Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar merhaba, bundan çok uzun zaman önce epilatör kullanmayı bırakmıştım ancak, artık baş edemiyorum malum yaz geldi, burada kullananları da görünce baya bi heveslendim.. :) hangisini tavsiye edersiniz? Braun kullanmıştım uzun zaman önce ama memnun değildim...
selam cnm, başka bi sorana da yazmıştım. geçenlerde philips satin soft aldım. hani reklamlarında alessandra ambrosionun olduğu. hem ıslak hem kuru yapabiliyorum. kablolu, kablosuz kullanılıyor. hipoalerjenik die bi özelliği var, cilt hijyeni sağlıyormuş. masaj başlığı da var. bikaç haftadır kullanıyorum, çok memnun kaldım. önceki makinem pek bi işe yaramıyomuş meğer artık. özellikle de batık konusunda.
Gerçekten bende bu konuda çok kararsızım.Aslında ben Braun 7681 almaya karar vermiştim hem su altında hemde normal çalışabiliyor çok araştırdım güzel bir ürüne benziyordu ancak mağaza görevlisi bana Philipsin yeni ürünü PHILIPS HP 6541 EPİLATÖR bunu önerdi.Braun kullananlardan çok yorum aldım ancak bu yeni ürün hakkında pek bir bilgim yok çok kararsız kaldım kullananlar varsa lütfen yorumlarını yazabilir mi? Philips HP 6541 iki epilatörden oluşuyormuş hassas bölgeler için mini bir epilatörde var bu benim ilgilimi çekti ama kararsızım...
Braun 7281 aldim ve bugun denedim dogrusu bekledigim gibi cikmadi Neredeyse hic acitmiyo (aci esigim yuksek olabilir yada denedigim diger makinelere gore ) ayni yeri 10 defa falan gecmek gerekiyo ,masaj basligi guzel hem batiklarin cikmasinida sagliyo ama makine dusundugum gibi cikmadi o yuzden tavsi etmiyorum...denemden almayin
Ben braun 7681 WD aldım.Hem suda çalışıyor hemde +5 ataçmanı var.Canı çok acıtıyor mu sonuçta kökünden aldığı için biraz acıtıyor ama zamanla vücut alışıyormuş alan arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla.Ben daha denemedim.
kesinlikle braun derim. hem en küçük kıllara kadar çekiyor (ilk kullandığımda şok olmuştum) hem de uzun yıllar sorunsuz çalışıyor. ben 10 yıl sonra değiştirip gene aynı marka aldım. değişme nedenim de almaması değil bacaklarım için kullandığım başlığın performansının biraz düştüğünü hissetmem.