• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Braun ES3 ÇİN MALI MI???

• Konu Sahibi Konu Sahibi cnn54
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cnn54

Özlemimsin...
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2009
528
2
96
Sakarya
Arkadaşlar braun es3 kullanan var mı varsa üzerinde çin malı yazıyor mu bir siteden alıcaktım fakat 2 tane yorumda ürünün üzerinde çin malı yazdığını söylüyorlardı :sm_confused:

arkadaşım bende babyliss, remington ve arzum var bunların hepsi çin malı. fabrikasyonları çinde yapılıyor her şeyin öyle zaten elektronik eşyada. o gördüğün vestel tv'ler bile çinde montajlanıyor. çin malının tümünü kalitesiz sanmayın. çinde de kalite kalite ürünler var adamlar sadece ucuz ve adi mal üretmiyor verdiğin paraya göre mal alıyorsun. kaldı ki braun gibi bir marka da her marka gibi çinde üretim yaptırabilir tabii ki ama marka adını ve fiyatı göz önünde bulundurursan ve garanti verdiklerini de düşünürsen kaliteli bir çin malı demek ki. çinden en ucuzunu ithal ediyorlar bize ucuza satıyorlar tabii ki çin malını kalitesiz diye benimsiyoruz. Adam 1 tl'ye 10 tane kalem satıyor çin malı, bu kalemin maliyeti, üretene verilen para, ihracatını düşün bir de satan adam kar koyup sana satıyor ne kalite beklenir bundan. ama bir de 200 tl'^ye satılan çin mallarını düşün. ham maddeler kalite kalite. yani çin malı olmasına takılma garantisi varsa

Son düzenleme:
Evet garantisi var çok teşekkür ederim arkadaşım kimse cvp yazmayınca bende bi cesaretle sipariş verdim ama içim içimi kemiriyordu içime su serptin çok saol a.s.

canım ben aldım ama kutusunda çin malı yazıyor. kullanma kılavuzundada alman malı olduğunu söylüyor.sengözlerimebaksanab

Back