Br0nzZ'un Çeyiz Topiği :)

Ben diyorum sana nişanı yapmadan sen bitireceksin bu çeyizi hıza bak maşallah
Güle güle kullan canım benimm hepsi çooook güzell Allah ağzınızın tadını hiç bozmasın

Ben diyorum sana nişanı yapmadan sen bitireceksin bu çeyizi hıza bak maşallah
Güle güle kullan canım benimm hepsi çooook güzell Allah ağzınızın tadını hiç bozmasın

bitanem teşekkür ederim

bana da öyle geliyor aman bitsin bitsin. son aylarda koşturmak istemiyorum şu eksik bu eksik diye

Migros'a bakayım madem ben.

bazen gözümüzün önündeki şeyi farkedemiyoruz neyse ki denk gelmişsin.

Kaçırdığımız neler var anlatamam. Ama yok bulamıyorum. Biliyorum nerelerde ne var ama çalıştığımız için kaçırıyoruz :26:

Bak kuzum oradakiler biraz daha farklı renk olarak ama çok şekerler

Sen nerede oturuyordun kocaeli miydi :26:

netten baktım şimdi migrosta her çarşamba züccaciye günüymüş. ben çarşamba zaaaaten gidemem

evet kocaelideyim canım.

netten baktım şimdi migrosta her çarşamba züccaciye günüymüş. ben çarşamba zaaaaten gidemem

evet kocaelideyim canım.

Öyle takip edenler var ki kuzum. Çarşamba iş çıkışıda gitsek bulamayıs kiii

Kocaelide Özdilek var. Orada da müthiş şeyler var. Mesela ben bu cupcakeli spatulalardan falan çok istiyorum ama buralarda bulamadım. Markası KLT ve özdilek mağazalarında var. Hemde 7.90 ama burda özdilek yok

Evet kalmaz. millet sabahın köründe üşüşüyor çalışanları hiç düşünmüyolar

Özdilek bize uzak kalıyor ama çeyiz alışverişi için gitmem lazım. günlük yemek takımı alcam mesela, kare istiyorum. orda secenek fazlaymış.

Evet ne var sanki azda bize bıraksalar

Evet canım öyle büyük parçalarını oradan alabilirsin

Bu çok güzel ki kuzum bayıldım aşkla güzel leziz yemekler yap inşallahnereden aldın ya da yaptırdın

sağol canım nehirim

dün iş çıkışı terziye pantolunumu almaya gittim.

vitrine koymuşlar bunu. beni al diye göz kırpıyodu

bende aldım gitti:108:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…