Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sAĞOL KUŞUM.oyy oyy canım sen neler almıssın böyle masallah nazar degmesin
Canim gule gule kullan hersey cok guzel
pembe gönlüm sende diyesim geldi:) çok güzeller mussmutlu huzurlu yuvanızda kullanın
Kuzumm çeyizlerin maşallahh çok güzeller. Sen epey ilerletmişsin. Beni sürekli annem durduruyor Evde yer yok fazla nereye koyacağız son zamana doğru al ama yapacak bişey yok alacağım
Güzel günlerde kullanın canım benimm
canım benim sağolasın
beni de annem dürtüyo al al diye
nişan yapana kadar tamamlayacağım galiba
hepimiz mutlulukla kullanalım balım
Ay anlamadım bende :26: Annemde erken alıyosun sonra sıkılırsın diyor yeni çıkanları almak istersin diyor :26:
Gerçi mutfak deyince bende akan sular durur
sen beğendiğini al aradan çıksın bence
aldıklarının farklı modelini görürsen dönüp bakma
Bende öyle yapıyorum valla beğendiğim farklı olan şeyleri alıyorum
Şimdi cupcake baharatlıktan alıcam ama markafonide şuan 30 tl. Biraz daha bekliyorum 25 tl olduğu indirimlerde alıcam
ben internet alışverişi yapamıyorum ya. :44:
kızlarda ki cupcake aşkı nolacak böyle
Neden yapamıyorsun canım?
Ama çok cici duruyolar canım
ödeme kredi kartıyla olduğu için
bende seviyorum çok şirin gözüküyorlar
Hımm evet bazı sitelerde kapıda ödeme var ama tabi fırsat sitelerinde yok diye biliyorum :26:
Sende aldın mı canım
henüz cupcakeli birşeyim yok.
nette görüyorum genelde. ben birebir alışveriş yapıyorum ya alabileceğim bi yer bilmiyorum, görmedim hiç :26:
Hımm aslında bende genelde görüp dokunarak alıyorum. Netten görüp almak biraz sıkıntı. Özellikle cam eşyalarda kırık olabiliyor :26:
Ama bu cupcakeleri bulmak zor. Mecbur alıcam onuda markafonide
Nerelerden alıyosun? nete güvenip alamıyorum işte biraz da o yüzden almak canım istemiyor.
Ben şimdiye kadar markafoni ve trendyoldan yaptım alışveriş. İkiside kısa sürede geldi ve tam beklediğim gibi sorunsuz geldi. Ama büyük parçalar değildi. Bu nedenle sanırım sorun yaşamadım.
Günlük takip ediyorum ve markafonide çok uyguna satılan ürünler var belki bakmışsındır. O ürünlerin aynılarını buldum ben. Hemde her gün mağazanın önünden geçiyormuşum Birgün bakayım dedim. Oda ne markafonide baktığım hemen hemen herşey var. Hemde daha uyguna
Ondan sonrada daha da alışveriş yapmadım. Ama cupcakeleri bulamadım
Migrosta var ama orada 40 tl. Bu nedenle markafoniden alacağım