• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Br0nzZ'un Çeyiz Topiği :)

Gelirmiki canım yemek takımımım pasta takımlarıda var biraz daha küçük 3 tane tabak çeşiti var çorba kasesi hariç 12 kişilik ee onlar yeterli olmazmı illa takımmı yaparım mevlüt gibi durumlarda onun dışında 12 kişiden fazla misafir etmeye gerek duymam gibi çünkü masa 6 kişilik olacak diğerlerini nerede ağırlayacağım :26:

Misafir durumuna göre karar ver derim canım benim :16:

Gelirmiki canım yemek takımımım pasta takımlarıda var biraz daha küçük 3 tane tabak çeşiti var çorba kasesi hariç 12 kişilik ee onlar yeterli olmazmı illa takımmı yaparım mevlüt gibi durumlarda onun dışında 12 kişiden fazla misafir etmeye gerek duymam gibi çünkü masa 6 kişilik olacak diğerlerini nerede ağırlayacağım :26:
bizimkiler ordu gibi gezdikleri için yetmez :1:

bence en azından bi 6 kişilik bulundur. :46:

Evet kuzum o kadar para veriyoruz ama düşük ayarda yıkarsan çıkmaz sanırım. Ama kullanmadan önce bak derim makina yıkama talimatı var mı diye :26:

Bencede şart canım 6 kişilik. Gerçi aileye bağlı. Bizimkiler 20 den bile fazla gelirler. Özellikle ramazanda :9: İki tarafta çok kalabalık :26:

makinede yıkanabilir yazıyodu. ama pek güvenmiyorum :31:

sülalesi geniş insanlara fazla fazla tabak çanak lazım :1: bizim taraf aile şeklinde pek gezmez. 3 aile toplanıp gider. biz kalabalığı seviyoruz :27:

bizimkiler ordu gibi gezdikleri için yetmez :1:

bence en azından bi 6 kişilik bulundur. :46:

makinede yıkanabilir yazıyodu. ama pek güvenmiyorum :31:

sülalesi geniş insanlara fazla fazla tabak çanak lazım :1: bizim taraf aile şeklinde pek gezmez. 3 aile toplanıp gider. biz kalabalığı seviyoruz :27:

Aile yapılarımız bile aynı :9: Akraba mıyız acep :27: :27:

Son düzenleme:
:16:

2 aile kararlaştırıp gelmek isteyebilir canım hiç belli olmaz ki bu basit bi örnek. ne me lazım sen yine bulundur evinde. lazım olursa çıkarırsın :3:

2 aileyi hesaplamıştım kuzum 5 kişi onlar 5 kişi bizimkiler bizimle beraber 12 yapar :9:Ama ananneler falanda gelirse iş karışır işte :25:

cnm harıkasın gule gule kullan hepsini:16: çok zevkli seçimler şimdiden alman harika olmuş, yıl sonu ve 2015 başladıgında dıger ıslere zaman ayırırsın boylelıkle:nazar:

cnm harıkasın gule gule kullan hepsini:16: çok zevkli seçimler şimdiden alman harika olmuş, yıl sonu ve 2015 başladıgında dıger ıslere zaman ayırırsın boylelıkle:nazar:

mersi canım.

o bakımdan böyle ufak tefek şeyleri almam benim için kolaylık oldu. mobilyayla ev ile ilgilenirken ay benim çatalım yoktu, bardağım, çırpıcım yoktu diye uğraşmak istemiyorum :1:

Son düzenleme:
benim ıvır zıvırlarım bitecek gibi değğğiiilllll:9:
pasta setimizzz:16:
Eki Görüntüle 1028674
bardak altlığımızzz:21:
Eki Görüntüle 1028675

tepsilerimizz:16:
Eki Görüntüle 1028676 Eki Görüntüle 1028679
havlu kağıtlığımızzz
Eki Görüntüle 1028682
tuzluk ve karabiberliğimiz:16:
Eki Görüntüle 1028687
nihalemizzz

Eki Görüntüle 1028693

bunlarda çok amaçlı (!) mutfak aletlerimiz:27:

Eki Görüntüle 1028688 Eki Görüntüle 1028690 Eki Görüntüle 1028692

[/
fotoğrafları görünce rengarenk bir evin olucak gibi geldi çok hoşlar güzel günlerde kullanın

Back