• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Br0nzZ'un Çeyiz Topiği :)

$280 tl.jpg $4000000621768_1.jpg $89.jpg $4000000621850_1.jpg $4000000621881_0.jpg $çarþaflar toplam 82 tl.jpg $çay tepsisi 2 tane 27 tl.jpg $156 tl.jpg $260 tl.jpg

mrb arkadaşlar bende yeni üye oldum yorumalrınızı ve footlaırnızı gördümm hepside çok güzeller. bende bir ikişey eklemek istiyorum 1 yıllık nişanlıyım çeyizleirm bitti nerdeyse. elidme fotoları olanları sizlerle paylaşmak istiyorum :)

merhaba. aramıza hoşgeldiniz. kendi adıma teşekkür ederim :16:

isterseniz size ait bi topic acıp aldıklarını oraya ekleyebilirsiniz :3:

$115.jpg CONTRY TARZINI ANIMSATTI İÇİN ÇOOK BEGENREK ALDIM KETTLEMİ :d $120 tl.jpg BUDA 4 MEVSİMİM BENİMKİSİ BUNUN LİLALISI NETTE SADECE FARKLI RENGİ OLDUGU İÇİN BUNU KOYMAK ZORUNDA KALDIM. $132 tl.jpg BUDA DÜZLEŞTİRİCİM :)

merhaba. aramıza hoşgeldiniz. kendi adıma teşekkür ederim :16:

isterseniz size ait bi topic acıp aldıklarını oraya ekleyebilirsiniz :3:

TŞKR EDERİM YENİİYM DAHA SİTEYİ PEK ÇÖZDÜM DİYEMİCEM :) ŞİMDİLİK BU TOPİKTE KALAYIMM Bİ :d

TŞKR EDERİM YENİİYM DAHA SİTEYİ PEK ÇÖZDÜM DİYEMİCEM :) ŞİMDİLİK BU TOPİKTE KALAYIMM Bİ :d

şimdi şöyle canım.

bu topicde ben kendi aldıklarımı paylaşıyorum. benden başkası bu topicde kendi aldıklarını göstermiyor. herkes kendine bi topic acıyor. he acmak istemiyorsanda en üstte başka bi topic var, karışık bi şekilde isteyen istediğini ekleyebiliyor. orada paylaşmalısın :40:

çünkü bu şekilde senin aldıklarını herkes görmeyebilir. benimkilere bakmak için buraya gelirler sadece, umarım anlatabilmişimdir. :8:

Çok güzeller canım kettle ına bayıldım :16:

Ne kadar cici öyle :17:

canım onlar benim değil :18:

bi arkadaş yeni üye olmuş. benim topiğime eklemiş :9:

benim bi önceki sayfada aldıklarım . yemek takımı-tencere vs. :3:

şimdi şöyle canım.

bu topicde ben kendi aldıklarımı paylaşıyorum. benden başkası bu topicde kendi aldıklarını göstermiyor. herkes kendine bi topic acıyor. he acmak istemiyorsanda en üstte başka bi topic var, karışık bi şekilde isteyen istediğini ekleyebiliyor. orada paylaşmalısın :40:

çünkü bu şekilde senin aldıklarını herkes görmeyebilir. benimkilere bakmak için buraya gelirler sadece, umarım anlatabilmişimdir. :8:

çook özr dileirmm şimdi daha ii çözdüm siteyii kurcaladıkca. ekeldikelirmi kaldırmaya çalışıyorum ama olmuyor sile bilme gibi bi olasılıgım varmı acaba kusura bakmayın gercekten :(

Aldıkların gerçekten çok hoş şeyler canım baktıkça eksiğimin ne kadar cok olduğunu farkediyorum güzel günlerde kullan aşkla inşallah :16:

çook özr dileirmm şimdi daha ii çözdüm siteyii kurcaladıkca. ekeldikelirmi kaldırmaya çalışıyorum ama olmuyor sile bilme gibi bi olasılıgım varmı acaba kusura bakmayın gercekten :(
Hiç önemli değil canım, olsun :16:
Aldıkların gerçekten çok hoş şeyler canım baktıkça eksiğimin ne kadar cok olduğunu farkediyorum güzel günlerde kullan aşkla inşallah :16:

Çok çok teşekkür ediyorum tanem :16:

Bende iyi ki açmışım topiğ. eksiklerimi yazıyorum, aldıklarımı çiziyorumm. aa ben bunu da almışım bi daha almama gerek yok diyorum :1:

Hepimiz musmutlu günlerde kullanalım inşAllah :119:

ooo canım büyük parcalar alınmaya baslanmıs hadi hayırlı olsun hepsi cok güzeller aradan cıkmıs ne iyi olmus :16:

anneciğim sevdiğim renkleri bilir:16:

çeyizime eklenen son nevresimim :16:

$FB,46554,33,yasemin-light-nevresim-takimi-tek-kisilik-oranj-tek-kisilik-nevresim-takimlari-krist.jpg

Son düzenleme:
Back