- 9 Ocak 2014
- 533
- 49
- 38
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrb arkadaşlar bende yeni üye oldum yorumalrınızı ve footlaırnızı gördümm hepside çok güzeller. bende bir ikişey eklemek istiyorum 1 yıllık nişanlıyım çeyizleirm bitti nerdeyse. elidme fotoları olanları sizlerle paylaşmak istiyorum :)
merhaba. aramıza hoşgeldiniz. kendi adıma teşekkür ederim
isterseniz size ait bi topic acıp aldıklarını oraya ekleyebilirsiniz
TŞKR EDERİM YENİİYM DAHA SİTEYİ PEK ÇÖZDÜM DİYEMİCEM :) ŞİMDİLİK BU TOPİKTE KALAYIMM Bİ :d
Çok güzeller canım kettle ına bayıldım
Ne kadar cici öyle
canım onlar benim değil :18:
bi arkadaş yeni üye olmuş. benim topiğime eklemiş
benim bi önceki sayfada aldıklarım . yemek takımı-tencere vs.
nee nasıl yani ben senin sandım
hayıııırrr
herkes bu topicde paylaşıyor sandı heralde.
İnsanlık hali canım olsun
şimdi şöyle canım.
bu topicde ben kendi aldıklarımı paylaşıyorum. benden başkası bu topicde kendi aldıklarını göstermiyor. herkes kendine bi topic acıyor. he acmak istemiyorsanda en üstte başka bi topic var, karışık bi şekilde isteyen istediğini ekleyebiliyor. orada paylaşmalısın
çünkü bu şekilde senin aldıklarını herkes görmeyebilir. benimkilere bakmak için buraya gelirler sadece, umarım anlatabilmişimdir.
Hiç önemli değil canım, olsunçook özr dileirmm şimdi daha ii çözdüm siteyii kurcaladıkca. ekeldikelirmi kaldırmaya çalışıyorum ama olmuyor sile bilme gibi bi olasılıgım varmı acaba kusura bakmayın gercekten
Aldıkların gerçekten çok hoş şeyler canım baktıkça eksiğimin ne kadar cok olduğunu farkediyorum güzel günlerde kullan aşkla inşallah
nihayet yemek takımımızı da aldım. :119:
Eki Görüntüle 1015694 Eki Görüntüle 1015695
emsan rectano amber
Eki Görüntüle 1015698
çelik tenceremiz
Eki Görüntüle 1015700
emsan petunya kahvaltı takımımız
Eki Görüntüle 1015701
emsan stella çkb,takımımız
Teşekkür ederim Edamooo canım büyük parcalar alınmaya baslanmıs hadi hayırlı olsun hepsi cok güzeller aradan cıkmıs ne iyi olmus
Güle güle kullan herşeyini kahvaltı takımı nefiss
sagolsun annecigin güle güle kullan kuzum
sagolsun annecigin güle güle kullan kuzum