• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Br0nzZ'un Çeyiz Topiği :)

çok tuhaf bu annemin bana yaptıgı receli ben eve yaptı sanıyodum..aksam ayvaları dogruyo durdum düşündüm ben bu receli yiyemicem dedim şimdi varım o zaman yokum :5:tabi olay receli yemek degil ama :5:garip oluyormus insan hee tabiki cok mutluyum sevdigimle olucam zaten eve bi gireyim :52:

amaaannnn, dağıtalım şu havayı, ağlaşcaz yoksa:1:

amaaannnn, dağıtalım şu havayı, ağlaşcaz yoksa:1:

dogru diyon valla :1: benim eminönü yattı gibi diger konuyada yazdım hala işyerindeyim..6 da kapanıyor zaten oralar yarım saat içinde cıkarsam gider cıkamazsam kaldı yaa :14:

dogru diyon valla :1: benim eminönü yattı gibi diger konuyada yazdım hala işyerindeyim..6 da kapanıyor zaten oralar yarım saat içinde cıkarsam gider cıkamazsam kaldı yaa :14:

sen 1 de cıkıyodun? :44: hemen bakıyorum

Hepsi cok guzel renkleri cok guzel vallahi bayıldım. Nısanlıyım çeyiz yapma konusunda sizleri gordukce iştahın artıyor vallahi. Sonunda genişliği kenara bırakıp bende başlıcam galiba ceyıze :)

Hepsi cok guzel renkleri cok guzel vallahi bayıldım. Nısanlıyım çeyiz yapma konusunda sizleri gordukce iştahın artıyor vallahi. Sonunda genişliği kenara bırakıp bende başlıcam galiba ceyıze :)

canım teşekkür ederim :16: dimi, hepsi rengarenk oldu :1:

ben nişanlı bile değilim henüz ama ayrıntıları almaya başladım. :1:

aldığın kardır. bence bi an önce başla. aldıkça alası geliyor insanın , bide öyle bişi var.:1:

aldığın kardır. bence bi an önce başla. aldıkça alası geliyor insanın , bide öyle bişi var.:1:

Vallahi canım sizlerin bu ceyızlerınızı gördükçe canım çekiyor bende boyle emek emek alsamm. Diyorum ama sonra kendime gelıyorum. Kızım herseyını 1haftada gider alırız uğraşma benı genişleten babam galiba :) ama isterdim bende boyle sanırım bilemedim şimdi :) zevkli olur galiba :) biraz yaşadım yanı bırgun kafayı bozup butun nevresımlerımı alıp kenara koymustum cok hoşuma gitmişti :)

Vallahi canım sizlerin bu ceyızlerınızı gördükçe canım çekiyor bende boyle emek emek alsamm. Diyorum ama sonra kendime gelıyorum. Kızım herseyını 1haftada gider alırız uğraşma benı genişleten babam galiba :) ama isterdim bende boyle sanırım bilemedim şimdi :) zevkli olur galiba :) biraz yaşadım yanı bırgun kafayı bozup butun nevresımlerımı alıp kenara koymustum cok hoşuma gitmişti :)

babalar tabi ki öle der :1: ama nihayetinde bayanız ve hepsinde gözümüz kalıyor o mu olsa bumu olsa diye kararsız kalabiliyoruz. :1: bence vakit varken , git mağazaya incele-ölç-tart-biç içine sineni al, koy kenara. hem sıkışmazsın.

sonradan sıkışıp kalacağın için amaaaan ne olursa olsun moduna girip beğenmediğin şeyleri bile alabilirsin maazallah :30:

Son düzenleme:

babalar tabi ki öle der :1: ama nihayetinde bayanız ve hepsinde gözümüz kalıyor o mu olsa bumu olsa diye kararsız kalabiliyoruz. :1: bence vakit varken , git mağazaya incele-ölç-tart-biç içine sineni al, koy kenara. hem sıkışmazsın.

sonradan sıkışıp kalacağın için amaaaan ne olursa olsun moduna girip beğenmediğin şeyleri bile alabilirsin maazallah :30:

Kesinlikle haklısın canım. Gaza geldim bak sımdı çıkıp bakınayım bıseyler barı :)

Canım Çok Beğendim Çeyizlerini Maşallah :nazar:
İnşallah Mutlulukla Kullanmak Nasip Olsun :16:

:1::1:

çok cici şeyler alman dileğiyle canım :3:

Vallahi canım cok guzel seyler buldum burdan duyuru yapayım karacada %70 englısh home da %70 indirim başlamış kızlar. Karaca ve emsan günlük 30parça çbk takımı 99tlye düşmüş 179TL den . Englısh home da bir yatak örtüsü beğendim o henuz indirime girmemiş hanı süslu ytak örtüleri alınır ya taftamı dıyolar ole bısey ama bu abartılı degıl her zaman kullanılcak şekilde 250TL. Resmini bulursam yuklucem sızlere. Benden duymuş olun gelınlerrrrrr.:)

nihayet yemek takımımızı da aldım. :119:

$70d53_EMSAN-Rectano-Amber-84-Parca-Kare-Yemek-Takimi.jpg $f640b_emsan-rectano-amber-84-parca-kare-yemek-takimi.jpg

emsan rectano amber :21:

Eki Görüntüle 1015698

çelik tenceremiz :21:

$pr_01_3359_max.jpg

emsan petunya kahvaltı takımımız :8:

$emsan stella ckb.jpg

emsan stella çkb,takımımız :12:

Hayırlı olsun canım çeyizlerin ıvır zıvır demişsin ama maşallah baya çok eşyan varmış :9:

teşekkürler :3:

aslında çoğu ıvır zıvır,daha eklemediklerim var telefonumda. yarın atıcam hepsini :52:

dün acayip alışveriş yaptık.yemek takımını alınca üstümden bi yük kalktı :9:

mrb arkadaşlar bende yeni üye oldum yorumalrınızı ve footlaırnızı gördümm hepside çok güzeller. bende bir ikişey eklemek istiyorum 1 yıllık nişanlıyım çeyizleirm bitti nerdeyse. elidme fotoları olanları sizlerle paylaşmak istiyorum :)

Eklentiler

• $19.99.jpg
    $19.99.jpg
    54,8 KB · Görüntüleme: 119
  • $26.jpg
    $26.jpg
    45,5 KB · Görüntüleme: 115
  • $27.5.jpg
    $27.5.jpg
    4,4 KB · Görüntüleme: 117
  • $46.jpg
    $46.jpg