Br0nzZ'un Çeyiz Topiği :)

merhaba. aramıza hoşgeldiniz. kendi adıma teşekkür ederim

isterseniz size ait bi topic acıp aldıklarını oraya ekleyebilirsiniz

CONTRY TARZINI ANIMSATTI İÇİN ÇOOK BEGENREK ALDIM KETTLEMİ :d BUDA 4 MEVSİMİM BENİMKİSİ BUNUN LİLALISI NETTE SADECE FARKLI RENGİ OLDUGU İÇİN BUNU KOYMAK ZORUNDA KALDIM. BUDA DÜZLEŞTİRİCİM :)

merhaba. aramıza hoşgeldiniz. kendi adıma teşekkür ederim

isterseniz size ait bi topic acıp aldıklarını oraya ekleyebilirsiniz

TŞKR EDERİM YENİİYM DAHA SİTEYİ PEK ÇÖZDÜM DİYEMİCEM :) ŞİMDİLİK BU TOPİKTE KALAYIMM Bİ :d

TŞKR EDERİM YENİİYM DAHA SİTEYİ PEK ÇÖZDÜM DİYEMİCEM :) ŞİMDİLİK BU TOPİKTE KALAYIMM Bİ :d

şimdi şöyle canım.

bu topicde ben kendi aldıklarımı paylaşıyorum. benden başkası bu topicde kendi aldıklarını göstermiyor. herkes kendine bi topic acıyor. he acmak istemiyorsanda en üstte başka bi topic var, karışık bi şekilde isteyen istediğini ekleyebiliyor. orada paylaşmalısın

çünkü bu şekilde senin aldıklarını herkes görmeyebilir. benimkilere bakmak için buraya gelirler sadece, umarım anlatabilmişimdir.

Çok güzeller canım kettle ına bayıldım

Ne kadar cici öyle

canım onlar benim değil :18:

bi arkadaş yeni üye olmuş. benim topiğime eklemiş

benim bi önceki sayfada aldıklarım . yemek takımı-tencere vs.

çook özr dileirmm şimdi daha ii çözdüm siteyii kurcaladıkca. ekeldikelirmi kaldırmaya çalışıyorum ama olmuyor sile bilme gibi bi olasılıgım varmı acaba kusura bakmayın gercekten

Aldıkların gerçekten çok hoş şeyler canım baktıkça eksiğimin ne kadar cok olduğunu farkediyorum güzel günlerde kullan aşkla inşallah

çook özr dileirmm şimdi daha ii çözdüm siteyii kurcaladıkca. ekeldikelirmi kaldırmaya çalışıyorum ama olmuyor sile bilme gibi bi olasılıgım varmı acaba kusura bakmayın gercekten
Hiç önemli değil canım, olsun
Aldıkların gerçekten çok hoş şeyler canım baktıkça eksiğimin ne kadar cok olduğunu farkediyorum güzel günlerde kullan aşkla inşallah

Çok çok teşekkür ediyorum tanem

Bende iyi ki açmışım topiğ. eksiklerimi yazıyorum, aldıklarımı çiziyorumm. aa ben bunu da almışım bi daha almama gerek yok diyorum

Hepimiz musmutlu günlerde kullanalım inşAllah :119:

ooo canım büyük parcalar alınmaya baslanmıs hadi hayırlı olsun hepsi cok güzeller aradan cıkmıs ne iyi olmus

anneciğim sevdiğim renkleri bilir

çeyizime eklenen son nevresimim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…