Br0nzZ'un Çeyiz Topiği :)

amaaannnn, dağıtalım şu havayı, ağlaşcaz yoksa

amaaannnn, dağıtalım şu havayı, ağlaşcaz yoksa

dogru diyon valla benim eminönü yattı gibi diger konuyada yazdım hala işyerindeyim..6 da kapanıyor zaten oralar yarım saat içinde cıkarsam gider cıkamazsam kaldı yaa

dogru diyon valla benim eminönü yattı gibi diger konuyada yazdım hala işyerindeyim..6 da kapanıyor zaten oralar yarım saat içinde cıkarsam gider cıkamazsam kaldı yaa

sen 1 de cıkıyodun? :44: hemen bakıyorum

Hepsi cok guzel renkleri cok guzel vallahi bayıldım. Nısanlıyım çeyiz yapma konusunda sizleri gordukce iştahın artıyor vallahi. Sonunda genişliği kenara bırakıp bende başlıcam galiba ceyıze :)

Hepsi cok guzel renkleri cok guzel vallahi bayıldım. Nısanlıyım çeyiz yapma konusunda sizleri gordukce iştahın artıyor vallahi. Sonunda genişliği kenara bırakıp bende başlıcam galiba ceyıze :)

canım teşekkür ederim dimi, hepsi rengarenk oldu

ben nişanlı bile değilim henüz ama ayrıntıları almaya başladım.

aldığın kardır. bence bi an önce başla. aldıkça alası geliyor insanın , bide öyle bişi var.

Vallahi canım sizlerin bu ceyızlerınızı gördükçe canım çekiyor bende boyle emek emek alsamm. Diyorum ama sonra kendime gelıyorum. Kızım herseyını 1haftada gider alırız uğraşma benı genişleten babam galiba :) ama isterdim bende boyle sanırım bilemedim şimdi :) zevkli olur galiba :) biraz yaşadım yanı bırgun kafayı bozup butun nevresımlerımı alıp kenara koymustum cok hoşuma gitmişti :)

babalar tabi ki öle der ama nihayetinde bayanız ve hepsinde gözümüz kalıyor o mu olsa bumu olsa diye kararsız kalabiliyoruz. bence vakit varken , git mağazaya incele-ölç-tart-biç içine sineni al, koy kenara. hem sıkışmazsın.

sonradan sıkışıp kalacağın için amaaaan ne olursa olsun moduna girip beğenmediğin şeyleri bile alabilirsin maazallah

Son düzenleme:

Kesinlikle haklısın canım. Gaza geldim bak sımdı çıkıp bakınayım bıseyler barı :)

Canım Çok Beğendim Çeyizlerini Maşallah
İnşallah Mutlulukla Kullanmak Nasip Olsun

çok cici şeyler alman dileğiyle canım

Vallahi canım cok guzel seyler buldum burdan duyuru yapayım karacada %70 englısh home da %70 indirim başlamış kızlar. Karaca ve emsan günlük 30parça çbk takımı 99tlye düşmüş 179TL den . Englısh home da bir yatak örtüsü beğendim o henuz indirime girmemiş hanı süslu ytak örtüleri alınır ya taftamı dıyolar ole bısey ama bu abartılı degıl her zaman kullanılcak şekilde 250TL. Resmini bulursam yuklucem sızlere. Benden duymuş olun gelınlerrrrrr.:)

Hayırlı olsun canım çeyizlerin ıvır zıvır demişsin ama maşallah baya çok eşyan varmış

teşekkürler

aslında çoğu ıvır zıvır,daha eklemediklerim var telefonumda. yarın atıcam hepsini

dün acayip alışveriş yaptık.yemek takımını alınca üstümden bi yük kalktı

mrb arkadaşlar bende yeni üye oldum yorumalrınızı ve footlaırnızı gördümm hepside çok güzeller. bende bir ikişey eklemek istiyorum 1 yıllık nişanlıyım çeyizleirm bitti nerdeyse. elidme fotoları olanları sizlerle paylaşmak istiyorum :)

Eklentiler

• $19.99.jpg
    54,8 KB · Görüntüleme: 119
  • $26.jpg
    45,5 KB · Görüntüleme: 115
  • $27.5.jpg
    4,4 KB · Görüntüleme: 117
  • $46.jpg
    55,1 KB · Görüntüleme: 118
  • $18.jpg
    46,3 KB · Görüntüleme: 104
  • $16.jpg
    40,2 KB · Görüntüleme: 100
  • $15 tl.jpg
    49,5 KB · Görüntüleme: 122
  • $15.jpg
    61,3 KB · Görüntüleme: 111
  • $9 tl.jpg
    30,3 KB · Görüntüleme: 113
  • $2 tane seccade 35 tl.jpg
    85,6 KB · Görüntüleme: 104
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…