çok tuhaf bu annemin bana yaptıgı receli ben eve yaptı sanıyodum..aksam ayvaları dogruyo durdum düşündüm ben bu receli yiyemicem dedim şimdi varım o zaman yokumtabi olay receli yemek degil ama garip oluyormus insan hee tabiki cok mutluyum sevdigimle olucam zaten eve bi gireyim
amaaannnn, dağıtalım şu havayı, ağlaşcaz yoksa
dogru diyon vallabenim eminönü yattı gibi diger konuyada yazdım hala işyerindeyim..6 da kapanıyor zaten oralar yarım saat içinde cıkarsam gider cıkamazsam kaldı yaa
sen 1 de cıkıyodun? :44: hemen bakıyorum
Hepsi cok guzel renkleri cok guzel vallahi bayıldım. Nısanlıyım çeyiz yapma konusunda sizleri gordukce iştahın artıyor vallahi. Sonunda genişliği kenara bırakıp bende başlıcam galiba ceyıze :)
canım teşekkür ederimdimi, hepsi rengarenk oldu
ben nişanlı bile değilim henüz ama ayrıntıları almaya başladım.
aldığın kardır. bence bi an önce başla. aldıkça alası geliyor insanın , bide öyle bişi var.
Vallahi canım sizlerin bu ceyızlerınızı gördükçe canım çekiyor bende boyle emek emek alsamm. Diyorum ama sonra kendime gelıyorum. Kızım herseyını 1haftada gider alırız uğraşma benı genişleten babam galiba :) ama isterdim bende boyle sanırım bilemedim şimdi :) zevkli olur galiba :) biraz yaşadım yanı bırgun kafayı bozup butun nevresımlerımı alıp kenara koymustum cok hoşuma gitmişti :)
canım teşekkür ederimdimi, hepsi rengarenk oldu
ben nişanlı bile değilim henüz ama ayrıntıları almaya başladım.
aldığın kardır. bence bi an önce başla. aldıkça alası geliyor insanın , bide öyle bişi var.
babalar tabi ki öle derama nihayetinde bayanız ve hepsinde gözümüz kalıyor o mu olsa bumu olsa diye kararsız kalabiliyoruz. bence vakit varken , git mağazaya incele-ölç-tart-biç içine sineni al, koy kenara. hem sıkışmazsın.
sonradan sıkışıp kalacağın için amaaaan ne olursa olsun moduna girip beğenmediğin şeyleri bile alabilirsin maazallah
Kesinlikle haklısın canım. Gaza geldim bak sımdı çıkıp bakınayım bıseyler barı :)
çok cici şeyler alman dileğiyle canım
Canım Çok Beğendim Çeyizlerini Maşallah
İnşallah Mutlulukla Kullanmak Nasip Olsun
Perim, teşekkür ediyorum
duygularımız karşılıklı
Hayırlı olsun canım çeyizlerin ıvır zıvır demişsin ama maşallah baya çok eşyan varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?