- 2 Temmuz 2013
- 6.142
- 770
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki vizonla beyazı karşılaştırdınız mı ayakları falan beyaz yapınca vizon sırıtmayacak değil mi kuzum Evet şuan için tek oturma amaçlı köşe var karşısında berjer var pufunu da almayı düşünüyoruz eğer bulduğumuz evde ayrı oda olursa oraya da ikeadan divan almayı düşünüyorum yataklı olabilecek şekilde çünkü köşem yataklı değilkanepenin,berjerin ayakları beyaz olacak gerçi yazmışımda ayakları yazmamışım
sizde oturma amaçlı sadece 1 köşe mi var
inciiiim,çok teşk ederimmmmkuzummmm mobilyalarına bayıldım hepsi çok çooooooooooooook güzel
güle güle mutlu huzurlu günlerde kullan .....açık renkler sıkıntı diyorlar ama ben cok memnunum emınım sende cooooook seveceksın cok guzel buyuk ferah gosterıyor evi :**
baktık diğer mobilyada vizon+beyaz ayak nasıl duruyo diye,iyi gibi geld banaPeki vizonla beyazı karşılaştırdınız mı ayakları falan beyaz yapınca vizon sırıtmayacak değil mi kuzum Evet şuan için tek oturma amaçlı köşe var karşısında berjer var pufunu da almayı düşünüyoruz eğer bulduğumuz evde ayrı oda olursa oraya da ikeadan divan almayı düşünüyorum yataklı olabilecek şekilde çünkü köşem yataklı değil
sık sık öyle bi üstünden siliverirsen temizliğinde hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiçbir problem olmaz canım ben 3 4 günde bir şööyle siliveriyorum ayda birdefa da iyice hırpalayarak temizliyorum :)inciiiim,çok teşk ederimmmm
ALLAH razı olsun.
evet sıkıntı ama ferah olması açısından açık renk tercih ettim,inşallah temizlemede sıkıntı yaşamam.
bencede,ben koyu renkte bunalırım zatensık sık öyle bi üstünden siliverirsen temizliğinde hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiçbir problem olmaz canım ben 3 4 günde bir şööyle siliveriyorum ayda birdefa da iyice hırpalayarak temizliyorum :)
halılarıda açık renk alacasın sanırım. o iş bayağı zor ama o ferah görünüme değiyor bence...:)
aynen olsun kuzu temizlik iyidir:)bencede,ben koyu renkte bunalırım zaten
nisan ortasında gelcek mobilyalar bakalım
habire temizlik yaparım
Artık benim de mobilyalarım vaaaarrrrr.
Oturma odamız;
Eki Görüntüle 1449066
model bu . döşemeler açık vizon buna benziyor, ahşap beyaz olacak kahverengi değil. arka yastıklar döşeme ile aynı yan yastıklar ve berjerler çiçekli olacak
Eki Görüntüle 1449068 bu desen olacak
Eki Görüntüle 1449069
yatak odası birebir aynısı...
Eki Görüntüle 1449070
salonum biraz küçük olduğu için L tercih ettim zemin pudra, 2 yastık yine pembe çiçekli diğer 2 yastığı tek renk mint yeşili
Eki Görüntüle 1449071
sadece gümüşlük ve masa*sandalyeyi aldım yer açısından dolayı..
tv ünitesi ve konsolu almadım.
22 mayıs kına-23 may.düğünaynen olsun kuzu temizlik iyidir:)
ay nasıl koşturmalar vardır şimdi sende :******
net düğün tarihi ne zaman
Güzel geldiyse içine sindiyse olur tabi kuzumbaktık diğer mobilyada vizon+beyaz ayak nasıl duruyo diye,iyi gibi geld bana
**
kardeşin gelcek nerde yatcak kız.inş yerin olur da alırsın
Oldu gibi canım ya pembe çiçekli olunca daha da açacaktır haklısınEki Görüntüle 1449106
nehir kanepeye bak şimdi olmadı pek ama en azından bu şekilde olcak beyaz ayak,pembeli grili yastıklar
ay evet resmen azıcıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kalmış :)))))22 mayıs kına-23 may.düğün
azcık kaldı
Sağol kuzuuummmmmm. Allah razı olsun senden çok yardımcı oldun
Hayırlı olsun kuzumm Az kafa patlatmadık bana anlatana kadar akla karayı seçtin Ama herşeyin çok çok güzel oldu..
Yatak odanı yakından görmüş biri olarak bayıldım Tarzlarımız çok çok benziyor zaten
yapılı haline bakalım nasıl olcak nisan ortasında teslim ederlermişOldu gibi canım ya pembe çiçekli olunca daha da açacaktır haklısın
Hayirli olsun boncugummm , güle güle kullanirsiniz insaAllah, hepsi çok güzel
Artık benim de mobilyalarım vaaaarrrrr.
Oturma odamız;
Eki Görüntüle 1449066
model bu . döşemeler açık vizon buna benziyor, ahşap beyaz olacak kahverengi değil. arka yastıklar döşeme ile aynı yan yastıklar ve berjerler çiçekli olacak
Eki Görüntüle 1449068 bu desen olacak
Eki Görüntüle 1449069
yatak odası birebir aynısı...
Eki Görüntüle 1449070
salonum biraz küçük olduğu için L tercih ettim zemin pudra, 2 yastık yine pembe çiçekli diğer 2 yastığı tek renk mint yeşili
Eki Görüntüle 1449071
sadece gümüşlük ve masa*sandalyeyi aldım yer açısından dolayı..
tv ünitesi ve konsolu almadım.
Sağolasın Zuzum, çok teşekkür ederimHayirli olsun boncugummm , güle güle kullanirsiniz insaAllah, hepsi çok güzel
Kısa sürede gönderiyorlar ohh canım sevindim geldiğinde resim paylaşırsın olmadıyapılı haline bakalım nasıl olcak nisan ortasında teslim ederlermiş
paylaşırım tabikiKısa sürede gönderiyorlar ohh canım sevindim geldiğinde resim paylaşırsın olmadı