Br0nzZ'un Çeyiz Topiği :)

:KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:masanada sandalyelerinede aşık odlummmmmmmmmmmmmmmmm boncuğum
süperrrrrrrrrrrrrrrrrr çok eğlenceli cıvıl cıvıl eviniz hep yaz olacak

:KK28:
İnciiiiiiiiimmmmm, boncuk gözlü arkadaşım, çoook teşekkür ederim çok naziksin :)

İnşallah öyle olur , eşyalarımız da gelse bi :)

Beyaz mutfağıma aldığım rengareeeennnnnkkkkkkkkkkkkk masama merhaba deyin :KK70: Biraz deli cesareti sanırım bu kadar renkli bi masa almak.

Foto cok acemice oldu kusura bakmayın lütfen :KK22:Eki Görüntüle 1485516

masa aynen bu.

2 sandalyeyi mor.
2 sandalyeyi sarı yaptık.
sandalyeler kendinden baklava desenli.

Eki Görüntüle 1485518

buda 3 lü sehpamız :21:
Bayıldım ve sanırım bende mutfağıma renkli istiyorum tabi önce mutfağımı bulmalıyım:KK70:Beyazda kesinlikle bakacağım bu renklilere seninkine ve okenaus kuzumunkine kaça aldın canım tekrar güle güle kullanın desenleri de çok güzel bizim sanırım ufak olur mutfak o yüzden duvara yapıştırırım 2 sandalye sadece kenarlara koyarım genelde İstanbulda evler ufacık :KK53:3lü sehpanızda çok güzel iç açıcı daha onlarda alınacaktı dimi :KK57:

Bayıldım ve sanırım bende mutfağıma renkli istiyorum tabi önce mutfağımı bulmalıyım:KK70:Beyazda kesinlikle bakacağım bu renklilere seninkine ve okenaus kuzumunkine kaça aldın canım tekrar güle güle kullanın desenleri de çok güzel bizim sanırım ufak olur mutfak o yüzden duvara yapıştırırım 2 sandalye sadece kenarlara koyarım genelde İstanbulda evler ufacık :KK53:3lü sehpanızda çok güzel iç açıcı daha onlarda alınacaktı dimi :KK57:
Artık bulun şu evi, hepimiz meraktayız, heyecanlıyız :KK48:
Sıkı pazarlıkla 500 e aldık :rolleyes:
Mutfağına göre hareket edersin canım , dolapların beyaz olursa istediğin renkten alırsın :KK28:

Çok teşekkür ederim. :KK37:

Artık bulun şu evi, hepimiz meraktayız, heyecanlıyız :KK48:
Sıkı pazarlıkla 500 e aldık :rolleyes:
Mutfağına göre hareket edersin canım , dolapların beyaz olursa istediğin renkten alırsın :KK28:

Çok teşekkür ederim. :KK37:

Evet ne kadan uzattık ya bizde meraktayız şansımıza ne çıkacak acaba bu sefer diye:KK53:
İyiymiş fiyatı canım normali böyledir zaten çok şık:21:Beyaz olursa her renk olur bayılıyorum beyaz mutfaklara :21:

aldıkalrınızı direk evinize koyuyorsunuz değilmi bebeği
ayyyyyyyyyyyyyyyyy resmen bir ay kaldı
heyecan ne durumda kuzum :KK53::confused:
Evet büyük olan şeyleri götürüyoruz kuzuş :)

Heyecan yok şuan, alacaklarımıza odaklandığımız için :KK70: Son haftalarda heyecan hissederim sanırım :KK70:

Evet büyük olan şeyleri götürüyoruz kuzuş :)

Heyecan yok şuan, alacaklarımıza odaklandığımız için :KK70: Son haftalarda heyecan hissederim sanırım :KK70:
gelinliğin dikimi bittimi pekiiiiiiiiiiiii
üstündeki halinide gösterecektin bize
varsa resmi göndersene bebeğimmmm
:KK15:

Beyaz mutfağıma aldığım rengareeeennnnnkkkkkkkkkkkkk masama merhaba deyin :KK70: Biraz deli cesareti sanırım bu kadar renkli bi masa almak.

Foto cok acemice oldu kusura bakmayın lütfen :KK22:Eki Görüntüle 1485516

masa aynen bu.

2 sandalyeyi mor.
2 sandalyeyi sarı yaptık.
sandalyeler kendinden baklava desenli.

Eki Görüntüle 1485518

buda 3 lü sehpamız :21:

Zevkli arkadaşım benim :KK15: Harika seçimlerinden biri daha. Ayrıca mutfağına da çok çok yakıştı cıvıl cıvıl olduu :KK28:

Boncuuuk masana sansalyelerine ba-yıl-dımmmmmm
Harika renkler çok hoş

Güle güle kullan canım

Zevkli arkadaşım benim :KK15: Harika seçimlerinden biri daha. Ayrıca mutfağına da çok çok yakıştı cıvıl cıvıl olduu :KK28:
Çooookkk teşekkür ederimm canıııım :KK68:
Biraz şüpheliydim ama sonuç mikemmel :KK48:

Boncuuuk masana sansalyelerine ba-yıl-dımmmmmm
Harika renkler çok hoş

Güle güle kullan canım

Teşekkkür ederim Skocum :KK19:

Sende başlarsın almaya artık:KK9:

Nedime taçları :21::21:

11141625_692484604208395_1787782458_o.jpg

mumlar :21:

11160116_692485370874985_1044044230_n.jpg

X