- 31 Ocak 2013
- 16.229
- 1.860
aa niye öyle diyosun kız alınmış alınmıştır :) borçların bitince alırsın artık. idareten kullan bak ananen almış üstelikPorselende de çayı pek sevmem ama almışlar kullanıcam artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aa niye öyle diyosun kız alınmış alınmıştır :) borçların bitince alırsın artık. idareten kullan bak ananen almış üstelikPorselende de çayı pek sevmem ama almışlar kullanıcam artık
Evet canım Allah razı olsun tabisi öyle yapıcam inşallahaa niye öyle diyosun kız alınmış alınmıştır :) borçların bitince alırsın artık. idareten kullan bak ananen almış üstelik
Güle güle kullan tatlım.Artık benim de cupcakelrim varrrrrr
Eki Görüntüle 1321001
ve bernardo çaydanlıkçığımmm
Eki Görüntüle 1321002
sağol skocumÇaydanlığın üstü çok mu küçük?Ben de çok beğeniyorum bu modeli.
teşekkür ederim tatlım:) bende çok beğendim senin çeyiziniiicanım herşeyin mükemmel güle güle aşkla kullan
yeni cicişimle geldim
Eki Görüntüle 1329507
takım olarak değil sadece tepsiyi aldım
Yeni eşyalarımla geldim
Tv' montelenecek duvar için duvar kağıdımızı aldık dün Koçtaş'dan
Eki Görüntüle 1346100
Kabartmalı ve dokusu cok güzel
Eki Görüntüle 1346101
Aynı şekilde yine koçtaş'dan çaycımı da aldım, niyetim kettle almaktı aslında ama çaycının 80 tl ye indiğini görünce aldım gitti nasıl olsa aynı işlevi görecek + sı var üstelik
Zaman daraldıkça hergün yeni bir çeyizle geliyorum
Kipa'da tencere,tava da %50 indirim var. Markaları Taç,Cem,Papilla.
Taç almak istedim ama son 2 tane kalmış ve kenarlarında çizikler vardı.
Birde pembik kek kalıbı aldım
Eki Görüntüle 1347224
Eki Görüntüle 1347226
Eki Görüntüle 1347233
bunlarda meşrubat bardaklarım
Çok sağol nehirim. Bence sende uğra kipaya 5.45 e tava varAma çok güzeller ki hele tavalarına kek kalıbına bayıldım çok şekerler ya tam yenmelik ama siz onda yemek yiycenizAşkla kullan boncuğum
Yumurta,menemen için istiyordum aslında teflon bir tane bir bakayım kuzum sende sağolÇok sağol nehirim. Bence sende uğra kipaya 5.45 e tava var
indirimdeyken al canım :)Yumurta,menemen için istiyordum aslında teflon bir tane bir bakayım kuzum sende sağol
Buraya yakın bir yerde varmış canım markaları ne bu güzellerin akşam erken çıkacaktım zaten gidip bir bakayımindirimdeyken al canım :)
Cem-papilla ve taç var. bi kaç marka daha var ama unuttumBuraya yakın bir yerde varmış canım markaları ne bu güzellerin akşam erken çıkacaktım zaten gidip bir bakayım
Yumurta tavası alacağım aslında yapıştırmasın yeterCem-papilla ve taç var. bi kaç marka daha var ama unuttum
teflon o zaman :):) cem markası iyi. alabilirsin :)Yumurta tavası alacağım aslında yapıştırmasın yeter
Cem evet evimizde var bir tane Cemin tenceresi güzel bir sorunu yokteflon o zaman :):) cem markası iyi. alabilirsin :)