- 31 Ocak 2013
- 16.229
- 1.860
sağol nehircim, şüphen olmasınnnÇok güzeller canım çok cici aşkla kullan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol nehircim, şüphen olmasınnnÇok güzeller canım çok cici aşkla kullan
sağolasın decembercim,daha güzelleri sana nasip olsun
teşekkürler tatlım:)sagol canım amin takibe aldım seni :)
teşekkürler tatlım:)
senin çeyiz topiğin var mı
teşekkürler tatlım:)
senin çeyiz topiğin var mı
Eki Görüntüle 1264004
elektrikli süpürgemi ve blender setimi almış bulunmaktayım :) blender setinin rengine vuruldum, aman aman bi özelliği olmasada aldım. işlevi güzel , rengi de kırmızııııı :) e fazla ses de cıkartmıyor. daha ne olsun
Eki Görüntüle 1264003
sağol canımm,inşÇok güzeller kuzum aşkla huzurla kullan inşallah
teşkkürler yektacııımmdikiş kutun çok tatlıymış canım güle güle kullann
Senin cupcakelerini yerim ben ama boncuk o çaydanlığın ne tatlı öyle ya aşkla kullan canımArtık benim de cupcakelrim varrrrrr
Eki Görüntüle 1321001
ve bernardo çaydanlıkçığımmm
Eki Görüntüle 1321002
yaaaa dimiiii nehirrr. cok teşekkür ederim :)Senin cupcakelerini yerim ben ama boncuk o çaydanlığın ne tatlı öyle ya aşkla kullan canım
yaaaa dimiiii nehirrr. cok teşekkür ederim :)
bende bayıla bayıla aldım
zaten cok beğeniyordum ama demliği küçük görünüyodu gözüme. sırf renginden ve tombişliğinden dolayı aldım gitti
yemek takımımın çaydanlığı var kiiii. :) 2 çaydanlığım oldu. yeter sağol kuşum,inşallaaahhhÇok tatlı çok ekstradan istersen sonra misafir için büyük alırsın canım bende bayıldım hayırlı olsun güle güle kullan
O zaman daha ne olsun bana da nasip olsun daha çaydanlık almam gerek var da var ya eksikyemek takımımın çaydanlığı var kiiii. :) 2 çaydanlığım oldu. yeter sağol kuşum,inşallaaahhh
seninde tencere takımınnda vardır,bi de küçük alırsın.biz evlenene kadar çeyiz işi bitmezO zaman daha ne olsun bana da nasip olsun daha çaydanlık almam gerek var da var ya eksik
Benim yok takımımda canım çaydanlık sadece porselen var anannemler almışlar sağolsunlar kahvaltıda anca kullanırım onu ben sanırım normal boylarda bir tane almam gerek markaya karar verirsemseninde tencere takımınnda vardır,bi de küçük alırsın.biz evlenene kadar çeyiz işi bitmez
hee,nyse 1 tanesinden yırttın hadiBenim yok takımımda canım çaydanlık sadece porselen var anannemler almışlar sağolsunlar kahvaltıda anca kullanırım onu ben sanırım normal boylarda bir tane almam gerek markaya karar verirsem
hee,nyse 1 tanesinden yırttın hadi