• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Br0nzZ'un Çeyiz Topiği :)

Evet canım benim belki benim yerimde olan biri bu kadar şey almazdı düğün zamanına bırakırdı eşiyle beraber öderdi borçları değerimi bil diyorum erkek arkadaşıma :77:birde herşeyin en iyisini almaya yapmaya çalışıyorum:78:

hatırladığım kadarıyla yemek takımında bayağı pahalıydı.

topiğinde gördüm zaten hep kaliteli şeyler almışsın :16:

erkek arkadaşında aynı özeni göstericektir diye umuyorum. :1:

hatırladığım kadarıyla yemek takımında bayağı pahalıydı.

topiğinde gördüm zaten hep kaliteli şeyler almışsın :16:

erkek arkadaşında aynı özeni göstericektir diye umuyorum. :1:

Jumbonun ürünleri evet yemek takımı-çkb takımı-tencere seti çelik olanı bunlara toplam 4000 TL civarında ödedim daha yeni taksitleri Nisanda bitti 10 taksitle anca :60:İnşallah canım ben yönlendireceğim işte anca:9:

Son düzenleme:
Yepyeni çeyizciklerimle geldimmm :21:

dün akşam sevdicekle carrefour'a gittik, boş dönmek olmaz dedik. :1:

Eki Görüntüle 1075855

bayılaraaaakkkk aldığım kupam :16:

Eki Görüntüle 1075856

6'lı çerezliğimiz. :21:

Eki Görüntüle 1075857 Eki Görüntüle 1075858

12 kişilik çay bardağı ve çay tabağımız :81:

Boncukummm yeni aldıkların çok güzell :16: :23:

Bulmuşsun sanırım istediğin gibi çay takımı :12: Çok beğendim çok güzellerrr :nazar: :54:

fotoğraflarını çekmemi bekleyen ceyizciklerimi nihayet fotoğrafladım :1:

Eki Görüntüle 1077455

a101 'den aldığım 3 adet kavanozumuz.:8:

Eki Görüntüle 1077456

servis tabaklarımız :8:

Eki Görüntüle 1077457

çay fincanlarımızz :21:

Eki Görüntüle 1077459

baharatlığımız :10:

Eki Görüntüle 1077460

konya hatırası kül tabağımız :1::1:

Eki Görüntüle 1077462

Eki Görüntüle 1077464

yine konya hatırası gül kokulu tesbihlerimiz :16: ve de çay kaşıklarımızzzz:103:

Burda neler varmışşşş :23: Baharatlığını çok beğendimmm :12:

Ay o kokulu tesbihler bir harika. Bende de var. Bayılıyorum kokularınaa :12:

Jumbonun ürünleri evet yemek takımı-çkb takımı-tencere seti çelik olanı bunlara toplam 4000 TL civarında ödedim daha yeni taksitleri Nisanda bitti 10 taksitle anca :60:İnşallah canım ben yönlendireceğim işte anca:9:
Allah'ımmm sana geliyorum 4000 mi :30: :52:

cok dikkatli kullan coook.

ay onlar kullanılmaz da :52: bişey olsa oturur ağlarım vallahi billahi :9:

Boncukummm yeni aldıkların çok güzell :16: :23:

Bulmuşsun sanırım istediğin gibi çay takımı :12: Çok beğendim çok güzellerrr :nazar: :54:

Burda neler varmışşşş :23: Baharatlığını çok beğendimmm :12:

Ay o kokulu tesbihler bir harika. Bende de var. Bayılıyorum kokularınaa :12:

canımsın, çok teşekkür ederim :54:
aslında istediğim cay bardağı öyle değildi ama aramaktan sıkıldım, bunlarda gözüme hoş göründü, aldım :1:

baharatlığıda daha dün aldım o kadar güzel renkleri var ki ama abartmıyım dedim 3 tane yeterli dedim :27:

tesbihlerden bohçalara koycam ben :12:

Allah'ımmm sana geliyorum 4000 mi :30: :52:

cok dikkatli kullan coook.

ay onlar kullanılmaz da :52: bişey olsa oturur ağlarım vallahi billahi :9:

canımsın, çok teşekkür ederim :54:
aslında istediğim cay bardağı öyle değildi ama aramaktan sıkıldım, bunlarda gözüme hoş göründü, aldım :1:

baharatlığıda daha dün aldım o kadar güzel renkleri var ki ama abartmıyım dedim 3 tane yeterli dedim :27:

tesbihlerden bohçalara koycam ben :12:

:54: Kuzum inan bak aradığında çoğu şeyi bulamıyosun. Emin ol aramadığın öylesine gezdiğin bir vakitte bulursun hepsini. Bana genelde öyle oluyor :9:

Baharatlıkların cidden çok hoş. Çok kullanışlı görünüyorlar. Bende öyle görmüştüm hatta fotosunu çekmiştim. Üstünde çok cici çiçekler vardı. Ne kadara aldın kuzum. Bendekinin fiyatına bakayım bende merak ettim :26: 3 lü 20 tl miş kuzum :31:

Benimde bohçamda geldi kokulu kokulu :12: Ama biz damat bohçasına çok daha farklı bir tesbih koyduk çokta şık oldu :12:

:54: Kuzum inan bak aradığında çoğu şeyi bulamıyosun. Emin ol aramadığın öylesine gezdiğin bir vakitte bulursun hepsini. Bana genelde öyle oluyor :9:

Baharatlıkların cidden çok hoş. Çok kullanışlı görünüyorlar. Bende öyle görmüştüm hatta fotosunu çekmiştim. Üstünde çok cici çiçekler vardı. Ne kadara aldın kuzum. Bendekinin fiyatına bakayım bende merak ettim :26: 3 lü 20 tl miş kuzum :31:

Benimde bohçamda geldi kokulu kokulu :12: Ama biz damat bohçasına çok daha farklı bir tesbih koyduk çokta şık oldu :12:

evet ama dönüp bakmıyorum, alasım gelmiyor:19:

canım kavanozların tanesi 2.45 . çok uyguna aldım :12:

kv. elti bohçasına bunlardan koyarım damat bohçasına daha farklı alıcam. :21:

lafı açılmışken ya ben kararsız kalıyorum, sadece damat bohçasımı yapsak :26:

evet ama dönüp bakmıyorum, alasım gelmiyor:19:

canım kavanozların tanesi 2.45 . çok uyguna aldım :12:

kv. elti bohçasına bunlardan koyarım damat bohçasına daha farklı alıcam. :21:

lafı açılmışken ya ben kararsız kalıyorum, sadece damat bohçasımı yapsak :26:

Kuzum biz şöyle anlaştık. Bizim nişanla düğün arası baya olduğu için annem dedi nişandan 2 hafta sonra damat bohçamızı götürelim. Bizde hazırladık götürdük. Kayınvalideme, kayınpederime ve görümceme birde anneannemiz var ona sadece bohça hazırlanacak. Ben tek gelin olduğum için açıkcası yapmak istiyorum. Normalde bizde teyzelere halalara varana kadar yapılır ama kayınvalidem hiç gerek yok dedi. Büşra hazırlamasın dedi. Benimde yaptıklarım var dedi. Evlendikten sonra el öpmeye falan gittiğinde boş gitmek istemezse ben hazırlarım onları götürürsünüz dedi.

Bu nedenle onlara yapılmayacak. Benim şuan sadece 4 bohça yapmam gerek. Onlarda hazır sayılır :16:

Bunlara malesef ki sen karar veremiyosun tek olarak çünkü karşı taraf beklerse sonra sende yapmazsan huzursuzluk yaşayabilirsin. Ben kuzenimde yaşadım bunu. O yapmıycam dedi karşı tarafta istedi. Sonra düğün haftası bi bohça yüzünden onca laf söylediler birbirlerine. Bende bunun olmasını istemediğim için peşin peşin konuştuk baştan. Kayınvalidem de aynı şekilde anneme, babama, abime ve anneanneme hazırladı bohça :16:

Kuzum biz şöyle anlaştık. Bizim nişanla düğün arası baya olduğu için annem dedi nişandan 2 hafta sonra damat bohçamızı götürelim. Bizde hazırladık götürdük. Kayınvalideme, kayınpederime ve görümceme birde anneannemiz var ona sadece bohça hazırlanacak. Ben tek gelin olduğum için açıkcası yapmak istiyorum. Normalde bizde teyzelere halalara varana kadar yapılır ama kayınvalidem hiç gerek yok dedi. Büşra hazırlamasın dedi. Benimde yaptıklarım var dedi. Evlendikten sonra el öpmeye falan gittiğinde boş gitmek istemezse ben hazırlarım onları götürürsünüz dedi.

Bu nedenle onlara yapılmayacak. Benim şuan sadece 4 bohça yapmam gerek. Onlarda hazır sayılır :16:

Bunlara malesef ki sen karar veremiyosun tek olarak çünkü karşı taraf beklerse sonra sende yapmazsan huzursuzluk yaşayabilirsin. Ben kuzenimde yaşadım bunu. O yapmıycam dedi karşı tarafta istedi. Sonra düğün haftası bi bohça yüzünden onca laf söylediler birbirlerine. Bende bunun olmasını istemediğim için peşin peşin konuştuk baştan. Kayınvalidem de aynı şekilde anneme, babama, abime ve anneanneme hazırladı bohça :16:

evet dediğin gibi yapıyolar aslında. bak bizde ablamınkini şöyle yaptık :

anne baba-erkek kardeş-kız kardeş (çocuğuna da )- babaanne ve dede ye bohça yapıldı. nişan gününden bi akşam önce bize gelip çeyizi serdiler. bizde iki gün öncesinde hazırlamıştık. giderken onlara verdik bohçaları :1:

ertesi günde nişan oldu.

*

evet bana bağlı değil malesef ki :97:

ablamda diyo ki ha nişanda almışsın ha düğünden sonra, illa ki bohça yapıp götürceksin nişanda yapılsın, aradan çıksın diyo.Bazen bende öyle düşünüyorum.

Damada, anne babaya bide abisi var evli, onlara yapılır.

Amca, halaya da düğünden sonra el öpmeye gittiğimizde havlu, patik,iç çamaşırı götürürüm diyorum :44:

evet dediğin gibi yapıyolar aslında. bak bizde ablamınkini şöyle yaptık :

anne baba-erkek kardeş-kız kardeş (çocuğuna da )- babaanne ve dede ye bohça yapıldı. nişan gününden bi akşam önce bize gelip çeyizi serdiler. bizde iki gün öncesinde hazırlamıştık. giderken onlara verdik bohçaları :1:

ertesi günde nişan oldu.

*

evet bana bağlı değil malesef ki :97:

ablamda diyo ki ha nişanda almışsın ha düğünden sonra, illa ki bohça yapıp götürceksin nişanda yapılsın, aradan çıksın diyo.Bazen bende öyle düşünüyorum.

Damada, anne babaya bide abisi var evli, onlara yapılır.

Amca, halaya da düğünden sonra el öpmeye gittiğimizde havlu, patik,iç çamaşırı götürürüm diyorum :44:

Hımm sizinde işte hepsi nişanda çıkmış aradan canım en güzeli bence. Benim nişanımdan 1 hafta önce gelip serdiler. Bizde nişandan 2 hafta sonra gittik serdik :16:

Bencede ablanın dediği gibi yap kuzum. Kafan rahat olur en azından. Birde herşeyin iyisi olsun diyorsun öyle alıyorsun epey para gidiyor yani :9: Bana alınanlarda da epey gitmişti ama bende fena bir alışveriş yaptım he :9: Bende nişanlıma herşeyin en iyisini aldım çok şükür :16: Çokta beğendi :16: Bizde yaptık bitti şimdi sadece büyüklere yapılacak oda bilerek annem düğünden sonra yaparız dedi. Onlarda şuan hazır sayılır zaten. Annem kayınvalideme, görümceme birde anneanneye çarşaf takımı da yaptırıyor onlarda konulacak içine.

Aynen kuzum bende amcalara, halalara öyle düşünüyorum. Ufak bir hediye anlamında birşeyler götüreceğim. Fazlasına lüzum yok.

Hımm sizinde işte hepsi nişanda çıkmış aradan canım en güzeli bence. Benim nişanımdan 1 hafta önce gelip serdiler. Bizde nişandan 2 hafta sonra gittik serdik :16:

Bencede ablanın dediği gibi yap kuzum. Kafan rahat olur en azından. Birde herşeyin iyisi olsun diyorsun öyle alıyorsun epey para gidiyor yani :9: Bana alınanlarda da epey gitmişti ama bende fena bir alışveriş yaptım he :9: Bende nişanlıma herşeyin en iyisini aldım çok şükür :16: Çokta beğendi :16: Bizde yaptık bitti şimdi sadece büyüklere yapılacak oda bilerek annem düğünden sonra yaparız dedi. Onlarda şuan hazır sayılır zaten. Annem kayınvalideme, görümceme birde anneanneye çarşaf takımı da yaptırıyor onlarda konulacak içine.

Aynen kuzum bende amcalara, halalara öyle düşünüyorum. Ufak bir hediye anlamında birşeyler götüreceğim. Fazlasına lüzum yok.

Bizim müsait odamız yoktu o yüzden 1 gün öncesinden gelip serdiler. nişandan sonraki günün akşamıda kaldırdık.

sizinki de cok doğru, olması gereken olmuş.

bencede herşeyin en iyisi alınması lazım bir kere olan şey ne de olsa. :109:

Bizim müsait odamız yoktu o yüzden 1 gün öncesinden gelip serdiler. nişandan sonraki günün akşamıda kaldırdık.

sizinki de cok doğru, olması gereken olmuş.

bencede herşeyin en iyisi alınması lazım bir kere olan şey ne de olsa. :109:

Evet kuzum :16: Hepsi ayrı ayrı güzel heyecanlar. Ben önceden derdim aman ne bohçası ne çeyizi en çokta şu bohçanın meşhur gecelik takımları yok mu onu hiç mi hiç istemezdim :9: Ama bayıla bayıla aldım :17: Ama çok güzeldi kii :17:

Evet kuzum :16: Hepsi ayrı ayrı güzel heyecanlar. Ben önceden derdim aman ne bohçası ne çeyizi en çokta şu bohçanın meşhur gecelik takımları yok mu onu hiç mi hiç istemezdim :9: Ama bayıla bayıla aldım :17: Ama çok güzeldi kii :17:

ben hala diyorum :27:

ay onları almak ayrı bi dert şimdi :17:

kimle gittiniz nişan alışverişine. anne ve kv. olur tahminimce. ( ablam gelirdi ama hamile haliyle gelebileceğini sanmam :49: :1: )

ben hala diyorum :27:

ay onları almak ayrı bi dert şimdi :17:

kimle gittiniz nişan alışverişine. anne ve kv. olur tahminimce. ( ablam gelirdi ama hamile haliyle gelebileceğini sanmam :49: :1: )

Annem, ben, kayınvalidem, nişanlım :16:

Ay sorma kuzum ya satıcı kadın gösteriyor ben beğenmiyorum kaç takım gösterdi öyle :9: Yok dedim beğenemiyorum yani sırf olsun diyede almam dedim ben bunları. En son vazgeçiyordum kadın dedi son olarak 1 ürünüm var biraz pahalıdır ama dedi. Kayınvalidem de olsun sen göster beğensin mühim olan o dedi. Bi gösterdi aşık oldum resmen :16: Fransız güpürlü harika bir takımmm :17: Ona karar kıldık ve aldık. Tabi ben bunları seçerken nişanlım mağazanın dışındaydı :9: Ama harika bir gündü. Herşeyim herşeyim gönlüme göre oldu. Sandıklarımdan, en ufak ayrıntısına kadar hepsi istediğim gibiydi :12:

İnşallah seninde öyle olur kuzum. Ablan hamile ise çok zor olur kuzum. Yürümek zorundasınız mağaza mağaza dolaşacaksınız sonuçta. Çok yorulur. Sende anneni götür kuzum. Ben annemin fikirlerine çok değer verdiğim için en başta beri kesinlikle annemi istedim :16:

Back