- 5 Ekim 2017
- 4.791
- 3.001
- 41
Eşiniz nasıl şimdi ?Merhaba. Büyüyen acı ağrı olmayan lenf bezleri tehlikeli. Eşim 2 kez lenfoma atlattı. İlk boynunda fark ettik lakin o şişliğin yanında gece terlemesi, kuru öksürük,kilo kaybı,sebepsiz kaşıntılar ve gece gelen ağrılar vardı. Dikkatli olun derim. Ama her lenfoma belirti göstermezmiş. Doktorlarınıza güvenin. Ama ihmal etmeyin. Hepinize çok geçmiş olsun
İnşallah herşey güzel çıkarBende yeni giriyorum kusura bakmayın çıktı sonuçlar ama bana Mr tomografi ve monoklonal antikor testi yapmaya yönlendirdiler birde veren testi onları yaptırdım tekrar gideceğim sonuçlar için bakalım sizin iyi çıkmasına çok sevindim geçmiş olsun
Çok şükür iyi. Remisyonda şuandaEşiniz nasıl şimdi ?
İyi çıktı sonuçlarım ama bir sonuca bağlanmadı bide eşimize hiç akım sidometri testi yapıldımı varsa sonuçları nasıldı hastayken atabilir misiniz rica etsemİnşallah herşey güzel çıkarteşekkür ederim Allah herkese şifa versin inşallah
Senin köprücük kemikte var mı ?İyi çıktı sonuçlarım ama bir sonuca bağlanmadı bide eşimize hiç akım sidometri testi yapıldımı varsa sonuçları nasıldı hastayken atabilir misiniz rica etsem
Sağ tarafta ama aşırı minik şuandaSenin köprücük kemikte var mı ?
Tam nerde ? Ağrı var mıSağ tarafta ama aşırı minik şuanda
Sağ tarafta ama aşırı minik şuand
köprücüktekine ultrasonla bakıldı mıSağ tarafta ama aşırı minik şuanda
Yok hayır doktor elle muayenesinde çok küçük olduğu için gerek duymadıköprücüktekine ultrasonla bakıldı mı
Yok buda ağrısız kemiğin altındaTam nerde ? Ağrı var mı
Allah Allah enteresanİyi çıktı sonuçlarım ama bir sonuca bağlanmadı bide eşimize hiç akım sidometri testi yapıldımı varsa sonuçları nasıldı hastayken atabilir misiniz rica etsem
Bende şaşırıyorum vallahi neyse zaten olsa biyopside kesin çıkardı benceAllah Allah enteresanyok istemediler öyle bir test eşimin sebebi belli olduğu için istememiş olabilirler
Sağ ya da sola doğru mu ortada mıYok buda ağrısız kemiğin altında
Orta kısmındaSağ ya da sola doğru mu ortada mı
Tabi ki bir de parça biyopsi alınmış çıkardı kötü bişey olsaBende şaşırıyorum vallahi neyse zaten olsa biyopside kesin çıkardı bence
Aynen bu yüzden rahatladım sanırım artıkTabi ki bir de parça biyopsi alınmış çıkardı kötü bişey olsa
Benim de ortada çıktı bugün , ama kenarlar doğru da tıkır tıkır ediyo hat boyunca kemik altında , doku mu o kitle mi anlamadım ama sol köprücük tarafında en ortada daha kitlemsi Ve acıyor , ne bunalr yaOrta kısmında
Yine de son kez git istersen sonuçları görüşmeyeAynen bu yüzden rahatladım sanırım artık
Ağrılı olması iyi ama usg çekilmeli genede peki boyutu nasılBenim de ortada çıktı bugün , ama kenarlar doğru da tıkır tıkır ediyo hat boyunca kemik altında , doku mu o kitle mi anlamadım ama sol köprücük tarafında en ortada daha kitlemsi Ve acıyor , ne bunalr ya
Yani iyi dedi hepsine belki giderim ama bakalımYine de son kez git istersen sonuçları görüşmeye