- 29 Haziran 2022
- 1.466
- 2.122
Yok. Doktorumuz iğneli tam sonuç veremeyebiliyor hepsi alınsın dedi. Cuma günü oldu biyopsi.Peki biyopsiyi nasıl yaptılar iğneli mi cerrahi mi bende 1 hafta önce oldum boynumdaki lenf nodüllerinin birini aldılar incelemek için sizin ne kadar oldu alınalı
Evet ben doktorumda aynı şeyleri söyledi bide dağılma yapabilir iğneyle tavsiye etmiyorum dedi hepsi alındı benimde ama dikişlerin olduğu yerde kocaman şişlik oldu benim sizde varmı böyle bir durumYok. Doktorumuz iğneli tam sonuç veremeyebiliyor hepsi alınsın dedi. Cuma günü oldu biyopsi.
Hiç moralinizi bozmayın. Pozitif düşünün. Kafaya takarsanız şu günleriniz zehir olur.
Evet ben doktorumda aynı şeyleri söyledi bide dağılma yapabilir iğneyle tavsiye etmiyorum dedi hepsi alındı benimde ama dikişlerin olduğu yerde kocaman şişlik oldu benim sizde varmı böyle bir durum
Var var ödem yaptı büyük ihtimalle.Evet ben doktorumda aynı şeyleri söyledi bide dağılma yapabilir iğneyle tavsiye etmiyorum dedi hepsi alındı benimde ama dikişlerin olduğu yerde kocaman şişlik oldu benim sizde varmı böyle bir durum
Sanırım Benimkide öyle oldu gidince söyleyeceğim artık hastane baya uzak hep gidemiyorumVar var ödem yaptı büyük ihtimalle.
Antibiyotik verdi mi doktor? Zamanla iner. Ben kötü bişey çıkacağını zannetmiyorumSanırım Benimkide öyle oldu gidince söyleyeceğim artık hastane baya uzak hep gidemiyorum
Evet iyi şeyler düşünmeye çalışıyorum ama yaşımın küçüklüğü ve bazı zorlu süreçlerimde etkisinde kalabiliyorum arada ama umut hep var sabredip bekleyeceğizAntibiyotik verdi mi doktor? Zamanla iner. Ben kötü bişey çıkacağını zannetmiyorumsizde iyi düşünün ki çıksa bile çok şükür en iyi huylusuna denk geldik diye düşünün ben hep böyle düşünürüm
Kaç güne çıkar dedi doktorunuz patoloji doktorunuz iletişime geçtimi sizinleEvet iyi şeyler düşünmeye çalışıyorum ama yaşımın küçüklüğü ve bazı zorlu süreçlerimde etkisinde kalabiliyorum arada ama umut hep var sabredip bekleyeceğiz
Ya yarın ya da pazartesi çıkar büyük ihtimalle tam tarih vermedilerKaç güne çıkar dedi doktorunuz patoloji doktorunuz iletişime geçtimi sizinle
Aynen öyle umut hep varEvet iyi şeyler düşünmeye çalışıyorum ama yaşımın küçüklüğü ve bazı zorlu süreçlerimde etkisinde kalabiliyorum arada ama umut hep var sabredip bekleyeceğiz
Herhangi bi belirti var mı söylediklerimden?Evet iyi şeyler düşünmeye çalışıyorum ama yaşımın küçüklüğü ve bazı zorlu süreçlerimde etkisinde kalabiliyorum arada ama umut hep var sabredip bekleyeceğiz
Anladım benim daha soru soruyorlar hergün eski hastalıklarımla ilgili herşeyin araştırılması gerektiğini söylediler ailemdeki hastalıklar bile araştırılmalıymış bugün öyle söyledi patoloji doktorumYa yarın ya da pazartesi çıkar büyük ihtimalle tam tarih vermediler
Bende kilo kaybı var ve birden fazla noktada şişliklerim var 4 kasıkta 2 boyunda 2 ense üçgeninde ve tükürük bezimin olduğu tarafta yeni bir lezyon oluştu biyopsiden önce bide yürürken kasıklarım kasılıyor hemen yoruluyorum yürüyemiyorum bide kuru öksürük oluyor aradaHerhangi bi belirti var mı söylediklerimden?
Ben zannetmiyorum kötü bişey çıkacağını. Bazen lenfler aynı anda çıkabiliyor. Alerjikte olabilir. Çok kafana takma. En önemli belirtilerinden biri de gece terlemesi, gece gelen ağrılar, sebepsiz kaşıntılar.Bende kilo kaybı var ve birden fazla noktada şişliklerim var 4 kasıkta 2 boyunda 2 ense üçgeninde ve tükürük bezimin olduğu tarafta yeni bir lezyon oluştu biyopsiden önce bide yürürken kasıklarım kasılıyor hemen yoruluyorum yürüyemiyorum bide kuru öksürük oluyor arada
Bakalım hayırlısı olsun diyip geçiyorum zaten umarım sizinde sonuçlarınız iyi çıkarBen zannetmiyorum kötü bişey çıkacağını. Bazen lenfler aynı anda çıkabiliyor. Alerjikte olabilir. Çok kafana takma. En önemli belirtilerinden biri de gece terlemesi, gece gelen ağrılar, sebepsiz kaşıntılar.
Çıktımı acaba sonuçlarınızBakalım hayırlısı olsun diyip geçiyorum zaten umarım sizinde sonuçlarınız iyi çıkar
Merhaba yeni gördüm mesajınızı. Hatta acaba sonuçları nasıl çıktı acaba deyip konuya girince gördümÇıktımı acaba sonuçlarınız
Bende yeni giriyorum kusura bakmayın çıktı sonuçlar ama bana Mr tomografi ve monoklonal antikor testi yapmaya yönlendirdiler birde veren testi onları yaptırdım tekrar gideceğim sonuçlar için bakalım sizin iyi çıkmasına çok sevindim geçmiş olsunMerhaba yeni gördüm mesajınızı. Hatta acaba sonuçları nasıl çıktı acaba deyip konuya girince gördümevet çıktı çok şükür temiz geldi sizin nasıl çıktı mı sonuçlar?