- 5 Ekim 2017
- 4.791
- 3.000
- 41
En belirgin olan mercimek gibi , diğerleri uzun uzun yapıAğrılı olması iyi ama usg çekilmeli genede peki boyutu nasıl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En belirgin olan mercimek gibi , diğerleri uzun uzun yapıAğrılı olması iyi ama usg çekilmeli genede peki boyutu nasıl
Bence gidin bir doktora danışın bunu benim minik mercimek kadar ama 1 tane sadeceEn belirgin olan mercimek gibi , diğerleri uzun uzun yapı
Biyopsisi özelde mi yaptırmıştınBence gidin bir doktora danışın bunu benim minik mercimek kadar ama 1 tane sadece
Yok devlet hastanesiBiyopsisi özelde mi yaptırmıştın
Tabi biyopside belli oluyor zaten o.Bende şaşırıyorum vallahi neyse zaten olsa biyopside kesin çıkardı bence
AynenTabi biyopside belli oluyor zaten o.
gittn mi dr a?
Yok gitmedim bidahagittn mi dr a?
ldh kan tahlili yapıldı mı sana
Baktım şimdi yapılmış normal çıkmış değerleriYok gitmedim bidaha
bana da yapıldı da dün,üst değere yakın çıkmış benmki, senin ref aralığı kaç, değer kaç çıktı?Baktım şimdi yapılmış normal çıkmış değerleri
bir de aç karna mı yapılmıştı o testBaktım şimdi yapılmış normal çıkmış değerleri
151 çıkmış sizin kaç çıktıbana da yapıldı da dün,üst değere yakın çıkmış benmki, senin ref aralığı kaç, değer kaç çıktı?
Evet ben hepsini aç karnına yaptırdım tüm testleribir de aç karna mı yapılmıştı o test
100-220 olamsı gerekne aralıkta, 208 çıkmış,151 çıkmış sizin kaç çıktı
0_247 yazıyor bende referans aralığı100-220 olamsı gerekne aralıkta, 208 çıkmış,
referans arağın kaç o da önemli
bana aç demediler tok yaptrdım
iyi bir değer o zman senin ki..0_247 yazıyor bende referans aralığı
Evet iyi çıkmıştıiyi bir değer o zman senin ki..
Merhaba. Ense ucgesi dediginiz yer tam neresi. Benim de sol omzumun üstünde sislik var. Elimle bastirinca buluyorumBende kilo kaybı var ve birden fazla noktada şişliklerim var 4 kasıkta 2 boyunda 2 ense üçgeninde ve tükürük bezimin olduğu tarafta yeni bir lezyon oluştu biyopsiden önce bide yürürken kasıklarım kasılıyor hemen yoruluyorum yürüyemiyorum bide kuru öksürük oluyor arada
Mrb geçtiği acaba lenf bezi şişliğinizMerhaba arkadaşlar yaklasık 2 aydır sol boynumda çene altında 2 cm lik lenf bezim şişti 2 doktora gıttım ultrasyn ilaclı emar hepsi temiz çıktı fakat ağrılı ve hassasıyet var kulagımda dolgunluk kafamı yana ystırınca agrı basından gecen var mı antıbıotık fayda etmedi ama hayatımı mahvedıyorum kendı kendıme dıktor zamanla inecek dıyor fakat agrılar benım psıkolojımı bozıyor şimdiden tesekkur ederim yazarsanz çok sevınırım
Merhaba. Baktirdiniz mi koprucuk kemiginizegittn mi dr a?
ldh kan tahlili yapıldı mı sana