• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boyun fıtığı için bi tavsiyeniz varmı?

sevvalozdemir

Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2013
20
0
16
Yalova
Arkadaşlar boyun fıtığından muzdaribim.doktora gittim sadece boyun egzersizleri verdi..tıpta,alternatif tıpta bildiğiniz herhangi bi kür,tedavi yöntemi varsa paylaşırmısınız lütfen.artık iyice rahatsız etmeye başladı.yardımlarınızı bekliyorum...

arkadaşım bende lise birinci sınıfta konuldu teşhis,ama nasıldım var ya koluma vuruyordu ve kolum komple şişiyordu,sağ tarafımdaydı benim ve bir mercimek tanesi kadardı,sağ yüzük ve serçe parmağımda %70 his kaybı vardı,akupuntur,fizik tedavi,ilaç ne ararsan tedavisini gördüm,sonuç;,

1-ağır kaldırmayacaksın(o zamanlarda dr. bana çaydanlık dahi kaldırmayı yasaklamıştı)
2-Fizik tedavi gördüm 1 hafta, eğer sana da dr.un tavsiye ederse kesinlikle tedaviden sonra hemen geçecek sanma :) kendini çok sıcak ve kuru tutacaksın,ağustos ayında bile şalsız dışarı çıkmayacaksın,yaz kış saçını kurutacaksın,saçını öne eğilip kurutuyorsan geriye bile atmayacaksın başını
3-Ani hareket yasak,temizlik yaparken dikkat et,kanepe çekmek vs. zararlı
4-Egzersizlerini yap dr.un verdiği
5-En can alıcı nokta ,imkanın varsa yaz kış yüz,ben o dönemde sadece yazın sık yüzmüştüm inan bana çık rahatladım,kapalı salonda,denizde ama mutlaka haftada en az 2 gün olmalı,şimdi bende de eklem problemleri çıkmaya başladı dr. yine yüzme tavsiye etti tabi İstanbulda çok zor ama bakalım

umarım işine yarar tavsiyeler...

Back
X