Arkadaslar konuyu nereye açsam bilemedim.
-- Başta belirtmek isterim, bu hafta ki ilk izin günümde koşa koşa doktora zaten gideceğim fakat tatil gunume 1 hafta var neredeyse ve ben artık bu ağrıdan kafayı yemek üzereyim, sadece fikir edinmek amaclı yazıyorum yada ben ne yapabilirim bu agrıyı hafifletmek için beni yaşayan anlar oyuzden ona göre yazarsanız sevinirim --
Ben , felaket bir boyun ağrısıyla cebelleşiyorum, aslında yıllardır var , doktora da gittim daha önce ama hafifti yani.. şu sıralar yaşadığım, baya yanmalı bir ağrı birde sanki bişey baskı yapıyor, özellikle boynumdaki omuriliğimin orası acıyor gibi.. nedir bu yani boyun fıtığı gibi geliyor bana, ama onda da kolda uyuşma vs oluyomus bende onlar hic yok yani %50 tutuyo , yada boyun düzlesmesi filan mı acaba deliler gibi arastırıyorum inanın çok pis bir ağrı cunku. Mesela sıcak havlu uygulaması mı sıcak duş mu yapayım ne bileyim egzersiz mi yapayım yada yastığımı mı değiştirsem baya ince yastıkta yatarken rahat ediyorum ama acaba daha yüksek yastıkta mı yatsam boyun yastığı filan mı alsam ya offf gercekten ölüyorum ya bu kadar iğrenc bir ağrı olamaz
( sabah ve gün içinde iyiyim ama aksama doğru pertim bu mesele yuzunden