Boyumun kısa olması beni gerçekten üzüyor

Benim annem 155 babamda 175 civarlarindalar.Abim 177 kardesin190 ben 170.O zaman bizim en cok 170 olmamiz lazimdi.Benim icin boy cok onemli senin yerinde olsam baskete giderim uzatan bi balik vardi her hafta duzenli alirdim yoksa bi daha bu yaslara gelmeyeceksin ve boyun oyle kalacak.Bi arakadasim ailecek hep kisalar kardesini lisede baskete yazdirdilar aileye gore cok uzun cocuk.Simdiki aklim olsa bende yazilirdim 175 olmakta hic fena olmazdi.Simdi elestiren olabilir ama herkes guzellige takiyor bende boya napiyim.Bu arada minyon olmamama ragmen simdiye kadar kimse yasimk dogru tahmin edemedi.Bu biraz yuzun sekline bagli sertse yuz seklin daha buyuk gosteriyrsun.Annem mesela kisa ama yuzu kemikli oldugundan ortaokulda bile liseli gibi duruyormus.

amaan o sorun sonradan avantaja dönüyor. hep genç gösterirsin. 5o iken bile 40 derler. şuan sana öyle geliyor. zamanla alışacaksın hatta hoşuna bile gitmeye başlayacak.ayrıca daha yeni liseye geçeceksin. uzarsın biraz daha. göğüs konusu ise bir evlen doğum yap da gör. aynı kalanını hiç görmedim :KK53::KK53:

23 yasinda 153 boya sahibim
Esimse 184

Okulunu dusun
Bu yasta boya memeye kocaya takilirsan dusunecegin bir cok problemin olacak..
Gelecek kaygisi gibi..

Biz uc kisa kiz kardes hepsi 1.80 ustu dev adamlarla evlendik.
Ilk ben evlendim, esim 1.83. Benle kisayim diye dalga gecerdi. Sonra kardeslerim esimden daha uzun ve yapili adamlarla evlendiler, kucuk kaldi esim resmen aralarinda. Ahaha Alahin sopasi yok diyorum ona :KK70:

Boyunuz uzayabilir de uzamayabilir de. Siz beslenmenize dikkat edin. Otuz yasindan once sut ve sut urunleri cok cok tuketmek kadin icin sart, kemik erimesi gibi hastaliklarin onlenmesi icin daha sizin yasinizdan onlem almak gerekiyor

Gerçekten üzülüyorum gençlerimizin çocuklarımızın durumuna...

Kendimi nasıl geliştireyim, hangi mesleği seçeyim, nelerle ilgileneyim değil derdiniz...

Boyum kısa/kilom fazla, göğsüm küçük/basenim büyük, nasıl koca bulacağım/yakışıklı olsun/zengin olsun...

Beslenmenize dikkat eder kalsiyum/protein ağırlıklı beslenirseniz ve biraz da spora yönelirseniz belki faydası olur. Onun dışında yapabileceğiniz ne olabilir ki bu kadarkafaya takıyorsunuz. Boy bu, kilo gibi değişken birşey değil...

Erken regl oldum ama ailemle ya da arkadaşlarımla boyum kaç cm olur, hangi yaşa kadar uzarım diye oturup konuşmadım hiç, boyumu merak edip ölçmedim de ama boyum 1.70 oldu.

Umarım siz de hızla boy atarsınız da başka şeyler düşünecek vaktiniz olur...

X