merhaba ben bu sene ilk defa liseye geçiceğim. benim boyum 155 ve en son 6.sınıfta boy attım 7.sınıfta 2-3 cm uzadım 6.sınıfta 140-145 arasıydım.6.sınıfın ortalarında ergenliğe girdim
garip olan şu babam 1.70 tamam kısa ama çok çok kısa değil ki. annem 163-165 arası. ablam 1 65 . ailemiz 180-190 değil kabul ama 1 55lik bir ailemde yok ki
benim hedeflediğim boy 170 de değil 160 olsam gerçekten yeter. annem ablam uzicaksın diyor babam artık ayak numaranda değişmez boyunda uzamaz diyor. ablam ben 9.sınıfta çok hızlı uzadım diyor bilmiyorum beni üzmemek için yalan söyleyen bir ablamda yok açıkcası.. ama babamda yalan söyleyerek beni neden üzmek istesin ki?
insanlar boyum yüzünden beni çok çok daha küçük sanıyolar ve arkadaşlarım 165 aralarında küçücük kalıyorum beni sevmeyen kızlar hep burdan vuruyor bacaklarım kısa etek de yakışmıyor elbise de ayrıca zayıfım ve kilom düşük olunca (pardon kız kızayız ama) memelerimde küçücük kalıyor. amacım zaten oo 80 beden meme falan da değil beni yanlış anlamanızı istemem ama 75a falan giyiyorum.. o da sütyen kolçalarını sıka sıka bazı kalıpları olmuyor bile değişiyor.bazı kız arkadaşlarım (x ben oluyorum.) 'x in memesi şu kadar..' diye dalga geçiyolar yeni nesil nası değişmiş diceksiniz malesef öyle oldu
artık memeden bahsedilmeye bile utanılmıyor ya da dalga geçmeye. ben 1 55 42.5 kiloyum bu arada çok zayıfta sayılmam aslında.. neyse gün içinde pek yemek yemiyorum hatta akşam yemekleri çoğu zaman atlıyorum dün atladıım mesela :/ süt falan içmiyorum sizce bundan boy uzamam durmuş olabilir mi? vitamin eksikliğimde var. ben basketbolun boy uzattığına inanmıyorum bilimsel kanıtlanmış bir şey değil.. %90 genetikle alakalı ama ben genetiğime göre de kısayım gerçekten aile de hiç 1 50 -55 arası yok bi yaşlı kesim onlarında boyları yaşlılıktan küçülmüştür diye düşündüm. ve ileride düşünüyorum boyuma göre nasıl bir koca ya da erkek arkadaş diyim siz anlayın.. nası bulacağım ki 170 erkek bile sana fazla diyolar doğru söylüyolar kısa dediğniz erkekleri bulsam gocunmam zaten nolcak kısa olsun.. ama ben benden hoşlanan 1 80 erkeği gördüm ciddiyim (çıkmadık merak etmeyin ) ve onla çıksaydım da kendimi çok kötü hissederdim. bütün özgüvenim yerlerde gerçekten
siz ne düşünüyorsunuz.. sizce uzar mıyım psikologa da gitmek istemiyorum ablalarım.