Boyumu uzatmak istiyorum

lunabrava

L'amour c'est comme un jour
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2012
885
515
Herkese selamlar :)

Evet bu aralar boyumu sorun ettim..16 yaşındayım ve 1.68 boyundayım.Ama boyum kısaymış gibi geliyor.
Abimle yarın akşam basket oynamaya başlayacağız basket sahasında ama her zaman yapamayız bunu çünkü o çalışıyor ve yorgun oluyor.
Ben kendim devam edeceğim gündüzleri erken kalkıp.Merak ettiğim böyle basket oynamaya ve süt içmeye devam edersem 2 yılda en azından 5-6 cm uzar mıyım?
Biliyorsunuz ki kızların boy uzaması 18 yaşında duruyor.Ayrıca okul zamanı aşırı derecede vakit ayıramayacağım haftada 1-2 saat oynasam ve yine süte devam etsem yine boyumun uzamasına yardımcı olur mu
? :KK17: :KK17:

Herkese selamlar :)

Evet bu aralar boyumu sorun ettim..16 yaşındayım ve 1.68 boyundayım.Ama boyum kısaymış gibi geliyor.
Abimle yarın akşam basket oynamaya başlayacağız basket sahasında ama her zaman yapamayız bunu çünkü o çalışıyor ve yorgun oluyor.
Ben kendim devam edeceğim gündüzleri erken kalkıp.Merak ettiğim böyle basket oynamaya ve süt içmeye devam edersem 2 yılda en azından 5-6 cm uzar mıyım?
Biliyorsunuz ki kızların boy uzaması 18 yaşında duruyor.Ayrıca okul zamanı aşırı derecede vakit ayıramayacağım haftada 1-2 saat oynasam ve yine süte devam etsem yine boyumun uzamasına yardımcı olur mu
? :KK17: :KK17:

bence boyun normal, sütün boy uzattığını hiç sanmıyorum, herhalde bu yaştan sonra bi kaç cm daha uzarsın ama 5-6 cm uzarmısın bilmem

neyy 168 boya üzülüyorsan ben öleyim yahu :KK14::KK14:
ne zaman adet oldun bilmem ama şu saatten sonra çok uzamazsın en fazla 170 olursun o da bir ihtimal
ama boyun gayet iyi

Boyun Türkiye standartlarına göre normal..Eğer adet olduysan belki 1-2 sene daha uzayabilirsin..Ama daha sonra uzamazsın..Mesela ben 13 yaşımda adet oldum ilk kez ve 15 yaşımdan beri aynı boydayım.1.80 cm....Uzamadım daha sonra...........

ohoooo güzelim sen nerede yaşıyorsun???

minik serçeyi hiç mi duymadın????

ya da sokağa çıkıp bakmıyormusun??? nası bi takıntı buu???

Boyun Türkiye standartlarına göre normal..Eğer adet olduysan belki 1-2 sene daha uzayabilirsin..Ama daha sonra uzamazsın..Mesela ben 13 yaşımda adet oldum ilk kez ve 15 yaşımdan beri aynı boydayım.1.80 cm....Uzamadım daha sonra...........

maşallah narmik yaa 15 yaşında 180 miydin ne güzel :KK1::KK1:
aileniz de hep uzun mu?
mesela bizde öyle uzun yok ben de doğal olarak kısayım.
o zamanlar sallamazdım mesela büyüme hormonu uykuda salınıyo ben hiç erken yatmazdım ergenliğe giriş ve ergenlikte en erken 12-1.
şimdiki aklım olsa dikkat ederdim

maşallah narmik yaa 15 yaşında 180 miydin ne güzel :KK1::KK1:
aileniz de hep uzun mu?
mesela bizde öyle uzun yok ben de doğal olarak kısayım.
o zamanlar sallamazdım mesela büyüme hormonu uykuda salınıyo ben hiç erken yatmazdım ergenliğe giriş ve ergenlikte en erken 12-1.
şimdiki aklım olsa dikkat ederdim

Evet ,1.80 dim..Ben ve kız kardeşim uzunuz böyle bayan olarak..Diğerleri 1.73 ve altı..Erkekler uzun genelde bizde ...

Annemin bir öğrencisi kız vardı..İlkokul 5. sınıfta boyu 1.70 ti mesela...O zaman bana o kız koca kadın gibi görünürdü..Herhalde ilerde 2 metre olucak bu diye düşünürdüm..Ama evlendiğinde düğününe gitmiştik..Sadece 3 cm uzamış boyu o yıllardan sonra...

boyum kısa diye konu açanlara bakıyorum da her sefer de bekliyorum boyum 140 150 desin. ama hepsi 160 üzeri :KK9: keşke ben de 160 üzerini geçtim sadece 160 olsaydımm.
boyun çok normal az topukla 170i geçersin zaten :KK34:

Son düzenleme:
boyum kısa diye konu açanlara bakıyorum da her sefer de bekliyorum boyum 140 150 desin. ama hepsi 160 üzeri :KK9: keşke ben de 160 üzerini geçtim sadece 160 olsaydımm.
boyun çok normal az topukla 170i geçersin zaten :KK34:

neden 160 ve üzeri acaba:KK1:
"aa valla standartlara göre gayet iyisin, mesela benden 10 cm uzunsun" dedirtmek için olabilir mi ki:KK1:

zaten Türk kadınının ortalama boyu 164 cm sen standartı geçmişsin bile sorun edecek birşey yok bence

Son düzenleme:
arkadaşım kusura bakma da senin kafan iyimi? türkiyede yaşıyoruz, 1.65in üstünü uzun kabul etmek lazım.benim de acaip bi boy takıntım var çünkü 1.51im !! 17 yaşındayım. ama 1.68e kısa diyosan ben sana daha ne diyeyim:KK19:.atıcam ulan kendimi camdan :KK70:

hay sizin boyunuza be oofff
yeter bıktık kendini övüp durma hee kısasın napıcan çok kısasın uzamazsın sütle falan basketbolda fayda etmez taa küçük yaslarda baslayacaktın yeter artık bi sükret elim ayagım düzgün diye 150 cm olanlar var ya daha laf sayacagım ama neyse öff bktık be yok oram yamuk boyum kısa boyum uzun yeter egonuzzzaaaa yeter artık öööffffffffffffffffffffff :KK4: bencilsin ve kendini begenmisin tekisin sen :KK4: boyunda kısa uzamazda...sırık gibi ol yani niye uzamak istiyosun ? hem dua et sen ölünce senin boyuna mı bakacaklar? seni boyunu uzunlugu degil dua kurtarır ve bi daha söylüyorum sımarık ve bencil kendini begenmişssin

Son düzenleme:
ya şimdi çok moralin bozulacak ama söylemek zorundayım; çok kısasın.. bu saatten sonra da uzamazsın daha.. yapacak bir şey yok, seni de böyle yaratmış Allah..

bu üstteki duymak istediğin şey bence.. gerçeklere gelirsek, türk kadınlarının boy ortalaması 161 civarı bir şey, erkeklerin de 172.. sen zaten ortalama üzerisin.. ayrıca zaten erkeklerin boy ortalamasının düşük olduğu bir toplumda kesinlikle uzun boylu olmak istemezdim ben, ki şuanda boyum 166 olmasına ragmen keşke kısa olsaydım diyorum.. çünkü erkek arkadaşım 172-173 filan sanırım ve ben onun yanında topuklu giymek istemiyorum bu yüzden.. ha onun bir rahatsızlığı var mı, yok. ama bana göre kız dediğin çıtı pıtı durmalı erkeğin yanında..

164 boyla ben nerelere gideyim bilmem ki... ayy birileri banada uzunsun desin yoksa ben intihar edicem şimdi :KK14::KK14:

165 boyla ben nerelere gideyim bilmem ki... ayy birileri banada uzunsun desin yoksa ben intihar edicem şimdi

Kendimi bildim bileli gunde yarim litre sut icerim
165 167 falanim
Sutle cok alakasi oldugunu dusunmuyorum
Am voleybol oynadigimda uzatmisti boyumu baskettede ise yarar

X