Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bence boyuna değilde fiziğine odaklanmalisin cirpi gibi biseysin. Boşver boyu falan. Ayrıca evde boy ölçmek için hiç mi bişey yok gitte ölç ne bilelim kaç tövbe yarabbim
Onu kaçırmışım ama bikaç gün önce de bacaklarını koyup,bacaklarım kalın mı diye sormuştu. Ya övgü almak için çabalıyor ya da gerçekten sıkıntılı bir ergen
Onu kaçırmışım ama bikaç gün önce de bacaklarını koyup,bacaklarım kalın mı diye sormuştu. Ya övgü almak için çabalıyor ya da gerçekten sıkıntılı bir ergen
baya oldu o konuda. resim koymus o mu güzel ben mi guzelim diye soruyodu. bide diğer kız begenilince çok tepki veriyodu yapmayin Allah aşkına görmüyo musunuz falan diye
Gözlerim mezura gibidir tahminen 4 karış boyunuz var bu da 1,5 metreye tekabül eder, bende 4 karışım bize buralarda kısa diyorlar, olsun önemli olan kendini sevmek, boyundan fazla sesin olmasıdır
baya oldu o konuda. resim koymus o mu güzel ben mi guzelim diye soruyodu. bide diğer kız begenilince çok tepki veriyodu yapmayin Allah aşkına görmüyo musunuz falan diye
O zaman kendine hayran bir megalomanla karşı karşıyayız. Bi an kendiyle gerçekten sorunu mu var kendini beğenmiyor takıntılı mı diye düşünüp üzülmüştüm. övgü bekliyormuş demek ki tatlı piremses