• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boyum kısa mı?

Onu kaçırmışım ama bikaç gün önce de bacaklarını koyup,bacaklarım kalın mı diye sormuştu. Ya övgü almak için çabalıyor ya da gerçekten sıkıntılı bir ergen

baya oldu o konuda. resim koymus o mu güzel ben mi guzelim diye soruyodu. bide diğer kız begenilince çok tepki veriyodu yapmayin Allah aşkına görmüyo musunuz falan diye

Onu kaçırmışım ama bikaç gün önce de bacaklarını koyup,bacaklarım kalın mı diye sormuştu. Ya övgü almak için çabalıyor ya da gerçekten sıkıntılı bir ergen
inşallah kendi fotoğraflarıdır elalemi koymuyodur buraya var öyle sıkıntılı tipler çünkü yorumlatma üstüne fantazi yapan :işsiz:

baya oldu o konuda. resim koymus o mu güzel ben mi guzelim diye soruyodu. bide diğer kız begenilince çok tepki veriyodu yapmayin Allah aşkına görmüyo musunuz falan diye
O zaman kendine hayran bir megalomanla karşı karşıyayız. Bi an kendiyle gerçekten sorunu mu var kendini beğenmiyor takıntılı mı diye düşünüp üzülmüştüm. övgü bekliyormuş demek ki tatlı piremses

Back
X