BOYADAN SAÇI SERTLEŞEN?

Tatlım saç kremi kullan dove tavsiye ederim beklet durulamaya yakın tara duyla açılıyor zaten . Havluda beklet nemliyken bakım yağı sür uçlarına tara kurulama kendisi kurusun düzelir. Hiç üzme kendini her saç boyayı sevmez bende de oluyordu o sertleşme ama geçiyor merak etme☺️
Ayy çok teşekkür ederim dove boykot ürün olduğu için kullanmıyorum ama bakım yağı kullanıyorum bol bol 💗geçtiğine sevindim😻

Canım başka saç bakım kremi kullan onarıcı özelliği nem içeren boyadan sonra matlaşıyor nem gidiyor o yüzden sertleşiyor🥰
Çok sağolun😻ayyy taş gibi yaa ne kadar sürede geçer sizce yani kuruyken yumuşak kuruyken sorun olmuyor da su deyince banyoda taş kesiliyor şampuanlanmıyor

Çok sağolun😻ayyy taş gibi yaa ne kadar sürede geçer sizce yani kuruyken yumuşak kuruyken sorun olmuyor da su deyince banyoda taş kesiliyor şampuanlanmıyor
Nem kaybından canım şampuanı nem içerikli kremini aynı şekilde nemlendiren özellikte olanlardan seç hemen farkı göreceksin. Kremi özellikle 3-4 dk beklet masaj yap durularkende geniş bir tarakla tara Nemini kaybedince kuru olduğu için suda dolaşıyor sertleşiyor çok normal. 💖

Nem kaybından canım şampuanı nem içerikli kremini aynı şekilde nemlendiren özellikte olanlardan seç hemen farkı göreceksin. Kremi özellikle 3-4 dk beklet masaj yap durularkende geniş bir tarakla tara Nemini kaybedince kuru olduğu için suda dolaşıyor sertleşiyor çok normal. 💖
Ayy hemenn alacağım😻 💕 çok sevindim ya çok üzülmüştüm ben hastalığmdan dolayı neredeyse 3yldr boyama yapmamştm tertemiz yumusacktı saçlarım ısı flnda kullanmadm 3yldr bir boyadm perişan oldum nem gerek demek ki gerçekten de belli kuru ve sert

Back
X