• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boyum kısa mı?

Ecega12

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2020
2
-1
36
34
Boyum kaç gibi sizce kısa mı?
Snapchat-873919309.webp

Ne saçma millet can sıkıntısından ne yapacağını şaşırdı.

Corona illetinin olduğu, herkesin evine tıkandığı, insanların virüsten canlarından oldukları ya da sevdiklerini kaybettikleri şu zorlu günlerde boyunuza odaklamamışsınız ya pes diyorum, boy pos, güzellik bunlar geçici şeyler o yüzden sahip olduklarınızla mutlu olun bence, çünkü eksik aramak istersek hep bir şekilde buluruz o eksiği.

Corona illetinin olduğu, herkesin evine tıkandığı, insanların virüsten canlarından oldukları ya da sevdiklerini kaybettikleri şu zorlu günlerde boyunuza odaklamamışsınız ya pes diyorum, boy pos, güzellik bunlar geçici şeyler o yüzden sahip olduklarınızla mutlu olun bence, çünkü eksik aramak istersek hep bir şekilde buluruz o eksiği.
Bu soruyu coranaya nasıl bagladin bende ona şaşırdım açıkçası

Bence boyuna değilde fiziğine odaklanmalisin cirpi gibi biseysin.😃 Boşver boyu falan. Ayrıca evde boy ölçmek için hiç mi bişey yok gitte ölç ne bilelim kaç 😁 tövbe yarabbim

Bu soruyu coranaya nasıl bagladin bende ona şaşırdım açıkçası
İnsanların bazı şeyleri sorguladığı, şahsen hayatta yaptığımız küçük şeylerin bile kıymetinin anlaşıldığı şu günlerde, boyun konu edilmiş olması ( ki bence boyuyla ilgili olumsuz bir düşüncesi var ) bana değişik geldi, ayrıca bu benim düşüncem, sonuçta hepimiz burda yorum yapma özgürlüğüne sahibiz, birbirimizi kırmadıkça ve haddimizi aşmadıkça:KK66: Ayrıca resimde en az 1.65 boy olduğu bariz belliyken boyum kısa mı sorusu gerçekten tuhafff.

İnsanların bazı şeyleri sorguladığı, şahsen hayatta yaptığımız küçük şeylerin bile kıymetinin anlaşıldığı şu günlerde, boyun konu edilmiş olması ( ki bence boyuyla ilgili olumsuz bir düşüncesi var ) bana değişik geldi, ayrıca bu benim düşüncem, sonuçta hepimiz burda yorum yapma özgürlüğüne sahibiz, birbirimizi kırmadıkça ve haddimizi aşmadıkça:KK66: Ayrıca resimde en az 1.65 boy olduğu bariz belliyken boyum kısa mı sorusu gerçekten tuhafff.
Konu sahibi bundan mutlu oluyor olabilir. Her konuda duyar kasmaya meraklılar var ya işte onlardan biri de sizsiniz.

Back
X