Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Corona illetinin olduğu, herkesin evine tıkandığı, insanların virüsten canlarından oldukları ya da sevdiklerini kaybettikleri şu zorlu günlerde boyunuza odaklamamışsınız ya pes diyorum, boy pos, güzellik bunlar geçici şeyler o yüzden sahip olduklarınızla mutlu olun bence, çünkü eksik aramak istersek hep bir şekilde buluruz o eksiği.Boyum kaç gibi sizce kısa mı?Eki Görüntüle 2634221
Bu soruyu coranaya nasıl bagladin bende ona şaşırdım açıkçasıCorona illetinin olduğu, herkesin evine tıkandığı, insanların virüsten canlarından oldukları ya da sevdiklerini kaybettikleri şu zorlu günlerde boyunuza odaklamamışsınız ya pes diyorum, boy pos, güzellik bunlar geçici şeyler o yüzden sahip olduklarınızla mutlu olun bence, çünkü eksik aramak istersek hep bir şekilde buluruz o eksiği.
O elbise sizi kısa göstermiş. Dikine çizgili giyerseniz 1.80 görünürsünüzBoyum kaç gibi sizce kısa mı?Eki Görüntüle 2634221
İnsanların bazı şeyleri sorguladığı, şahsen hayatta yaptığımız küçük şeylerin bile kıymetinin anlaşıldığı şu günlerde, boyun konu edilmiş olması ( ki bence boyuyla ilgili olumsuz bir düşüncesi var ) bana değişik geldi, ayrıca bu benim düşüncem, sonuçta hepimiz burda yorum yapma özgürlüğüne sahibiz, birbirimizi kırmadıkça ve haddimizi aşmadıkçaBu soruyu coranaya nasıl bagladin bende ona şaşırdım açıkçası
Konu sahibi bundan mutlu oluyor olabilir. Her konuda duyar kasmaya meraklılar var ya işte onlardan biri de sizsiniz.İnsanların bazı şeyleri sorguladığı, şahsen hayatta yaptığımız küçük şeylerin bile kıymetinin anlaşıldığı şu günlerde, boyun konu edilmiş olması ( ki bence boyuyla ilgili olumsuz bir düşüncesi var ) bana değişik geldi, ayrıca bu benim düşüncem, sonuçta hepimiz burda yorum yapma özgürlüğüne sahibiz, birbirimizi kırmadıkça ve haddimizi aşmadıkçaAyrıca resimde en az 1.65 boy olduğu bariz belliyken boyum kısa mı sorusu gerçekten tuhafff.
Ben yorumumu yaptım katılırsınız katılmazsınız, bu sizin görüşünüz o benim görüşüm iyi akşamlarKonu sahibi bundan mutlu oluyor olabilir. Her konuda duyar kasmaya meraklılar var ya işte onlardan biri de sizsiniz.
PekiBen yorumumu yaptım katılırsınız katılmazsınız, bu sizin görüşünüz o benim görüşüm iyi akşamlar