Çocuk Hastalıkları Boyu uzamiyor mu?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Çok haklısınız
Geç kalmadan başlamak lazım

İnsallah bulabılırsınız aradığınız gıbı bir doktor

Bende kızımı kaç doktora götürdüm yüzde 25 persentilde diye hepside normal yapısı minyon dediler el grafiği çekildi bazı değerlerine bakıldı o kadar pek önemsemediler özelde ki doktorda devletteki de dahil

Merhaba. Son durumunuz nedir? Oglum 3 yaş 1 aylık. 92 cm 12 kilo. Yaşıtlarından çok küçük duruyor. Siz de aynı yaşta aynı değerlerdeymişsiniz son durumunuzu merak ettim.
merhaba,
şu anda 4 yaşında. aşı için gittiğimizde ayakkabı ile 96 cm ölçüldü, 15.5 kg. endokrin 6 ay beklememizi söylemişti, sonraki ay tekrar gideceğiz.

Evet arkadaşlar, konumu tekrarla güncelliyorum.

Bugün yeniden gittik endokrine, ilk gidişimiz üzerinden tam 1 sene geçmişken. boy 96.7, kilo 14.5. senelik uzama iyi değil, ama kilosu da uygun gittiği için gastroya konsülte etti, 6 ay sonra da tekrar gelin dedi. eğer gastroda bir şey çıkmazsa sonraki görüşmede büyüme hormonu eksikliği düşünürüz, aceleye mahal yok diye de ekledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…