Çocuk Hastalıkları Boyu uzamiyor mu?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Benim de kızım 90 cm 33 aylık. Yaşıtlarından hatta kendinden küçüklerden bile kısa. Cocuk doktoruna soyledigim zaman tahlil vs yapmadan buyuvit onerdi ama ben kullanmadim

ben zaten 90-100 persentil olmasını beklemiyorum ama bu aralar diğer çocuklarla aradaki fark daha da açıldı. 3 yaş atak dönemi diye geçiyor, bekliyoruz bakalım, bu süreçte yine de götürecegim endokrine

Benimkide öyle ya. Çok üzülüyorum. Yasitlarina göre çok minik.
Sizin boylariniz nasıl acaba... Ben çok üzülüyorum yaşıtlarının yanında çok kısa duruyor endokrin 3 persentil altına inmedigi sürece sknti gormiyor

36 aylık. 90 cm. Sizinki nasıl
Benim oğlum 37 aylık olacak 91 den biraz fazla su an.. Ama ailecek bizde minyonuz.. Hiç doktora goturdunuz mu? Bizim alerjimizde var süt yumirta buğday daha bunların hiç tadına bakmadı. Oğlum daha hiç içerisinde süt bulunan bir şey yemedi. Yoğurt vs hic yemedi şu ana kadar. Mama kullanıyoruz kalsiyumu icin. Yumurta sarısını daha yeni yemeye başladı. İnşallah uzarlar...

Arkadaşlar ben katılımcı etiketlemeyi bilmiyorum. Siz biliyorsanız, etiketleyin. Daha çok fikir, tecrübe edinelim.

İnşallah rabbim sizin evladınıza da hasta olan bütün yavrulara da şifa versin

Benim de kızım 90 cm 33 aylık. Yaşıtlarından hatta kendinden küçüklerden bile kısa. Cocuk doktoruna soyledigim zaman tahlil vs yapmadan buyuvit onerdi ama ben kullanmadim

Merhaba tekrar,
yeniden gelişmeleri yazmak istedim. çocuğumu endokrin bölümüne götürdüm. 10 ay önce boyu 25-50 persentildeyken şu an 3-10 persentilde çıktı. doktor ciddi bir düşüş olduğunu, ihmal edilmemesi gerektiğini söyledi. büyüme hormonu kullanmasının çok olası olduğunu da belirtti. tekrar yazayım, benim boyum 155 ölçüldü muayenede, eşim de minimum 175, doktor genetik potansiyelin iyi olduğunu da söyledi. kan, idrar, röntgen sonucuna göre ne yapılacağina karar vereceğiz.

eğer bir sorun olduğunu düşünüyorsanız, diğer çocuklarla aradaki fark gittikçe açılıyorsa bizim de boyumuz kısa diye götürmezlik etmeyin. Allah çocuklarınıza sağlık sıhhat versin

Endokrin için direkt randevu alamıyorum. sizi çocuk doktorumu sevk etti. Nasıl yaptınız

Endokrin için direkt randevu alamıyorum. sizi çocuk doktorumu sevk etti. Nasıl yaptınız
merhaba,
normal randevu için galiba önce konsültasyon gerekiyor, çocuk doktorunun sevketmesi gerek. biz hocadan direkt alabildik

Hangi ildesiniz hangi doktora götürüyorsunuz acaba ?

merhaba ,

bolume nasıl gıttınız doktrunuz mu sevk ettı? Endokrinoloji bölümü ne?

Merhaba evet endokrinoloji bolumune gidiyoruz tedavi hala devam ediyor bizim.dahiliye ya da cocuk doktoru sevk ediyor direkt randevu alinamiyor.endokrinoloji hormonal rahatsizliklarla ilgilenilen bolum.
merhaba, hangi şehirdesiniz acaba? ankaradayim ve endokrin doktoru arayisindayim

teşekkür ederim. çok uzakmis
Daha önce gittiniz mi endokrin e
Gittiysenız değiştirme sebebınız nedır

Tedavisı sonuç vermedı mi
Yoksa farklı doktor görüşü mü almak istediniz

İnsallah bulursunuz gönlünüze göre doktor

Daha önce gittiniz mi endokrin e
Gittiysenız değiştirme sebebınız nedır

Tedavisı sonuç vermedı mi
Yoksa farklı doktor görüşü mü almak istediniz

İnsallah bulursunuz gönlünüze göre doktor
merhaba, evet yaklaşık 6 ay önce gittik, doktor durumdan endiseliydi, geçen ay tekrar gittik ve durum aynı olmasına rağmen doktor bu sefer beklememizi söyledi. ama bekleyerek zaman kaybetmek istemiyorum eğer tedavi gerekiyorsa

tedaviye hiç başlanmadi. test de yapılmadı, en azindan test yapmaya gönüllü bir doktor ariyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…