2 yasinda standartlarin ustunde olan boy 92 Sizin hemsire karistirmis sanirim Internette presentil olcumu var bakin istersenizAma hemsire presentile göre yasitlarina gore kisaymis
oglunuz ortalamada neden endokrine gittiniz ki ?ben oglum 22 aylik 83 cm.endokrin takibindeyiz hormonlarina bakildi besleyici mamalardan verdi akranlarina yetiscek merak etmeyin dedi.siz neden endiseleniyorsunuz ki keske oglum 2 yasinda 88 olsa ama olamicak bu gidile.86ya raziyimaynı sorunu ben de kafama takıyorum, oğlum 2 yaşında boyu daha yeni 88 cm oldu, bugün doğum günü tam 2 yaşında. Parklarda yaşıtlarından kısa. persentil değerlerine göre endokroloji uzmanı hesaplama yapacak, ondan sonra rahatlayacağım ben de. Salgının bitmesini bekliyorum
92 cnm kisa mi:sBenim kızımda 32 aylık suan 92 cm 3 yasında olucak ama uzamıyor Yasıtlarına gore kısa kaldı
Cok guzel ilerliyorduk hastalandık 1 yasında ondan sonra toparlanamadı
(
Oğlunuzun boyu çok güzel, 88 cm 2 yaş için ortalamanın üstü bir boy. Persentil değeri 60,50.aynı sorunu ben de kafama takıyorum, oğlum 2 yaşında boyu daha yeni 88 cm oldu, bugün doğum günü tam 2 yaşında. Parklarda yaşıtlarından kısa. persentil değerlerine göre endokroloji uzmanı hesaplama yapacak, ondan sonra rahatlayacağım ben de. Salgının bitmesini bekliyorum
Erkek ve kiz icin persentil farkediyor muOğlunuzun boyu çok güzel, 88 cm 2 yaş için ortalamanın üstü bir boy. Persentil değeri 60,50.
Evet persentilleri farklı, erkek çocukların boy ortalaması daha yüksek oluyor.Erkek ve kiz icin persentil farkediyor mu
Yok hayir Cevremdeki cocuklar benim kizimdan uzun onu demek istedim92 cnm kisa mi:s
Benim kizim suan 100 cm olmaliymis mesela 1 yasinda 81 82 cmdi 1 yasdan sonra gelisimi cok cok yavasladi92 cnm kisa mi:s
Ne kadar tuketmesi gerekiyormuS birsey dedilermi cinko eksikligimi var oglunuzun kabak cekirdehi sanirim cinko bakimindan zengindiBenim oğlumunda çok kısa kabak çekirdeği tavsiye ettiler.
Kızım 2 yaşında 85 cm. Kilosu normal sayilir. Gorenler 2 yasinda olmasina şaşırıyor. Boyu çok mu kisa diye kafama takilmaya başladı. Neler yapabilirim boy gelisimi için
Benim kizim da 3 yasinda olck 100 cm degil ama gayet iyi gorunuyor boyu bence sizde takmayn eger sinirin altinda degilse dr lara goreBenim kizim suan 100 cm olmaliymis mesela 1 yasinda 81 82 cmdi 1 yasdan sonra gelisimi cok cok yavasladi
Benim kizimda 3 ay sonra 3 yasinda olucak Umarim uzar 100 olsa yeterdi ogune kadarBenim kizim da 3 yasinda olck 100 cm degil ama gayet iyi gorunuyor boyu bence sizde takmayn eger sinirin altinda degilse dr lara gore
Ben takmiyorum valla yasitlarina gore normal duruyor cunku:)95 96 cmBenim kizimda 3 ay sonra 3 yasinda olucak Umarim uzar 100 olsa yeterdi ogune kadar
Bende takmazdimda cevremde kucuk olanlar bile kizimdan uzun olunca uzuluyorum 96 Olalim oda raziyim :))Ben takmiyorum valla yasitlarina gore normal duruyor cunku:)95 96 cm
Bazi cocuklar bir anda uzar kucuk gider hepsini gecer oyle olur insallah sıkıntı olmzBende takmazdimda cevremde kucuk olanlar bile kizimdan uzun olunca uzuluyorum 96 Olalim oda raziyim :))
InsAllah oyle olur cok tesekkur ederim :)Bazi cocuklar bir anda uzar kucuk gider hepsini gecer oyle olur insallah sıkıntı olmz
Biraz ilginç olacak ama sayı verdi. 21 adet. Tabi biz saymadan göz kararı veriyoruz.Ne kadar tuketmesi gerekiyormuS birsey dedilermi cinko eksikligimi var oglunuzun kabak cekirdehi sanirim cinko bakimindan zengindi
Merhaba boy ile ilgili mesajlarınızı gördüm son durumunuz nedir oğlum tam 1 yaşında 73 cm..bende ne yapacağımı şaşırdım doktor için erkenmi neler yedirmem gerek sizce akıl danışmak için yazdım sizeoglunuz ortalamada neden endokrine gittiniz ki ?ben oglum 22 aylik 83 cm.endokrin takibindeyiz hormonlarina bakildi besleyici mamalardan verdi akranlarina yetiscek merak etmeyin dedi.siz neden endiseleniyorsunuz ki keske oglum 2 yasinda 88 olsa ama olamicak bu gidile.86ya raziyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?