• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boyu 1.75 ve üzeri olanlar bakabilir mi?

melekeda

Wait for it.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Mart 2017
2.468
3.753
53
Boyum 178.
Boyu uzun olan herkeste su leğen kemiği sorunu var sinir oluyorum.
Bu ay tüp bebek tedavisi göreceğim doktor özellikle karın bölgemden kilo vermemi istedi veriyorum. 4 kilo verdim inşallah devamı gelir.
Sorun şu kilo verdikçe bu leğen kemiği çıkıyor ve kötü duruyor dar bir şey giyemiyorum illa volanlı giymeliyim. Ama olmuyor kıyafetler yakışmıyor ya bu kemik içeri girmez mi hep mi problem aranızda bu sorunu yaşayan var mı?

O kadar boyum yok, ama siz çok mu kilolusunuz doktor 4 kg vermenizi söyledi. Eğer çok kiloluysanız, kilo leğen kemiğinden daha güzel gözükmüyordur bence.

Sağlık boyutuna değinmeye bile gerek yok.

ben :halay:

1.80'im ve vücudum kum saati biçiminde. yani omuzlarım da geniş. ben de belimin inceliğini kullanıyorum. kapalıyım ayrıca. belden oturtmalı şeyler giyiyorum ama beni rahatsız etmiyor o kemiğim. belki kalçalarını geçen bol kesimli kıyafetleri deneyebilirsin :deli:

83 kiloydum suan 79um doktor verebildiğin kadar dedi bi 70 kg olmak yeter bana. bugün etek giydim inanılmaz kötü durdular ondan. Bilemiyorum nasıl giyinmem gerekir ki? bi de karın bölgemde kilo da var daha da versem daha mı çok görünür yoksa belki zamanla azalır mı kötü görüntü?
Ben de kemikli olmayı kiloya tercih ederim o ayrı ama pek uzun boylu insanla karsilasmayinca bu gibi soruların cevabını bulamıyor insan

ben :halay:

1.80'im ve vücudum kum saati biçiminde. yani omuzlarım da geniş. ben de belimin inceliğini kullanıyorum. kapalıyım ayrıca. belden oturtmalı şeyler giyiyorum ama beni rahatsız etmiyor o kemiğim. belki kalçalarını geçen bol kesimli kıyafetleri deneyebilirsin :deli:
Ben de bol giyiyorum işin kötüsü belim çok ince değil zayifladikca cirkinlesiyor böyle üst bedenim kalıyor bacaklarımdan kalcamdan gidiyor gibi bazen gülüyorum da

Boyum 178.
Boyu uzun olan herkeste su leğen kemiği sorunu var sinir oluyorum.
Bu ay tüp bebek tedavisi göreceğim doktor özellikle karın bölgemden kilo vermemi istedi veriyorum. 4 kilo verdim inşallah devamı gelir.
Sorun şu kilo verdikçe bu leğen kemiği çıkıyor ve kötü duruyor dar bir şey giyemiyorum illa volanlı giymeliyim. Ama olmuyor kıyafetler yakışmıyor ya bu kemik içeri girmez mi hep mi problem aranızda bu sorunu yaşayan var mı?
Bu sorunun boyla ne alakası var anlamadim.
Keske zürafa ile konusaydiniz.
Acı ama gercek birsey soylemek istiyorum. Bu sorununuzun boyla hic bir ilgi ve alakasi yok. Koca bi kalca yapisina sahipsiniz. O kadar.

Estağfurullah bu derdi yaşamış çözüm bulmuş birini biliyorsanız da yazabilirsiniz göbeğimin iki yanında çirkin duran iki kemik var...

Ben 1.70 im ama bnm legen kemiklerimde cikik, bu beni hic rahatsiz etmiyor aksine seviyorum.
Bence dert etmeyin

Bu sorunun boyla ne alakası var anlamadim.
Keske zürafa ile konusaydiniz.
Acı ama gercek birsey soylemek istiyorum. Bu sorununuzun boyla hic bir ilgi ve alakasi yok. Koca bi kalca yapisina sahipsiniz. O kadar.
Hanımefendi hakaret etmeseniz daha iyi olurdu boy kompleksiniz var belli. Benim hiç kalçam yok bu önde olan leğen kemiği çıkıntilarindan bahsediyorum bir vücut kusuru bu çoğunlukla uzun boylu kadınlar da bulunur.

Hanımefendi hakaret etmeseniz daha iyi olurdu boy kompleksiniz var belli. Benim hiç kalçam yok bu önde olan leğen kemiği çıkıntilarindan bahsediyorum bir vücut kusuru bu çoğunlukla uzun boylu kadınlar da bulunur.
Bende uzun boyluyum. Hiç böyle bir sorunum yok. Uzun boylularda olacak die bir konu söz konusu değil.
Genetik.

Ayrica hakaret yok yazdigimda.

Ben de bol giyiyorum işin kötüsü belim çok ince değil zayifladikca cirkinlesiyor böyle üst bedenim kalıyor bacaklarımdan kalcamdan gidiyor gibi bazen gülüyorum da
bölgesel çalışabilirsin eğer spor yapıyorsan. belin inceldikçe bedenin daha hoş görünecektir sana.

Kendimi amma bucur hissettim he :KK45:
Bence kilo vermeniz daha onemli. Varsin kalca kemigi cikinti olsun ne zarari var? Mis gibi boy varken ,orantili kilo varken kimse gormez bile emin olun
Masallah da diyeyim de kem gozum degmesin hahaha:nazar::KK200:

Back
X