Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kasları gevsetmen lazım. . Masaj kremi var biraz kötü kokuyor ama ondan kullan birde sıcak havlu sar.. sertlik varmı boynunda taş gibi böyle. . Damar sertlesmexude olabilirKızlar boynum tutuldu kaç gündür ölüyorum resmen yatamıyorum çok ağrıyor sağ tarafım çok kötüyüm cereyandan galiba hamileyim doktora gidemiyorum ne yapacağım bitkisel bir çözümü yok mü bunun öleceğim en sonumda miğde bulantısı bir yandan boynum bir yandan
Öyle diyorsunuz ama doktor filmi çekmeden ne olduğunu anlayamaz kiDoktora gitmeden olacak bi şey değil. Geçen ay benim de boynum tutuldu hem de üst üste 3 kez. En sonunda doktora gittim. Sonuç olarak fıtık varmış ve tedavi olmam gerekti.
Hamileliğinizi zehir etmeyin ilk fırsatta bi doktora görünün.
Yırtık ve iltihap yok tahminimce çünkü onların belirtileri de yok ben de sadece yatınca ağırıyor anlamadım yaEger tutulmussa kas sicak ister ama eger yirtik vs varsa iltihabik bi durum varsa soguk uygulamalisiniz dr a gitmeniz gerekiyor kafaniza gore bsy kullanmak daha kotu sonuclar dogurabilr
Yırtık ve iltihap yok tahminimce çünkü onların belirtileri de yok ben de sadece yatınca ağırıyor anlamadım ya
Ay doğru MR çektirmen lazım :/ Hamileyken olmaz tabi. Gene de elle muayenede de anlıyorlar, hiç değilse bi merhem vs verir ağrını dindirir. Geçmiş olsun.Öyle diyorsunuz ama doktor filmi çekmeden ne olduğunu anlayamaz ki
Ahhh canım keşke elle muayene edebilecek kadar iyi bir doktor olsa bulunduğum yerdeBunu bilemezsiniz toplu igne ucu kdr bir iltihap sicakla kollarina kadar ilerleyebilir drun film cekmesine gerek yok elle muayne teknikleri de var kendinizden eminseniz gitmeyin ama bence risk alacak bir konu degil.
Bakalım ne yaparım canım sıcak tutunca geçiyor bayaAy doğru MR çektirmen lazım :/ Hamileyken olmaz tabi. Gene de elle muayenede de anlıyorlar, hiç değilse bi merhem vs verir ağrını dindirir. Geçmiş olsun.
İçmeyeceğim ama belki bilimsel bir şey bilen olur kantaron yağı gibi mesela onu burda öğrendim sıcak havlu koymak gibi ne de olsa akıl akıldan üstündür öyle değil mi. İllaki hap krem vs normal zamanda bile kullanmamaya dikkat ederim sonuçta şifa doğada.Boynun tutulmus ceryandan ise.. tigerbalsam ise yarar.. ama doktora gitsen daha iyi.. anlamiyorum burda sana su otu copu ic dese icecek misin doktora gitmem yerine?
Hamilelik doktora gitmeye engel değildir..Kızlar boynum tutuldu kaç gündür ölüyorum resmen yatamıyorum çok ağrıyor sağ tarafım çok kötüyüm cereyandan galiba hamileyim doktora gidemiyorum ne yapacağım bitkisel bir çözümü yok mü bunun öleceğim en sonumda miğde bulantısı bir yandan boynum bir yandan
Kemik duzlesmeside olabilir. Voltren jel ile masaj yapin kremi cildinize yedirin. Kantaron yagida iyi oluyor. Sonrada sicak bir havlu kapayin. Cok gecmis olsun.Kızlar boynum tutuldu kaç gündür ölüyorum resmen yatamıyorum çok ağrıyor sağ tarafım çok kötüyüm cereyandan galiba hamileyim doktora gidemiyorum ne yapacağım bitkisel bir çözümü yok mü bunun öleceğim en sonumda miğde bulantısı bir yandan boynum bir yandan
Ben daha cok hamileyim doktora gidemiyorum lafina takildimda..İçmeyeceğim ama belki bilimsel bir şey bilen olur kantaron yağı gibi mesela onu burda öğrendim sıcak havlu koymak gibi ne de olsa akıl akıldan üstündür öyle değil mi. İllaki hap krem vs normal zamanda bile kullanmamaya dikkat ederim sonuçta şifa doğada.
Daha 3 ayı dolmadı o yüzden tabi lise gitmek iatemiuorum doktorlar herşeyi biliyor diye bir şey yok kiBen daha cok hamileyim doktora gidemiyorum lafina takildimda..