How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Boynum tutuldu

LeylaKaya

Hayaller dualara emanet...
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2016
2.444
1.405
133
34
Kızlar boynum tutuldu kaç gündür ölüyorum resmen yatamıyorum çok ağrıyor sağ tarafım çok kötüyüm cereyandan galiba hamileyim doktora gidemiyorum ne yapacağım bitkisel bir çözümü yok mü bunun öleceğim en sonumda miğde bulantısı bir yandan boynum bir yandan :(

Sıcak suyla masaj yap,ısıtıcı krem veya eczanelerde yaki diyorlar ondan yapıştır ama 2 3 saat çok yakıyor benim oldu eczane deki kadın bana yapisturdi anında isinip etki görmüştüm geçmiş olsun canım
ama kremle yakiyi aynı anda kullanma

Sıcak suyla masaj yap,ısıtıcı krem veya eczanelerde yaki diyorlar ondan yapıştır ama 2 3 saat çok yakıyor benim oldu eczane deki kadın bana yapisturdi anında isinip etki görmüştüm geçmiş olsun canım
ama kremle yakiyi aynı anda kullanma
Allah razı olsun canım çok sağol sıcak geçiriyor mu bunu yani

rahaatiyor benimkini hemen isitip 34 saatte rahatladım ben
ertesi gün boynumiyileşti inşallah faydası sanada olur canim

Kızlar boynum tutuldu kaç gündür ölüyorum resmen yatamıyorum çok ağrıyor sağ tarafım çok kötüyüm cereyandan galiba hamileyim doktora gidemiyorum ne yapacağım bitkisel bir çözümü yok mü bunun öleceğim en sonumda miğde bulantısı bir yandan boynum bir yandan :KK43:
Kantaron yağı sürün havluyu ısıtıp koyun üzerine geçer inşAllah ama dojtorunuza sorun yine de yağı

sıcak havluyu pasta rulo yapıp boynunuzun altına koyun rahatlatıcaktır. 3 yıldır boyun fıtığı rahatsızlığı olup dönem dönem tutulmalar yaşayan biri olarak şunu söyleyebilirim ki; boyun tutulmasının en iyi ilacı yüzmek. Ben kışın tutulmalar yaşadığımda evde oturduğum yerde yüzüyormuş gibi pozisyon alıyordum :KK48: o bile işe yarıyor..

Öte yandan kas gevşetici merhemler var. Boyun bölgenize masaj yaparak sürebilirsiniz. Yine de merhem dahi olsa bir hekime danışmakta fayda var tabii..

Geçmiş olsunda doktora niye gidemiyorsunuz ?
İllaki hamilelere görede bi öneri vardır.
Teşekkürler canım Buradaki hastane pek iyi değil kafalarına göre ilaç veriyorlar güvenip alamıyorum doktorumun olduğu hastaneye gitmek istiyorum ama biraz uzak çokta değil aslında ama midem çok bulanıyor arabada Pek ilaç seven biri de değilim hep doğal yöntemlerle işimi halletmeye çalışırım ondan canım

sıcak havluyu pasta rulo yapıp boynunuzun altına koyun rahatlatıcaktır. 3 yıldır boyun fıtığı rahatsızlığı olup dönem dönem tutulmalar yaşayan biri olarak şunu söyleyebilirim ki; boyun tutulmasının en iyi ilacı yüzmek. Ben kışın tutulmalar yaşadığımda evde oturduğum yerde yüzüyormuş gibi pozisyon alıyordum :KK48: o bile işe yarıyor..

Öte yandan kas gevşetici merhemler var. Boyun bölgenize masaj yaparak sürebilirsiniz. Yine de merhem dahi olsa bir hekime danışmakta fayda var tabii..
Bunu hiç bilmiyordum demek yüzmek iyi geliyor :) aynen merhemi danışmadan kullanmak istemedim

Sakin kendi kafana göre krem , kas gevşetici vs kullanma... bana iyi gelen şey sicak su torbasını koyarim rahatlar ama doktora gitmeden krem sürme kesinlkle

Hamileyken benimde olmuştu doktorum merhem krem önermedi. Sıcak su torbası kullanmıştım iki güne rahatlamıştı. Çok zorda kalmadığınız sürece merhem kullanmayın derim. Tek çaresi sıcak tutmak ve masaj. Kendi kendinize yavaş hareketler yaparak ısınmasını sağlayın

Havluyu ısıt koy sık sık canm.yakıda iyi geliyo ama bi sor alırken eczaneye hamilesin ya

Ben hamile olmadigim halde ilacsiz hallediyorum. Sicak bir dus veya o bolgeye sicak su torbasi kullaniyorum geciyor. Bir de zeytinyagiyla masaj yaptir birine. Etkisini hemen goreceksin.

Elinde bitkisel agri kremi varsa ondan sürebilirsin veya yaglarla masaj yapabilirsin.
Fazla sicak su torbasi koymani önermiyorum bir kac dakika koy geri al cünkü sicak kaslari gevşetiyor ve bu nedenle bir süreligine rahatliyorsun ama sonradan daha sert oluyor tutulan bölge. En iyi cözüm masaj ve boyun egzersizleri. otururken uzanirken hep boynunda yastik olsun destek olarak. Gecmis olsun

Back