• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

böyle spam olur mu?

rubina06

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2011
1.147
4
0
Ankara
kızlar dert değil ama size danışmak istiyorum sevgilime mail gelmiş facebook yıldız dilara size yeni mesaj gönderdi diye adres olarakta kullanat falan yazıyor... sevgilimde spam dedi ama böyle spam olur mu facebook adına? bugünlerde bu konularda konu açıyorum k.bakmayın ama merak ediyorum. yani şaşırdığım facebook adıyla gelmesi ve gereksiz bölümünde

kızlar dert değil ama size danışmak istiyorum sevgilime mail gelmiş facebook yıldız dilara size yeni mesaj gönderdi diye adres olarakta kullanat falan yazıyor... sevgilimde spam dedi ama böyle spam olur mu facebook adına? bugünlerde bu konularda konu açıyorum k.bakmayın ama merak ediyorum. yani şaşırdığım facebook adıyla gelmesi ve gereksiz bölümünde

okuyunca şoka girdim
çünkü aynı soyisimden banada msj gelmişti
gereksiz kutuma
bnde hatta böyle bir isim tanımadığım için ayrıca gereksiz kutumda olduğu için açmadım

evt arkadaşım erkek arkadaşın doğru diyor
o bir spam

Gereksiz

Düzenleme Ölçütü ▼
Tarih
Kimden
Konu
Boyut
Konuşma Göster:Tümü|Okunmamış|Kişilerden|Sosyal ağ güncellemeleri|Gruplardan|Diğer her şey»«

Tüm onay kutularının işaretini kaldır.
Facebook Yıldız Dilara size bir yeni mesaj gönderdi.‏ 29.10.2011

işte bak silmemişim:27::27::27:

okuyunca şoka girdim
gereksiz kutuma
bnde hatta böyle bir isim tanımadığım için ayrıca gereksiz kutumda olduğu için açmadım

o bir spam

ayy çok teşekkür ederimmmm :21:

okuyunca şoka girdim
gereksiz kutuma

o bir spam

aynısı bana da geldii ... :52:
şaşrdım hatta çünkü ben facemi dondurdum ve mail gelmiyordu bana ..
yıldız dilara da kimse allah allah dedim. mesaj alındı gibisinden bi başlıkla face görüntüsü vardı. gereksiz kutumda gördüm. :53:

facebook u hackerler bastı diye haber çıkmıştı geçen gün

arkadaş heryere girdiler insanları bu ne şu ne bunalıma sokuyorlar :'(

7t46.jpg

işte bu ..

Aynı isimle aynısı bana da gelmiş
Facebook hesabım da yok

Son düzenleme:
o mail spam

ama sevgilin bu mail adresini sürekli takip ettiğini biliyorsa zaten bu hesap üzerinden bir şey yapmaz merak etme

yeni hesap açmak en fazla 1 dakika sürer.

Bu spamlar çok dert oluyor insanın başına.

Yanlış anlaşılmalarda cabası..
:37:

ay ben daşşş gibi hatunum %100 bana gelen mail şu: "cinsel organınız 7cm büyüsün ister misiniz?" o kadar büyük şeyi ne yapacaksam artık?? =))
neyse demem o ki, benimki gibi spam olursa, sizinki de hayli hayli olur.
Yalnız bir şeyde biraz kızıyorum bu hatunlara; yahu biz kimsenin mektubu okunmaz diye büyütüldük. Şimdiki fıstıklar sevgililerinin herbir şeyciklerini karıştırıyorlar. Benim kocamın da bütün şifreleri bende. Bir günden bir güne aklıma gelmedi bakayım içine. Bende bir gariplik var sanırım :p

Back