Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne kadar anlatsam da boş artık millete..ayağımda sakatlık olduğu için eve almıştım onu.tabi ondaki maksat başkaymış..ailesinin ve akrabalarının kötü olduğunu sonra öğrendim..ülkeyi terketmek istiyorum resmen...
hiç öyle düşünme..o terkeetsin ülkeyi zamanın ne getireceği belli olmaz seni sen olduğun için seven birisi çıkar karşına eskidenmiş o şeyler...yalnız birdahikine temkinli ol..Allah büyüktür birde bir kadının hayat felsefesi evlilik değildir...ne kadar anlatsam da boş artık millete..ayağımda sakatlık olduğu için eve almıştım onu.tabi ondaki maksat başkaymış..ailesinin ve akrabalarının kötü olduğunu sonra öğrendim..ülkeyi terketmek istiyorum resmen...
Bende katılıyorum. Rakı kokan ağızda masaya şarkılarla meze olucama, abdestli erkeğin avuçlarında dua olmak isterim. İnşallah kızlarımın bahtındada bunlar değil dualı insanlar olurlar hep..İyy Allah uzak etsin..
Biz abdestli gencligin, namazlarinda Rablerine bizi diledikleri aşkları isteriz..
Hiç bana böylesi denk gelmedi bilemiyciiimAlkol tamam.
Rakı tamam kere tamam.
Lakin aşkımdan birinin böyle üzülmesini hiç istemem.
Sevmesin böyle.
Melankolik erkek çekilmiyor yav.
sana göre nedir kardeşim..benim en güzel hayallerimden bi tanesiydi mutlu bir yuva..güzel bir bebek..bir bebeği şöyle böyle yetiştiricem..şöyle sofralar hazırlicam diye hayal etmiştim..ama hepsi boşmuş be kardeşim..Rabbim büyük bana da diyecek söz kalmıyor..ne de aileme bakacak yüzüm..hiç öyle düşünme..o terkeetsin ülkeyi zamanın ne getireceği belli olmaz seni sen olduğun için seven birisi çıkar karşına eskidenmiş o şeyler...yalnız birdahikine temkinli ol..Allah büyüktür birde bir kadının hayat felsefesi evlilik değildir...
demekki herkes farklı benim hayat geliş amacım evlilik değil mutlu olmak sağlıklı olmak hayatı sevmek ama sen kendini evliliğe göre proglamışsın sen kendini aşağılık görürsen karşındakide görür kendine değer ver..kendini sev...sanki dermansız hastalığın varmış gibi konuşuyorsunsana göre nedir kardeşim..benim en güzel hayallerimden bi tanesiydi mutlu bir yuva..güzel bir bebek..bir bebeği şöyle böyle yetiştiricem..şöyle sofralar hazırlicam diye hayal etmiştim..ama hepsi boşmuş be kardeşim..Rabbim büyük bana da diyecek söz kalmıyor..ne de aileme bakacak yüzüm..
şu aralar baya bir bitkinim ve hastayım..teşekkürler yine de desteğiniz içindemekki herkes farklı benim hayat geliş amacım evlilik değil mutlu olmak sağlıklı olmak hayatı sevmek ama sen kendini evliliğe göre proglamışsın sen kendini aşağılık görürsen karşındakide görür kendine değer ver..kendini sev...sanki dermansız hastalığın varmış gibi konuşuyorsun
cık cık cık üf ya ben de dedim çok dert var kk'da azıcık gulumseriz kimse begenmedi :) başka videolarla devam edicem kk hatunlarini guldurucem bugün kararliyimBana itici geldi hiç hoşlanmadım
hiç böyle seven olmadı beni be :))