Bence asıl hayal dunyasinda yasayanlar, "insan" olan doktorlarin hata yapma luksunun olmadigini dusunen insanlar.O arkadaşlarından psikiyatr olanlardan bi randevu al kendine hayal dünyandan çık :)
dr hata yapamaz işi hayat kurtarmak söndürmek değil
Ağzı yayık yayık "olabilirsen doktor ol" diye beni aşağılıyorsun ya kendince sende doktorsun ya da adaysin anlaşılan. Size önce insanlığı ogretseler keşke. "Cahil hastalar" için okumuyo musunuz Yoksa? Cehalet nedir sizce? Uni okumayan,Doktor,avukat,Mühendis olmayan mi? Sanki dünyanın en zor işi tıp okumak. Istersem olurum neden olmayayim benden daha mi zeki ya da daha mi çalışkanlar. Istediğim işi yapıyorum zaten ben meslek arayışında değilim. Madem hastalara tahammülünüz yok yapmayin bu isiOlabilirsen sen doktor ol nasil yapiyorsun meslegini gorelim:)
Evet öğretmenler de eğitim sistemini çok beğendikleri avukatlar hukuk sistemine bayıldıkları için meslek seçiyorlar di mi. Sağlık çalışanlarına sabır diliyorum insan değil köle muamelesi görüyorlar bütün toplumdan. Notere filan gittiğinizde işiniz aksarsa onlara da böyle bağırıyor musunuzSağlık sistemini beğenmiyorsanız başka bir meslek seçebilirdiniz. Ama bu mesleği yapıyorsanız zaten hasta olan ağrısı sızısı olan birine insan muamelesi yapmak ZORUNDASINIZ.
Daha zeki ve daha caliskanlar.Ağzı yayık yayık "olabilirsen doktor ol" diye beni aşağılıyorsun ya kendince sende doktorsun ya da adaysin anlaşılan. Size önce insanlığı ogretseler keşke. "Cahil hastalar" için okumuyo musunuz Yoksa? Cehalet nedir sizce? Uni okumayan,Doktor,avukat,Mühendis olmayan mi? Sanki dünyanın en zor işi tıp okumak. Istersem olurum neden olmayayim benden daha mi zeki ya da daha mi çalışkanlar. Istediğim işi yapıyorum zaten ben meslek arayışında değilim. Madem hastalara tahammülünüz yok yapmayin bu isi
Ysni dr olmayanlarin zekasi dusuk anlamina mi geliyor??? Yani biz ve digeeleri bizim zekamiz dusuk mu?Daha zeki ve daha caliskanlar.
Ne alakasi var canim.Ysni dr olmayanlarin zekasi dusuk anlamina mi geliyor??? Yani biz ve digeeleri bizim zekamiz dusuk mu?
Bağırmayı hakeden herkese bağırıyorum.Evet öğretmenler de eğitim sistemini çok beğendikleri avukatlar hukuk sistemine bayıldıkları için meslek seçiyorlar di mi. Sağlık çalışanlarına sabır diliyorum insan değil köle muamelesi görüyorlar bütün toplumdan. Notere filan gittiğinizde işiniz aksarsa onlara da böyle bağırıyor musunuz
Saçma sapan konuşmaDaha zeki ve daha caliskanlar.
Kimse mükemmel değildir her hastaya 5 dk muayene süresi veren sistemde nöbet sonrası mesaiye devam eden sistemde hata yapmamak?O arkadaşlarından psikiyatr olanlardan bi randevu al kendine hayal dünyandan çık :)
dr hata yapamaz işi hayat kurtarmak söndürmek değil
Ben de ortalama bir zekaya sahip olup daha mutlu yasamak isterdim ama toplumun cogu kadar sansli olamadimSaçma sapan konuşma
Hani başta doktorlar egolarinin kölesi olmuş demistim ya tamda bundan bahsediyordum : ) bi siz akillisiniz zaten geri kalan herkes cahil ve gerizekali. PehhDaha zeki ve daha caliskanlar.
Sen de o kadar zeki olsaydin sende de ego olurduHani başta doktorlar egolarinin kölesi olmuş demistim ya tamda bundan bahsediyordum : ) bi siz akillisiniz zaten geri kalan herkes cahil ve gerizekali. Pehh
Zeki olduğum için egom yok. Ego,aptal insan işidirSen de o kadar zeki olsaydin sende de ego olurdu
Sıkıntını kavgasız gürültüsüz paylaşmana müsade etmedikleri için özür dilerim trustno, umarım birgün olayları şahsileştirmez, yanlışları objektif değerlendirmeyi öğreniriz.Mune konuyu kapat gitsin. Kavga etmesin kimse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?