- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
- 598
canım izmir de mi yaşıyorsun. doktor önerebilirim nörolog. geçmiş olsun rabbim şifa versinYemin ederim adama kafayı yedirtirler.
Babamın damarları tıkalı.
Ameliyat olacak diye bekliyoruz.
8 aydır.
Tam sekiz aydır.
İlk beyin cerrahi boyun fıtığın var dedi.
Tetkikler yapılırken kalp damar cerrahisi senin damarların tıkalı deyip iki kere anjiyo yaptı. Kalbe bir stent taktılar. Şah damarların tıkalı birine stent yada ameliyat dediler. Beklerken nörolog bu adam parkinson olabilir deyip ilacı vermiş yollamış.
Geçen sene ilk düştüğünde izmirin en iyi profuna özellikle baktırdık. (Bazı belirtiler onu gösteriyor diyr) adam yok dedi.
Zaten bir gece de bu hale geldi ki adam inme geçirdi. Ama yok gerizekalı doktor benden daha mı iyi bileceksiniz deyip kestirip atmış.
Dün adam yine nöbet geçirmiş.
Kalp cerrahisiyle konuştum. Norologdan onay alın takalım stenti diyor.
Norolgun yanına gittim.
Afedersniz gerizekalı kadın almış eline telefonu. Yüzüme bile bakmıyor. Bir şey anlatıyorum. Defol git dercesine muamele ediyor.
Deli oldum. 8 aydır. Bu adam yürümekte zorluk çekiyor. Bu adam adım atamaz hale geliyor. İnatla parkinson teşhisi koyacağız diyorlar. Allahınızı severseniz. Bir insan bir günde parkinson olur mu?
Ya da geçen seneki emar da çıkmayan parkinsonson bir senede çıkar mı?
Bunlar mı ne yaptıklarını bilmiyorlar.
Ben mi çok salağım.
yeşilyurt eğitim ve araştırmanın doktorları çok çok iyi. 2 kere ameliyat oldum orada bir kaç kere de ufak operasyon geçirdim 2 doktorumda pamuk gibiydi :)Öncelikle Allah acil şifa versin. Sanırın izmir'de yaşıyorsunuz. Yeşilyurt hastanesinin doktorları ilgili bi kaç kere işim düştü oraya. Orayada götürebilrsiniz babanızı. Ornegin ben acile gittgmde kusma sikayetiyle gittim. Kasıklarımı tuttum doktor neyin var dedi. Kalktı geldi karnımın belirli yerlerine bastırdı. Apandisit olabilr dedi. Bi üstünü cagırdı. O da baktı usg, röntgen, tomıgrafi cekildi iyi cıktı şükür. Kanımda enfeksiyon cıktı. Serumla falan hallettiler. Hastaneddn cıkarkende karnımı tuttum doktorun biri noldu birşeymi oldu dedi. Kendini kötümü hissettin dedi. Yat isterden falan dedi. Bana ilgili geldi doktorlar
Sen beni gözardımı ettin özel msj atıyorum 3türSağlık sektöründe olan biri olarak yapacağınız en mantıklı şey özel sağlık sigortası yaptırmak ya da sağlık için kenara para ayırmak, devlete bile gitsen eczanede kesiliyo zaten muayene ücreti, babana detaylı bir tetkik şart git 3 gün sonra gel değil 1 gün içinde bütün tahlilleri yaptırıp ehil bir doktora gösterip tedaviye başlanmalı
Sen beni gözardımı ettin özel msj atıyorum 3tür
Evet cnm Allah öyle doktorlarla karşılaştırsın bizleri her zaman :) yolumuz düşmesin ama başımızdanda eksik olmasınlar. AMİNyeşilyurt eğitim ve araştırmanın doktorları çok çok iyi. 2 kere ameliyat oldum orada bir kaç kere de ufak operasyon geçirdim 2 doktorumda pamuk gibiydi :)
Ben de bir gün rahatsızlandım. Lise sondaydım. Doktora gittik özele.
Bana dedi ki bahar alerjisi..
İyi dedik şurup verdi yolladı.
Sonra tabi ben iyice kötüleşmeye başladım.
Öksürükler baş dönmeleri. Annemler rol yaptığımı sanıyordu.
Sonra bir gün ben fenalaştım yerde sürünerek eve geldim ve bayıldım.
Acilen doktora gidildi. 1 günüm kalmış. Beni gören doktor naptın sen kendine diyordu.
Meğerse ben zatüre olmuşum ve ölümün eşiğindeymişim.
Umarım herkes doktor gibi doktorun eline düşer.
Sırf puanı yüksek diye tıpı tercih eden paragöz vicdansız ve insan sevmeyenlerin eline düşmez.
Evet cnm Allah öyle doktorlarla karşılaştırsın bizleri her zaman :) yolumuz düşmesin ama başımızdanda eksik olmasınlar. AMİN
Ben izmirde yaşıyorum. Babam istanbulda olduğu için buradaki hastanede işlemlerini yaptırmaya çalılıyoruz. Bir de eğitim araştırma hastanesi olacak. Doktordan önce insan olmalı derler ya ondan olsunlar. Kalp doktoru ile nöroloji doktoru arasında dağlar kadar fark var.
Kalp doktoru aşağıda milletle uğraşırken bana yardımcı olmaya çalıştı.
Nörolog ise yukarıda yataklı hastaların olduğu bölümde daha sakin bir ortamda beni def etmeyi tercih etti.
Biz kadına dedik durumu anlattık. Bize diyebilirdi emarla parkinson belli olmaz diye. Biz de anlardık.
Siz benden daha mı iyi bileceksiniz. Şeklinde muamele nedir ki?
Valla son bir sene de hem annem hem babam ikiside rahatsız. Hiç acımıyorum. Ters hareketlerini görünce Yazıyorum bimere. Bugün uyarı alır. Başkası şikayet edince kınama alır böyle gider, en azından karşısındaki insanların eşek olmadığını bilirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?