• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böyle pasta gördünüz mü hiç?

Ben bu kadar ince ayrıntılı pastaları asla yiyemem bitmiş hali çok güzel duruyor fakat bu kadar ayrıntı için uğraşırken temiz olmaları vede zararlı katkı maddelerini kullanmamaları imkansız gibi geliyor.
gerçekten çok emek verilmiş.ama üstündeki malzeme şeker hamuru denen bir tür hamur.yani tamamen doğal.....benimde çok dikkatimi çekmişti.yani biraz şeker hamuru birazda yaratıcılık........

off ınsan yemege kıyamaz bunlara..
vıtrıne de konmaz kı sus mısalı:icecream:

discovery channel da bir program var adını tam hatırlamıyorum şu an. muhteşem pastalar yapıyorlar. bunlardan çok daha iyileri var. motorsiklet bile yaptılar hem de minik falan değil baya büyük. denk gelirseniz izleyin.

discovery channel da bir program var adını tam hatırlamıyorum şu an. muhteşem pastalar yapıyorlar. bunlardan çok daha iyileri var. motorsiklet bile yaptılar hem de minik falan değil baya büyük. denk gelirseniz izleyin.

ay bende izliyorum ama ordaki pastalar yenmezkiii pastadan çok legolara benziyoo :86:

31qx4.jpg

hayatta yemem ben bu pastayi :9:

Back