sorun onun kötü bişey söylemiş yada söylememiş olması değil benim tepkim yani veremediğim tepkim yanlış anlaşılır mı diye sordumBunda ne var ki annen kotu bırsey soylememış.
Kayınvalide olsa neyse de anneniz o sizin yahu. Sizi içinden çıkaran insan.sorun onun kötü bişey söylemiş yada söylememiş olması değil benim tepkim yani veremediğim tepkim yanlış anlaşılır mı diye sordum
tşk ederimGüle güle oturun
onu da bende karar kara düşünüyorum zaten çalışıyorum zor olur biliyorum ama kıramadım onlara gelince o kadar uzak değil gelip kalacakları kadar yani gelip dönebilirler arabaları var zaten. yani inşallah öyle olmazŞunuda belirtmek istiyorum şimdi bi heves o evi tuttunız ama koca ev temizliği falan sorun olucak bide kv ler koca ev diye kalmakta isteyebilir geldiklerinde evlerde uzak diyorsun siz bidaha bi düşünün
tşk ederimmmKayınvalide olsa neyse de anneniz o sizin yahu. Sizi içinden çıkaran insan.Yanlış anlamaz anlasa da rahatça düzeltebilirsiniz bence. Allah mutlulukla oturmayı nasip etn böyle şeyleri dert etmeyin kendinize
1. katılıyorum pek bi beklentim yok açıkcası sadece kendi kişisel eşyalarına dikkat etmesini istiyorum sadece ve bunu fazlasıyla belirttim gayet farkında1. si erkekler temizlik konusunda verdiği sözleri asla tutmazlar.
2. evliliğin ilk ayları çok zorlu geçer alışma ve adaptasyon süreci diyelim buna. bu dönemde eşinle başbaşa olman daha mantıklı.
işte konu benim annem olunca pek öyle olmuyor canım malesef :) biraz fazla alınganız yani ne birazı fazlasıyla alınganız ters bişey söylemesem bile yanlış anlayıp küsebilir öyle söyliyim.Kayınvalide olsa neyse de anneniz o sizin yahu. Sizi içinden çıkaran insan.Yanlış anlamaz anlasa da rahatça düzeltebilirsiniz bence. Allah mutlulukla oturmayı nasip etn böyle şeyleri dert etmeyin kendinize
bunu bi emlakcı söylediğinde idrak etmiştim daha önce aklıma gelmemişti :) nişanlım hemen yok istemem ben öyle gelen başının çaresine baksın dedi gülerek yani tatillik bi yer bi de burası bende bak bunu düşünmemiştim istemiyorum dedim :) aslında 2+1 bakıyoduk ama bunu çok beğendik dışardan gelebilecek pek misafirimiz yok açıkcasıAnnenizi bilmem ama bol bol misafire hazır olun
benim yaşadığım ilde yeni evliler misafir yüzünden 1+1 de oturuyorlar