böyle mi oluyor?

sorun yaptıgın nedır pekı ?annen agzını aramak ıstemıs belki hangımızın annesı yapmıyor ki. ev hosuna gıttıyse cok gelınsın gıdılsın ıstemıyorsan hayırlısı de tut evı önumde örnek var dıyosun ablandan dolayı eşinde problem yapar belkı cok gelınıp gıdılmesınden o yuzden dusuncen yanlıs değil....

üst kat sadece yatakodası ve ardiye yani kimseye yer yok işleri yok yukarda misafir tamamen aşşağıda kalan olsa bile

evet devamlı gel git olacak biliyorum çalışıyorum zaten hadi yemek yaptım gel diyecek ikiside düşündükleri için biliyorum ama gitsen bi dert gitmesen başka bi dert devamlı olmaz

ablam dibinde zaten o yüzden yanlız kalmıyor içim rahat o konuda aslında fazlasıyla yanlız kalamıyo ve sıkılıyo bile kafamı dinlemek istiyorum diye

Harbi zor temizlenir o ev ya. Ama dubleks Ev güzeldir ısınamazsın bi de ısınamadığın halde çok fatura ödersin diye beni korkutmasalar ben de tutacağım da. Kiracı olmanın güzelliği:) tepkiniz de normal
Annenizi en iyi siz bilirsiniz

burada kışlar hafif geçiyor yani o konuda sıkıntı olmicanı biliyorum ev güzel temizlik biraz sıkıntı tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…