böyle mi oluyor?

hepsini düşündüm ama aynı şehirdeyiz aramız arabayla 5 dk sadece yürüyerek gidilip gelinmez ama huzuru düşünmek zorundayım devamlı dip dibe ablamları görüyorum iki akşam bizdelerse üçüncüye bizi çağırıyor ben orda olsam aynısı banada olacak bi de ablam akıllıdır ben varken bi işe elini sürmez çalışıyor yoruldu mu demez kendi evde
sorun yaptıgın nedır pekı ?annen agzını aramak ıstemıs belki hangımızın annesı yapmıyor ki. ev hosuna gıttıyse cok gelınsın gıdılsın ıstemıyorsan hayırlısı de tut evı önumde örnek var dıyosun ablandan dolayı eşinde problem yapar belkı cok gelınıp gıdılmesınden o yuzden dusuncen yanlıs değil....

üst kat sadece yatakodası ve ardiye yani kimseye yer yok işleri yok yukarda misafir tamamen aşşağıda kalan olsa bile

sorun yaptıgın nedır pekı ?annen agzını aramak ıstemıs belki hangımızın annesı yapmıyor ki. ev hosuna gıttıyse cok gelınsın gıdılsın ıstemıyorsan hayırlısı de tut evı önumde örnek var dıyosun ablandan dolayı eşinde problem yapar belkı cok gelınıp gıdılmesınden o yuzden dusuncen yanlıs değil....
evet devamlı gel git olacak biliyorum çalışıyorum zaten hadi yemek yaptım gel diyecek ikiside düşündükleri için biliyorum ama gitsen bi dert gitmesen başka bi dert devamlı olmaz

9 sene sonrası evlenmiş biri olarak 1 sene bana kuş kadar geliyo, sana yeterli gelmiş ce güvenmişsin inşallah sonuna kadar böyle olur

babam vefat etmese ben de uzak olmayı isterdim eşime de hep bunu derdim ama ne zamanki babam vefat etti dedim ayrı durmam şeker hastası zaten
ablam dibinde zaten o yüzden yanlız kalmıyor içim rahat o konuda aslında fazlasıyla yanlız kalamıyo ve sıkılıyo bile kafamı dinlemek istiyorum diye

Harbi zor temizlenir o ev ya. Ama dubleks Ev güzeldir ısınamazsın bi de ısınamadığın halde çok fatura ödersin diye beni korkutmasalar ben de tutacağım da. Kiracı olmanın güzelliği:) tepkiniz de normal
Annenizi en iyi siz bilirsiniz

Harbi zor temizlenir o ev ya. Ama dubleks Ev güzeldir ısınamazsın bi de ısınamadığın halde çok fatura ödersin diye beni korkutmasalar ben de tutacağım da. Kiracı olmanın güzelliği:) tepkiniz de normal
Annenizi en iyi siz bilirsiniz
burada kışlar hafif geçiyor yani o konuda sıkıntı olmicanı biliyorum ev güzel temizlik biraz sıkıntı tabi

X