böyle mi oluyor?

bunu bi emlakcı söylediğinde idrak etmiştim daha önce aklıma gelmemişti :) nişanlım hemen yok istemem ben öyle gelen başının çaresine baksın dedi gülerek yani tatillik bi yer bi de burası bende bak bunu düşünmemiştim istemiyorum dedim :) aslında 2+1 bakıyoduk ama bunu çok beğendik dışardan gelebilecek pek misafirimiz yok açıkcası
Gelen rahat eder kalır dışarıya gerek yok
bir de ısınması falan zor olmaz mı ?

Anlamadım ki ben, annen sizinle mi yaşamak istiyo baba hayatta değil mi, nedir
annem ve babam ayrı bi erkek kardeşim var o da pek evde olmuyor işinden dolayı yani evin geçimi benim üzerimdeydi şimdiye kadar 2 ay kadar oldu anneme maaş bağlattıralı ama fazla bi miktar değil tabi geçim konusunda korkuyor

Çalışıyorsanız işiniz dahada zor bir çok kişinin de dediği gibi maalesef misafir olayınızda çok olur ne de olsa ev geniş geniş bi gelirler 20 kişi :KK53: benim evim 2 oda bi salon ama minicik öyle büyük kalabalıklar ağırlıyamıyorum ne güzel :KK70:

annem ve babam ayrı bi erkek kardeşim var o da pek evde olmuyor işinden dolayı yani evin geçimi benim üzerimdeydi şimdiye kadar 2 ay kadar oldu anneme maaş bağlattıralı ama fazla bi miktar değil tabi geçim konusunda korkuyor

anneye yakın otursaydın keşke, benim de babam vefat etti, Şark bitip ankaraya dönünce annemle aynı apartmanda oturucam

Çalışıyorsanız işiniz dahada zor bir çok kişinin de dediği gibi maalesef misafir olayınızda çok olur ne de olsa ev geniş geniş bi gelirler 20 kişi :KK53: benim evim 2 oda bi salon ama minicik öyle büyük kalabalıklar ağırlıyamıyorum ne güzel :KK70:
yaa vazgeçicem şimdi :KK70: teras var yanında ufak bi mutfak daha var herkezin gözü orda zaten tutun tutun ne güzel mangal yaparız burda diye

Annelerde olsa böyle patavatsizlik yapabiliyor.sen ev tutmussun sevincini paylaşiyorsun o ablan tutsaydi ben onlarla otururdum senle oturamam diyor.al sana mutsuz olmak icin neden.benimki de bazen yapar böyle seyler nişanlinin fikri önemli değil.
Ben olsam nisanlim cok begendi o an aklıma ablamlar tutsun demek aklima gelmedi desem de ayıp olurdu zaten derdim.

anneye yakın otursaydın keşke, benim de babam vefat etti, Şark bitip ankaraya dönünce annemle aynı apartmanda oturucam
annemin bi sokak ilerisinde ablam oturuyor. iki yiğenim var devamlı bizdeler sıkılıyor biliyorum beni yanında istiyor annem ama gerçekten geçimi zordur annemin bi ben idare edebiliyorum hep ikimizdik şimdiye kadar ama bu sefer nişanlımla sıkıntıları olur ilerde diye korkuyorum istemiyor yakın olmak iki tarafada yüz göz olmayalım mesafe olsun biraz diyor ki haklı ablamgili gördükce devamlı böyle olmaz ben dayanamam diyor ki bende dayanamıyorum

Annelerde olsa böyle patavatsizlik yapabiliyor.sen ev tutmussun sevincini paylaşiyorsun o ablan tutsaydi ben onlarla otururdum senle oturamam diyor.al sana mutsuz olmak icin neden.benimki de bazen yapar böyle seyler nişanlinin fikri önemli değil.
Ben olsam nisanlim cok begendi o an aklıma ablamlar tutsun demek aklima gelmedi desem de ayıp olurdu zaten derdim.
evet tam hevesli hevesli anlatırken pat diye öyle söyledi şaşırdım kaldım cvp veremedim moralim bozuldu tabi ister istemez

sız evlenın o zman anlıyacaksınız ...ılk baslarda uzak olsun ıstenıyor ama gercekler oyle değil malesef ben hep dıyorum annem yanımda olsa yakınımda olsa yardım eder bı ısıme el atar dıye ozellikle çalışan bayanlarda bıde cocuk oldu mu anneanne babanne cocuga bakacaksa tasınma telasını gor derım...:KK51:
hepsini düşündüm ama aynı şehirdeyiz aramız arabayla 5 dk sadece yürüyerek gidilip gelinmez ama huzuru düşünmek zorundayım devamlı dip dibe ablamları görüyorum iki akşam bizdelerse üçüncüye bizi çağırıyor ben orda olsam aynısı banada olacak bi de ablam akıllıdır ben varken bi işe elini sürmez çalışıyor yoruldu mu demez kendi evde

Annen bir iki sene geçince üst katına gelir yerleşir demedi deme.

Annen bir iki sene geçince üst katına gelir yerleşir demedi deme.
öyle biride değil hatta ben gelmem siz gelin der ablama da gitmez pek önceden farklı şehirdeydik gitti mi iki gün zor kalırdı şimdi yanlız kalmaktan mı korkuyo ne oluyo anlamadım

dublexde oturuyoruz eşim şu an hamile olmama rağmen o kadar mırın kırın ediyorki temizliğe yapmayıncada içim rahat etmiyor üst katı kullanmama imaknınız varsa kapat dursun bnm banyom ve yatak odam yukarda mutfagım oturma odam aşağıda heryeri kullanmak zorunda kalıyorum eşimde pişan dublex aldığına en kısa sürede 3+1 çıkmak istiyorum herşeyinden bıktım çünkü herşeyinden.....

Burda bukadar kişi yazıyor sana olabilecekleri çünkü yaşanmış şeyler ben karşıyım yeni evlilerin koca koca evlerde oturmasına kimse rahat vermiyor maalesef

dublexde oturuyoruz eşim şu an hamile olmama rağmen o kadar mırın kırın ediyorki temizliğe yapmayıncada içim rahat etmiyor üst katı kullanmama imaknınız varsa kapat dursun bnm banyom ve yatak odam yukarda mutfagım oturma odam aşağıda heryeri kullanmak zorunda kalıyorum eşimde pişan dublex aldığına en kısa sürede 3+1 çıkmak istiyorum herşeyinden bıktım çünkü herşeyinden.....
aşşağı katta herşey var sadece yatakodası çok küçük kalıyo mümkün değil sığmaz yukarısı geniş orayı yatakodası yapcaz öbür odayı çamaşır odası yapıcam ardiye gibi ütü odası gibi bi de banyosu var teras yanında mutfağı var bi tane daha

bnmde üst katta 2 boş odam var biri misafir odası diğeri ardiye çaşamır kurutma ütü odası valla deliricem bi odayı temizlemesen dğerine toz kalkıyor vs bn hala bazı perdelerimi yıkamadım tam 1 yıllık evliyim cam silmiyorum sadece önlrini alıyorum yetişemediğimden oluyor bunlar valla bıktım:KK43::KK43:

gereksiz eşya aldırma evine bide onla uğraşıyorun evin büyük diyede herkes sende kalabileceğini sanıyor kışın evin ısınmıyor istediğin şekilde en azından:KK43::KK43:

aantajlarıda var yok değil kalabalık misafirler çocukla rahat ediyor bnde kalablığı sevmiyorum......

bir seneyi dolduruyoruz 2 gün sonra şimdiye kadar bi falsosunu görmedim aile tutumu olarak benziyoruz bu konularda takıntılı ve ters olduğumu biliyor inşallah öyle bi hataya düşmez

9 sene sonrası evlenmiş biri olarak 1 sene bana kuş kadar geliyo, sana yeterli gelmiş ce güvenmişsin inşallah sonuna kadar böyle olur

babam vefat etmese ben de uzak olmayı isterdim eşime de hep bunu derdim ama ne zamanki babam vefat etti dedim ayrı durmam şeker hastası zaten

X