böyle kuruma çizgisi olur mu

violet382

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2024
9
3
23
testin markası pek iyi değil bugün adet günüm daha olmadım ama ihtimalde veremiyorum çünkü testi yaptığımda negatifti çok kutuma çizgisi gördüm ama bu baya belirgin kurumuş acaba dedim ümidim yok saatler sonra fark ettim ama ilk 5-10 dk olmadığına eminim. en son o zaman baktım birde 5-6 saat sonra böyle gözüküyor. daha öncede kuruma çizgisi gördüm ama bu daha belirgin içi boş olduğu için emin olamadım size sorayım dedim zaten testen ümidim yoktu öyle eczaneden aldığım abuk subuk bir markaydı
image.jpg

testin markası pek iyi değil bugün adet günüm daha olmadım ama ihtimalde veremiyorum çünkü testi yaptığımda negatifti çok kutuma çizgisi gördüm ama bu baya belirgin kurumuş acaba dedim ümidim yok saatler sonra fark ettim ama ilk 5-10 dk olmadığına eminim. en son o zaman baktım birde 5-6 saat sonra böyle gözüküyor. daha öncede kuruma çizgisi gördüm ama bu daha belirgin içi boş olduğu için emin olamadım size sorayım dedim zaten testen ümidim yoktu öyle eczaneden aldığım abuk subuk bir markaydıEki Görüntüle 3515521
Canm ya fazla idrar yapmışsın yada test bozuk tekrarla testi

aslında kusura bakma açık olacak ama idrarı gebelik testinin ambalajında yaptım içinde test bozulmasın diye olan ilacı unutmuşum acaba onun mu etkisi vardır çünkü 10 sn tek beklettim
Canm olabilir ama sen tekrarla ne kusuru önemli değil plastik bardak falan varsa ona yap bu tek kullanımlık olanlar varya testi tekrarlayınca haber edersin

X