- 6 Haziran 2007
- 279
- 46
- 643
- Konu Sahibi kiraz_mevsimi
-
Hamilelikten önce de mi böyleydi eşiniz?O da babalık sendromuna girmiştir belki..ya da bazı tipler vardır ya eşini şımartmak istemez,halk arasında kılıbık tabiri kullandığımız aslında kalbi ılık bir eş olmak istemez ama başkalarına can kurbandır..:26:
sanırım biraz duygusuz biri, hep mi böyleydi ?
sana tavsiyem fazla takılma, kendi moralini yüksek tutmaya bak, braz çevren varmı acaba ? arkadaş , vs... onları davet et evine, ve eşinle bir süre hiç ilgilenme, ondan vazgectiğini düşündür . Kesinlikle de o gelmeden sen gitme, böylelerine böyle davranmak müstehak.
Size neyn var diye sordugunda bisey yk dersniz peki der gider.erkekler duz mantik.neyin var dedim bisey yok dedi ozaman biseyi yoktur diye dusunur.
Dusunduklerinzi direk soyleyin esinze.byle davrandigin icin uzuluyorum bende snden sunlari bekliyorum gib bi konusma yapin.
Esime kizmistim bi gun.surat yaptim.geldi neyin var dedi yok bise dedim.zaman gecti dedim soyle soyle yaptin ondan kizdim sana.cevab suydu.canim benim akil okuma gibi bi yetenegim yok ne dusunuyosan soyleki biliyim duzeltmeye calisiyim.olay bu yani.atma icine soyle rahatsizliklarini esine.duzltmeye calisir belki bazi seyleri.
Seni cok iyi anliyorum.. benim esim de ayni boyleydi bir ara.sorarim cevap vermez veya tersler,surekli kendi halinde takilmalar.hayatindaki en son onemli olan seymisim gibi davranmalar.
Surekli aglamakli gezerdim o aralar bikmistim hayattan..ama aileme de mutlu gorunmek zorundaydm oylezor du ki allah kimseye yasatmasin.
Ama dusundm ve dedim ki neden sen bu adamu hayatin merkezine koydun? Neden o seni bu denli uzmeyi becerebiliyor demekki geregnden fazla ilgilendin dedim.ve onu hayatimin merkezi olmaktan cikardim..baska seylerle ilgilendim.hicbirsey bulamazsam kitap okudum. Yemin ederim ayniydi bmm esim.fazlaydida eksigi yoktu.
Dene goreceksin sadece sabret. Bir ay sanku diyetteyim gibi sabrettim.ilgi de beklemedim hicbirsey..kendim de ilgi gostermedm.
Nezamn hayatimin merkzindn onu cikardim,ise o gunden beri cok mutluyum canim.. degismez deme.evet kisiler asla degismez ama tavirlar degisebilr...degisiyorda
O kadar zor ki hemde hamileyken daha da zor oluyo artık diyorum ki bebeğim bi dogsada kafama takmiyim bende karar verdim öyle yapicam diyette gibi görmezden gelicem sanırım tek çare bu ama ben öyle davrandikca o daha çok uzaklasiyo benden çok daha tavirli oluyo iyice mutsuz ve yalniz oluyorumbide konusunca dayanamiyorun agliyorum sarilincada barisiyoruz onu napicaz?
Evde bir erkek olduğunu unutup, sıfır beklentiyle hayata devam etmek :)Herkesin evliligi cok farkli gorunuste sorun yok ama evde mutsuz bi kadin var.erkekler bi muddet sonra ilgilerini kaybediyorlar.hele bi de cocuk dogduktan sonra.buna cozum bulan yazsin buraya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?