• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böyle kocamı olur beee kahrımdan ölücem :(

kiraz_mevsimi

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2007
279
46
643
Off yine ben yine aynı dertler çözümsüz sorunlarım çok sıkıldım haksız mıyım, abartıyomuyum, delinin tekimiyim,takıntılımıyım, memnuniyetsizmiyim nolur siz söyleyin sorun bende mi?? Neyse konu şu evdeyim hamilelikten dolayi kocamla calisiyoduk taşındı işyeri bendr artık gitmiyorum evde canım sıkılmasın diye uğraş istedim biraz harçlık karşılığı eşimin işyerine yemek yapıyorum 3 4 kişilik benim içinde iyi oluyo kafam hergün ne yemek yapsamla geçiyo. Kocam hep hasta başı ağrıyor başı geçiyo kolu ağrıyo ertesi gün öksürük başlıyo gece hep ama bunlar beli ağrıyo şimdi yarinda Allah kerim..uyku sorunum var zaten kadınlık görevim diyorum eşimdir diyorum sevaptir diyorum dolaniyorum peşinde uyumuyorum uyuyamıyorum.hayat böyle geçiyo işten geliyo sizlanmalar sonra uyku moduna giriyo daha da bişey yok.nasilim napiyorum merak etmez. Yılbaşı günü yemek yaptım onun sevdigi seyleri yaptım ertesi gün izinli diye bilet almış çeyrek mi dedim şakayla karışık bi sürü şey soyledi herşeyi merak ediyomusum.uyuycam hemen dedi.bu pazarlıktan nefret ediyorum hani benden bişey bekleme demek gibi.Oo neler yapmışsın yok bişey yok hevesim kaçtı tabi moralim bozuldu sordu falan ama üstünde durmadı. Sabah geç kalktıķ bi aydır ilk defa evdeydi kahvaltı hazirladim yanina yattim tekrar cagirmak için git git git dedi oynasicam sandi çünkü arkasını döndü kalktım gittim masaya geldi Günaydın öpücüğü yaptı falan ama moralim bozuk film açtık kaç dk bu bilmem ne yani istek yok zaten uyudu gitti yarısında mal gibi bi gündü abime gidelim dedi aradık yoklar.baska bi planimiz olamaz çünkü hep ağladım gece sordu yok bisey dedim gidip uyudu agla ağla bi hal oldum. Hiç bişey umurunda değil evde hep yalnızim karar verirken yalnızım ilgiye ihtiyacım var hep çırpınıyorum hiç görmüyo zoruma gidiyo annemde yakın degil zaten çalışıyo gidip esnaftan mi ilgi bekliyim kocamdan bekliyorum oda görmüyo. Hiç bi eglencemiz yok ona göre hersey saçma en önemli şeyler çalışmak ve uyku. İşe gitti şimdi bana tavırlar ağladım ya benden daha tripli o kadar mutsuz oluyorum gel yanıma otur saçımı oksa ben anlatırım zaten dayanamam geçer üzüntüm ben kin tutamam biliyo oda ama kapının eşiğinden neyin var diyo biseyim yok diyorum peki diyo.off bunaldim artık hani hiç bişeyin kiymetini bilmeyen insanlar ama dışarıdan gelen iki önemsiz ilgi için cirpinan adamlar var ya bu onlardan.yani mesela yengesi hasta olmuş beni oraya gönderiyo çocuklarin yanında durayim diye yengeside sadece grip bu kadar da hassas biri lan ben hamileyim bunalimdayim hala farkında değil. Allahıma şükür büyük bi derdim yok ama bunlarda can acıtıyor yaşamak istemiyorum pul kadar değersizim.eve adanmış bi kadin konusursam kusersem sorunluyum hiç anlaşılamıyorum ki dayanamıyorum çok uzun oldu ama napiyim çok doluyum hep böyle hiç değişmiyor. Benimle mutlu olmuyo mutlu olmaya mutlu etmeye calismiyo ortak hicbisey yapmiyoruz zevkte almiyo.insanlara özeniyorum bazen hafta sonu planlarına akşam çay saati heyecanlarina bizde anne baba ile oturup çay içer gibiyiz.tvye kilitli bunalttim sizi kusura bakmayın :(

Son düzenleme:
Herkesin evliligi cok farkli gorunuste sorun yok ama evde mutsuz bi kadin var.erkekler bi muddet sonra ilgilerini kaybediyorlar.hele bi de cocuk dogduktan sonra.buna cozum bulan yazsin buraya...

Hamilelikten önce de mi böyleydi eşiniz?O da babalık sendromuna girmiştir belki..ya da bazı tipler vardır ya eşini şımartmak istemez,halk arasında kılıbık tabiri kullandığımız aslında kalbi ılık bir eş olmak istemez ama başkalarına can kurbandır..:26:

sanırım biraz duygusuz biri, hep mi böyleydi ?
sana tavsiyem fazla takılma, kendi moralini yüksek tutmaya bak, braz çevren varmı acaba ? arkadaş , vs... onları davet et evine, ve eşinle bir süre hiç ilgilenme, ondan vazgectiğini düşündür . Kesinlikle de o gelmeden sen gitme, böylelerine böyle davranmak müstehak.

Hamilelikten önce de mi böyleydi eşiniz?O da babalık sendromuna girmiştir belki..ya da bazı tipler vardır ya eşini şımartmak istemez,halk arasında kılıbık tabiri kullandığımız aslında kalbi ılık bir eş olmak istemez ama başkalarına can kurbandır..:26:

Evet hep böyleydi ama adapte olamiyor diye düşündüm oda hep alisicam zamanla diye ikna etti beni bende daha çok uğraştım çok sorun etmedim dır dır etmedim sıkmak istemedim. Yoo tam tersi insanlarin yaninda bana gayet düşkün hele ailemin yaninda çok daha iyi kızınızi çok seviyorum gibilerinden böyle olunca da canım sıkkın olsan annemler şımarıklık saniyo o seni çok seviyo sen hep şikayetcisin diyolar

Size neyn var diye sordugunda bisey yk dersniz peki der gider.erkekler duz mantik.neyin var dedim bisey yok dedi ozaman biseyi yoktur diye dusunur.
Dusunduklerinzi direk soyleyin esinze.byle davrandigin icin uzuluyorum bende snden sunlari bekliyorum gib bi konusma yapin.
Esime kizmistim bi gun.surat yaptim.geldi neyin var dedi yok bise dedim.zaman gecti dedim soyle soyle yaptin ondan kizdim sana.cevab suydu.canim benim akil okuma gibi bi yetenegim yok ne dusunuyosan soyleki biliyim duzeltmeye calisiyim.olay bu yani.atma icine soyle rahatsizliklarini esine.duzltmeye calisir belki bazi seyleri.

sanırım biraz duygusuz biri, hep mi böyleydi ?
sana tavsiyem fazla takılma, kendi moralini yüksek tutmaya bak, braz çevren varmı acaba ? arkadaş , vs... onları davet et evine, ve eşinle bir süre hiç ilgilenme, ondan vazgectiğini düşündür . Kesinlikle de o gelmeden sen gitme, böylelerine böyle davranmak müstehak.

Herseye çok duyarlı aslında duygularida var hatta bazen şaşırıyorum nasıl bunları düşünüyor diye bana karşı yok ama oyle hissediyorum.cok giden gelenim var kalabalik bi cevrem var.hep bende kafaya takmiyim die onlarla ilgileniyorum ama aksam yine aynı hale bürünüyorum. Dediğin gibi artik ona yanasmiycam üstüne varmiycam çok emin ona aşkımdan o gelmeden gitmiycem ama işte o gelincede hemen ikna oluyorum sar başa oluyo. Ilgilenmiycem ama ondan vazgeçebilicegimi anlasin.cok Sağol

Size neyn var diye sordugunda bisey yk dersniz peki der gider.erkekler duz mantik.neyin var dedim bisey yok dedi ozaman biseyi yoktur diye dusunur.
Dusunduklerinzi direk soyleyin esinze.byle davrandigin icin uzuluyorum bende snden sunlari bekliyorum gib bi konusma yapin.
Esime kizmistim bi gun.surat yaptim.geldi neyin var dedi yok bise dedim.zaman gecti dedim soyle soyle yaptin ondan kizdim sana.cevab suydu.canim benim akil okuma gibi bi yetenegim yok ne dusunuyosan soyleki biliyim duzeltmeye calisiyim.olay bu yani.atma icine soyle rahatsizliklarini esine.duzltmeye calisir belki bazi seyleri.

Normalde oturup sabaha kadar konusurum ama hic bi faydasi olmadı ki oda çok iyi biliyo sorunlarimi o kadar yoruldum ve yildim ki ona bunlari anlatmaya artık sessiz kalmak istiyorum bıktım çünkü duvarla konusuyomus gibi olmaktan.yani çok fazla dile getirdigim şeyler

Son düzenleme:
Seni cok iyi anliyorum.. benim esim de ayni boyleydi bir ara.sorarim cevap vermez veya tersler,surekli kendi halinde takilmalar.hayatindaki en son onemli olan seymisim gibi davranmalar.
Surekli aglamakli gezerdim o aralar bikmistim hayattan..ama aileme de mutlu gorunmek zorundaydm oylezor du ki allah kimseye yasatmasin.

Ama dusundm ve dedim ki neden sen bu adamu hayatin merkezine koydun? Neden o seni bu denli uzmeyi becerebiliyor demekki geregnden fazla ilgilendin dedim.ve onu hayatimin merkezi olmaktan cikardim..baska seylerle ilgilendim.hicbirsey bulamazsam kitap okudum. Yemin ederim ayniydi bmm esim.fazlaydida eksigi yoktu.
Dene goreceksin sadece sabret. Bir ay sanku diyetteyim gibi sabrettim.ilgi de beklemedim hicbirsey..kendim de ilgi gostermedm.

Nezamn hayatimin merkzindn onu cikardim,ise o gunden beri cok mutluyum canim.. degismez deme.evet kisiler asla degismez ama tavirlar degisebilr...degisiyorda

Seni cok iyi anliyorum.. benim esim de ayni boyleydi bir ara.sorarim cevap vermez veya tersler,surekli kendi halinde takilmalar.hayatindaki en son onemli olan seymisim gibi davranmalar.
Surekli aglamakli gezerdim o aralar bikmistim hayattan..ama aileme de mutlu gorunmek zorundaydm oylezor du ki allah kimseye yasatmasin.

Ama dusundm ve dedim ki neden sen bu adamu hayatin merkezine koydun? Neden o seni bu denli uzmeyi becerebiliyor demekki geregnden fazla ilgilendin dedim.ve onu hayatimin merkezi olmaktan cikardim..baska seylerle ilgilendim.hicbirsey bulamazsam kitap okudum. Yemin ederim ayniydi bmm esim.fazlaydida eksigi yoktu.
Dene goreceksin sadece sabret. Bir ay sanku diyetteyim gibi sabrettim.ilgi de beklemedim hicbirsey..kendim de ilgi gostermedm.

Nezamn hayatimin merkzindn onu cikardim,ise o gunden beri cok mutluyum canim.. degismez deme.evet kisiler asla degismez ama tavirlar degisebilr...degisiyorda

O kadar zor ki hemde hamileyken daha da zor oluyo artık diyorum ki bebeğim bi dogsada kafama takmiyim bende karar verdim öyle yapicam diyette gibi görmezden gelicem sanırım tek çare bu ama ben öyle davrandikca o daha çok uzaklasiyo benden çok daha tavirli oluyo iyice mutsuz ve yalniz oluyorum :( bide konusunca dayanamiyorun agliyorum sarilincada barisiyoruz onu napicaz? :(

Anlattiklarinizin aynisini bende yasiyorum.ustelik biz küsüz konusmuyoruz.hic bi isini yapmiyorum utu yok yemek yok bakalim ne zaman aklini basina alir

O kadar zor ki hemde hamileyken daha da zor oluyo artık diyorum ki bebeğim bi dogsada kafama takmiyim bende karar verdim öyle yapicam diyette gibi görmezden gelicem sanırım tek çare bu ama ben öyle davrandikca o daha çok uzaklasiyo benden çok daha tavirli oluyo iyice mutsuz ve yalniz oluyorum :( bide konusunca dayanamiyorun agliyorum sarilincada barisiyoruz onu napicaz? :(

Baris? Trip atmak gibi degil ki benim kasdettigim.asla trip yapma.hep pozitif ol.dimdik durmaya calis guclu ol..erkekler malesef kendi dagittiklarini bile aglarken gorunce daha da acimasiz olabiliyor.asla karsisinda aglama.

Notr ol bnm demeye cakistigim bu.kus de durma ilgini de gosterme..dene bunu gercekten ise yariyor..

Hep ilgi gostersin beni uzmesin diye gozunun icine bakmak cok yorucuydu.sirtimdan koca bir yuk attim.. hep planlar yapardim ikimiz icin dusunurdum ve onun cani isterse bunlar uygulanirdi..onun keyfi yerindeyse mutlu olurduk.dusunebiliyor musun ? Gulecegin zamana bile baskasi karar vermis oluyor.psikolojik siddet buda bir nevi.
Simdi ise, benim hayatimdaki tek onemli sey olmadigini anladi.ailemin isimin hobilerimin de bnm icn onmli oldugunu anladi ona gore davraniyior.hep bnm yapmk zornda oldgm planlari artik o yapiyor ..haftasonu sinemaya gidelim mi askm diyor, ben ise bakariz diyorum;)

Ve sanirim oda bunu sevmeye basladi..trip yok.aglayan bir es yok.ustune gelen yok.beklentisi olan biri yok.gelmezse *sen bilirsin*diyen biri var.hayatini yasayan bir es var..oda artik o ese takilmak istiyor ;))

Boyle yapinca daha kotu davraniyor demissinya.bir cocugun egitiminde bile bir davranis icin cezq verildiginde inadina o davranisin artisi gozlenir bir sure..aynisi onlar icin de gecerli.sen onu bi cesit cezqlandiriyorsun eskisi gibi simartmayarak.onun da ilk basta tepkisi bu olacak kotu davranack belki.ama sonra senin notr olman biraz dusunmesini saglayacak.

Umarim hersey istedigin gibi olr canim

Benim kocada aynı. Evlendiğimizden beri aynı hemde. Sanki zorla evlendi benle silah dayadılar başına. Önceleri kendimi suçladım. Adam yanıma yanaşmıyor çirkin miyim tipsiz miyim vs ama aslında hiçde öyle değil. Her neyse hiç tık yok bahanesi hiç bitmedi. Başım ağrıyor, tırnağım batıyor, hava soğuk, hava sıcak, uykum var, yoruldum, birde zaten geç geliyordu işten geldiğinde de durum bu. Birde kişisel bakım günleri var tırnak keser 2 saat çıkmaz banyodan. Bir bebeğimiz var şimdi. Durum aynı. Hep bekledim, hep konuşmaya çalıştım. Her hevesim içimde kaldı. Çocukları çok seviyordum sonra 4 sene sonra çocuk yaptım. Zar zor. Şimdi anladım ki anneyim ben içimde var annelik çok çocuk istiyorum. Evlilikten tek beklentim çocuklar ama oda her zaman ki gibi içimde kalacak gibi. Benim ki değişmedi bahaneleri bitmedi. Hiçbir zaman gerçek bir karı koca olamadık. Bu gün benim için milat olsun. Eşim artık kocam değil sadece çocuğumun babası. Planım yok, umudum yok. Gittiği yere kadar böyle gider sonra da boşanmak istediğinde boşanırız. Yani açıkçası eşimin kadına ihtiyacı yok o yüzden de ilgisi sevgisi anlayışı yok. Hem beklentim olmazsa üzülmem diye düşünüyorum. Kardeş kardeş takılacak artık ne yapalım. Senin anlattıkların benimkilere o kadar benziyor ki yazmak istedim. Baya da yazmışım.

Herkesin evliligi cok farkli gorunuste sorun yok ama evde mutsuz bi kadin var.erkekler bi muddet sonra ilgilerini kaybediyorlar.hele bi de cocuk dogduktan sonra.buna cozum bulan yazsin buraya...
Evde bir erkek olduğunu unutup, sıfır beklentiyle hayata devam etmek :)

Back
X