- 6 Haziran 2007
- 279
- 46
- 643
- Konu Sahibi kiraz_mevsimi
Off yine ben yine aynı dertler çözümsüz sorunlarım çok sıkıldım haksız mıyım, abartıyomuyum, delinin tekimiyim,takıntılımıyım, memnuniyetsizmiyim nolur siz söyleyin sorun bende mi?? Neyse konu şu evdeyim hamilelikten dolayi kocamla calisiyoduk taşındı işyeri bendr artık gitmiyorum evde canım sıkılmasın diye uğraş istedim biraz harçlık karşılığı eşimin işyerine yemek yapıyorum 3 4 kişilik benim içinde iyi oluyo kafam hergün ne yemek yapsamla geçiyo. Kocam hep hasta başı ağrıyor başı geçiyo kolu ağrıyo ertesi gün öksürük başlıyo gece hep ama bunlar beli ağrıyo şimdi yarinda Allah kerim..uyku sorunum var zaten kadınlık görevim diyorum eşimdir diyorum sevaptir diyorum dolaniyorum peşinde uyumuyorum uyuyamıyorum.hayat böyle geçiyo işten geliyo sizlanmalar sonra uyku moduna giriyo daha da bişey yok.nasilim napiyorum merak etmez. Yılbaşı günü yemek yaptım onun sevdigi seyleri yaptım ertesi gün izinli diye bilet almış çeyrek mi dedim şakayla karışık bi sürü şey soyledi herşeyi merak ediyomusum.uyuycam hemen dedi.bu pazarlıktan nefret ediyorum hani benden bişey bekleme demek gibi.Oo neler yapmışsın yok bişey yok hevesim kaçtı tabi moralim bozuldu sordu falan ama üstünde durmadı. Sabah geç kalktıķ bi aydır ilk defa evdeydi kahvaltı hazirladim yanina yattim tekrar cagirmak için git git git dedi oynasicam sandi çünkü arkasını döndü kalktım gittim masaya geldi Günaydın öpücüğü yaptı falan ama moralim bozuk film açtık kaç dk bu bilmem ne yani istek yok zaten uyudu gitti yarısında mal gibi bi gündü abime gidelim dedi aradık yoklar.baska bi planimiz olamaz çünkü hep ağladım gece sordu yok bisey dedim gidip uyudu agla ağla bi hal oldum. Hiç bişey umurunda değil evde hep yalnızim karar verirken yalnızım ilgiye ihtiyacım var hep çırpınıyorum hiç görmüyo zoruma gidiyo annemde yakın degil zaten çalışıyo gidip esnaftan mi ilgi bekliyim kocamdan bekliyorum oda görmüyo. Hiç bi eglencemiz yok ona göre hersey saçma en önemli şeyler çalışmak ve uyku. İşe gitti şimdi bana tavırlar ağladım ya benden daha tripli o kadar mutsuz oluyorum gel yanıma otur saçımı oksa ben anlatırım zaten dayanamam geçer üzüntüm ben kin tutamam biliyo oda ama kapının eşiğinden neyin var diyo biseyim yok diyorum peki diyo.off bunaldim artık hani hiç bişeyin kiymetini bilmeyen insanlar ama dışarıdan gelen iki önemsiz ilgi için cirpinan adamlar var ya bu onlardan.yani mesela yengesi hasta olmuş beni oraya gönderiyo çocuklarin yanında durayim diye yengeside sadece grip bu kadar da hassas biri lan ben hamileyim bunalimdayim hala farkında değil. Allahıma şükür büyük bi derdim yok ama bunlarda can acıtıyor yaşamak istemiyorum pul kadar değersizim.eve adanmış bi kadin konusursam kusersem sorunluyum hiç anlaşılamıyorum ki dayanamıyorum çok uzun oldu ama napiyim çok doluyum hep böyle hiç değişmiyor. Benimle mutlu olmuyo mutlu olmaya mutlu etmeye calismiyo ortak hicbisey yapmiyoruz zevkte almiyo.insanlara özeniyorum bazen hafta sonu planlarına akşam çay saati heyecanlarina bizde anne baba ile oturup çay içer gibiyiz.tvye kilitli bunalttim sizi kusura bakmayın
Son düzenleme: