Canım bence sen iyi oldukça tepene çıkmış. O kuzenine niye kafayı taktı bilmiyorum ama sırf o kızla görüşme diye iftira atıyor gibime geldi. ikinizin arasını açmak için yani.arayip sorma gerekmedikce görüşme .sen iyi oldukça kendini nimetten saymis
Şöyle kaynanaların karşısına uzundilli gelinler denk gelmiyor ya arkadaş. Konu sahibinin sakinliğine, saygısına bak kaynananın ergenliğine bak.
Canım benim boşver sen ne kadar ekmek o kadar köfte. Niye arıyosun ki? Boşver ya sıkkın canı daha da sıkılsın kendi haline bırak bence sen onu
Canım bence sen iyi oldukça tepene çıkmış. O kuzenine niye kafayı taktı bilmiyorum ama sırf o kızla görüşme diye iftira atıyor gibime geldi. ikinizin arasını açmak için yani.arayip sorma gerekmedikce görüşme .sen iyi oldukça kendini nimetten saymis
Amma düşmüşsünüz üstüne.
"Neye inanmak istiyorsan inan, ben kendimden eminim, kuzenimle de ölene kadar görüşeceğim."
Bu.
Bence kv pesine dusmeyin bu kadar ,aciklama yada ispat yoluna gitmeyin.Neye inanmak istiyorsa ona inansin,dogmamis cocuga yeminler falan niye kendinizi buna mecbur hissediyorsunuz ki.Sizi yonetmeye hakki yok.
.
Yoo fevri hareket edip kendinizi haksiz duruma dusurmeyin bence,yine ayni sakinlikle fakat eski hatalarinizi yapmazsaniz hem o amacina ulasamaz hem kafaniz rahat eder :)Açıkcası salaklık dıyelım kırmıyım aman annesıdır huzurum kacmasın diye. Yeter ama ya bende ınsan evladıyım. Benimde onurum gururum var
Oo o zaman baya sorunlu bi kv bu,sen agzinla kus tutsan yaranamazsin ki boylesine.O zaman hic takmican kafana hr deyip bildigini yap,esinde sana destekse sorun yok.Tek konu bu değilki canım ya ben onlarda kalırken odamda corek otu vardı yatagın altında bende sorum anne bu ne nıye konulurkı dıye. Ben yapmadım falan dedi. Kim yaptıysa saolsun nazar içinmiş demiştim bende. Şimdi diyomuskı bana buyu yaptı diye iftira atıyor falan. nasıl bı ınsan allah askına
bencede öyle cunku bugune kadar böyle bişi yoktuda görüşmeye baslayıncamı 3 sene oncekı konuyu acmak gereği duydu
Oo o zaman baya sorunlu bi kv bu,sen agzinla kus tutsan yaranamazsin ki boylesine.O zaman hic takmican kafana hr deyip bildigini yap,esinde sana destekse sorun yok.
Merak etme oyle onun duasiyla degil hersey,o oyle dedi diye cocugin mu olmayacak,yumusak baslisin anladigim kadariyla o da bundan faydalaniyo[/QUOTE
Benim en zayıf yanım bebek. bunu anladı sanırım hala ıstemıyoruz dıyoruz ama. 2 aydır istiyorum tek sorun pko cıktı bende rabbım kısa zamanda verır ınsallah bı bebegım bı ben bıde esım oluruz yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?