• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böyle ilk buluşma mı olur ?

Ya cok komik ama inanin benim icin o kadar sinir bozucu ki anlatamam.
Keske daha once fark etseydim de cikmasaydim. Bi anlik mi diyordum ama bu nasil bir ansa bi toparlayamadi butun aksam igrencti.
Ikinci bulusmadada masraf olmasin evde pogaca borek yap yanina alda acikinca yeriz der herlde birincide boyle yaparsa :)) parasinin olmamasini anlarim ama kart gecebilit yada yoksa ogun cikarmayabilir yemege, yadaaa hic cok ozel yemek fln demem dalga gacer gibi , yadaaaa cig kofteciyemi gotrdumnsusar otururum icecek istemem falan ne yahut her halti yedim otobus ne ya resmen kendini kucuk dusurmek icin ugrasmis.. rezil eder bu adam insani evlenincede.. pot uxerine pot kirmis akli kesmiyormu kucuk dusecegini.. bosverrr salla gitsin gorgusuzlik yapmis

tlc'de aşırı pintiler var.Bugünkü bölümünde cimri bir adam arkadaşlarının tanıştırdığı kızla buluşuyordu.restorana gittiler.Sonra restoran ilk olarak kızartma ile sosunu verdi,:kk77:yemekten önce yemeleri için .çift bunları yiyince adam hadi kalkalım diye kızı yemek gelmeden restorandan götürdü.bir gemiye gittiler sonra kız burada denizi izleyerek yemek yiyeceklerini sanmıştı ama adam evde hazırladığı içecekleri ve sandwiçi çıkardı :halay:,ortaya koydu ve bunları yiyelim dedi.tabii kız mırın kırın etti yemedi:dondurma: arkadaşınız bana onu hatırlattı

bu arada kıza hediye olarak çiçek getirmişti,bu çiçekler cenazeye gelip çöpe atılan çiçeklerdi:bicak::KK49:
:D komediii yaaaa ne adamlar var cok sukur halimize

Back