• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böyle ilk buluşma mı olur ?

Bugun dayanamadim soyledim kizlar.
O gunku davranislarini garipsedim dedim tabi asil icimden gelen sen okuzsun demekti de..
Mesela dedi ?
Mesela eve donecegimiz zaman,beni yalniz birakip gitmeyi teklif etmen dedim.
Yani konustukca her seyi batirdi mi desem sivadi mi desem ne desem bilmiyorum.
Aciklama aynen şöyle : "Ben sana saka yaptim, seni yalniz birakmayacaktim zaten. Orda da soyledim, bunu niye bu kadar ciddiye aldigini anlamadim.( iyice batirdigi kisma geliyorum. )
Ikimiz de otobusle gidelim dedim. ( otobus konusu ciddi,ayri ayri gitme konusu sakaymis ) Senin evine kadar yururken ben sana mesajda yazdiklarimi soylecektim. " ( evim duraga uzak. )
E be insan,o zamana kadar hic mi firsat bulamadin ? O yolu mu bekledin?
Eheheh bedava diyip otobusu teklif edecegin yerde, iki dakika bi yerde duralim sana bir sey soyleyecegim desen nolacakti?

Cig kofte neydi dedim ?
Kucumsedigimden demiyorum hani o gunden once "ozel bir aksam yemegi" diyip duruyorduk, hatta sen bana seni cok sevecegin bir yere goturecegim dedin.
Resmen ilk gordugun yerde durdun dedim.
Buna aciklamasi da su : o cok guzel yerde bana uygun yiyecek olmayabilirmis bu yuzden emin olamamis ve cigkofteci denk gelince de soylemis.
O ana kadar aklina gelmedi mi bana uygun bir sey olmayacagi dedim
Gelmis de emin olamamis.
Ben vejetaryenim,beni et lokantasina mi goturecekti. Boyle bir sey olur mu
Bugun cogu cafede bana uygun bir yiyecek bulabiliyorum. Bu neyin kafasi ?

Benle dalga mi geciyosun sen dedim.
Yok demeler,yemin etmeler.

Biz arkadas olarak devam edelim dedim.
O da beni kati ve onyargili olmakla sucladi.
Ya size soruyorum,su aciklamalarda mantikli bir sey var da ben mi gormuyorum ? Yani su aciklamar yerine, kusura bakma ben bi yer ayarlayamadim panikten ve heyecandan boyle davrandim dese tamam diyecektim .Bir kez boyle bir sey olmus olabilir.
Kor talihim,kara bahtim. Ne diyim artik.
Tatlım bu adam beceriksiz vasıfsızın teki, senin katı ve önyargılı olduğunu söylemekle de aklı sıra vicdanını rahatlatacak ,, eski erkek arkadasım aynıydı bunun, hiç bişey planlayamaz sürekli şöyle yapcam böyle yapcam diyip hiç bişey yapamazdı , hiç arkana bile bakma bence , bu tiplerle ömür geçmez ..senin konuşma anlatım tarzından anladığım kadarıyla gerçekten değerli birisin , sana layık olan biriyle ömrünü paylaş

Allah’ın sevgili kuluymuşsun, çocuk sevindir bence. Başından kendini belli etmesi iyi olmuş. Açıklamalarıyla da sıvamış resmen. Ne olursa olsun insanın parası olmasa bile bazı görgü kuralları vardır ki maddi durumunun iyi olduğundan bahsettin. Adam resmen görgüsüzlüğe depar atacak cinstenmiş. Çiğköfteciye götürerek özel bi gün yaşatmış zaten.

Ay güldüm ya istemsizce hiç sana göre biri değil belli ki uğraşma öküzü adam edemezsin gerekte Yok soğumakta haklısın

Merhaba. Biliyo musunuz, benim gozumde perde vardi galiba. Cunku biletleri bir arkadas topluca bir siteden almisti, biz de ondan aldik. Normal fiyatin yarisina. Kampanya gibi bir sey, benim hic aklimin ucundan gecmemisti acaba normalde gider miydik yine sinemaya mesela su an emin degilim.
Bir de disarda o ciktigimiz zamanlarda herkes kendi yedigini ictigini odedi.
Cok cikmadik zaten.
o zaman evet biraz cimrilik sıkıntısı var gibi. yani kampanyalı bilet olayı olabilir çünkü bende kampanya takip ederim. aynı şey yarı fiyatınaysa niye o zaman pahalı alayım. ama herkes kendi hesabını ödemesi biraz garip bir durum. yani 1-2 kez o öder sonra siz başka birşey ısmarlarsınız öyle denge kurulabilir ama diğer türlüsü biraz tuhaf. hakkınızda hayırlsı

Bugun dayanamadim soyledim kizlar.
O gunku davranislarini garipsedim dedim tabi asil icimden gelen sen okuzsun demekti de..
Mesela dedi ?
Mesela eve donecegimiz zaman,beni yalniz birakip gitmeyi teklif etmen dedim.
Yani konustukca her seyi batirdi mi desem sivadi mi desem ne desem bilmiyorum.
Aciklama aynen şöyle : "Ben sana saka yaptim, seni yalniz birakmayacaktim zaten. Orda da soyledim, bunu niye bu kadar ciddiye aldigini anlamadim.( iyice batirdigi kisma geliyorum. )
Ikimiz de otobusle gidelim dedim. ( otobus konusu ciddi,ayri ayri gitme konusu sakaymis ) Senin evine kadar yururken ben sana mesajda yazdiklarimi soylecektim. " ( evim duraga uzak. )
E be insan,o zamana kadar hic mi firsat bulamadin ? O yolu mu bekledin?
Eheheh bedava diyip otobusu teklif edecegin yerde, iki dakika bi yerde duralim sana bir sey soyleyecegim desen nolacakti?

Cig kofte neydi dedim ?
Kucumsedigimden demiyorum hani o gunden once "ozel bir aksam yemegi" diyip duruyorduk, hatta sen bana seni cok sevecegin bir yere goturecegim dedin.
Resmen ilk gordugun yerde durdun dedim.
Buna aciklamasi da su : o cok guzel yerde bana uygun yiyecek olmayabilirmis bu yuzden emin olamamis ve cigkofteci denk gelince de soylemis.
O ana kadar aklina gelmedi mi bana uygun bir sey olmayacagi dedim
Gelmis de emin olamamis.
Ben vejetaryenim,beni et lokantasina mi goturecekti. Boyle bir sey olur mu
Bugun cogu cafede bana uygun bir yiyecek bulabiliyorum. Bu neyin kafasi ?

Benle dalga mi geciyosun sen dedim.
Yok demeler,yemin etmeler.

Biz arkadas olarak devam edelim dedim.
O da beni kati ve onyargili olmakla sucladi.
Ya size soruyorum,su aciklamalarda mantikli bir sey var da ben mi gormuyorum ? Yani su aciklamar yerine, kusura bakma ben bi yer ayarlayamadim panikten ve heyecandan boyle davrandim dese tamam diyecektim .Bir kez boyle bir sey olmus olabilir.
Kor talihim,kara bahtim. Ne diyim artik.

Ay şu yapıp yapıp şaka demeleri yok mu?
Sizlik bir konu yok.
Tamamen adamın cimriliği ve umursamazlığı tescillenmiş.
Siz yumuşatarak söylediğiniz için birde sizi suçlamış yüzsüz.

Çok feci cimri. Ayrıca kibar değil boşuna hayal kurma
Sil kafandan at bu adami. Yemeğe çıkardığı kıza ne yemek yada ne içmek istediğini bile sormuyor.

Konuşmakla iyi yapmışsınız. Dalga geçtiğini düşünmedim ben adamın,heyecandan filan olduğunu da sanmıyorum bildiğiniz cimri. Hadi çiğköfteciye ve otobüsle gitme durumuna bahanelerini kabul ettik diyelim, kafede kahveler pahalıymış ne demek. Sevgiliyken hadi olur da daha ilk buluşmada para muhabbeti yapılmaz.

ya tüm cimriliklerini geçtim. Muhtemelen çiğ köfte kahve mevzusu bana o kadar batmazdı da. En çok sizi eve tek gönderme mevzusuna takıldım. Gram centilmenlik yok adamda. Erkek dediğin biraz sahiplenir böyle konularda abuk subuk şakalaşma olmaz.
Boşverin sizi eve tek göndermeye razı olan bir erkeğe tekmeyi basmakla çoook iyi etmişsiniz, soğunmayacak gibi değil.

Benim bir kez bir sevgilim vardı, arabam var diye oraya gel buraya gel yapıyordu, ikimizde ayrı ayrı gidiyor dönüyorduk. Bi gün gece 1 de döndüm eve. Evin yakınında da park yeri yok, iki sokak arkaya parketmişim yürüyorum, peşime bi sarhoş adam takıldı mı... bide tek yaşıyorum. korkudan ölecektim.. E sevgilim dediğim 'erkek' neden var ozaman, ne işe yarıyor. O gün, deli gibi hoşlandığım adamdan, öyle bir soğudumkiii. bide normal öpüştük sarıldık ayrıldık aramız iyiydi. başıma böyle bişey geldi ben korka korka eve girdim, kan sıçradı beynime o gece ayrılmıştım.

Eğer onu gözün tutsadı bynları sorun etmezdin.senin zaten içine sinmemiş.ömür geçmez bu adamla.dünyada adam mı kalmadı ya

Cimri insana arkadaş bile olsak dayanamam. Maddi durumu iyi olmadığı için idare etse bile onu bu tarzda yapmaz, çaktırmadan dile getirmeden yapar. Ki durumu da iyi diyorsun. Cimri insanla hayat geçmez. Ben de olsam soğurdum, o tekrar konuyu açsa bile açıkça konuşmadan farklı insanlar olduğumuzu kibar bir şekilde dile getirip konuyu kapatırdım.
Buluşmalarda yeri gelir kadın da hesap öder, hep erkeğin ödemesini de beklemem ama cimrilik ve hesap yapılması çok ayrı bir konu. Rahatsız edici.

Hiç düşünmeden kaç. Arkadaşımın eşi aşırı cimri. Kızcağız neler çekiyor bir bilsen. Örnekleri versem sok olursun. Arkadaşımın psikolojisi bozuldu ve 3 senedir antidepresan kullanıyor. Bu tarz insanlar psikolojide bırakmıyor vesselam.

Bu adamda belli ki cimri. İlk günden kendini belli etmiş. Daha iyi ya ne olduğunu anladin hemen.

Back
X