- 18 Temmuz 2022
- 3.488
- 23
Herkese Selam!şimdi başlarsınız yine Nilu geldi şikayetleriyle hiçbirşey yapmıyor ancak şikayet falan.BDV adı üstünde,bir problem vardırki buraya yazıyorum .inanın arkadaşlar cidden bıktım şöyle yaşamaktan.şu elticikle 10 günden fazla olur ki konuşmuyorum .aslında boş bir şey yüzünden.bir masal vardır sevdiğin insanda kusur olsa bile görmezsin,ama sevmediğin insandaysa tüm kusurları görürsün ben de bunu sevmediğim için konuşmamayı tercih ettim.neyse ben buna ne yapsam bu da aynı bana iade ediyordu mesela tabakları sinirle yerine yerleştirmek gibi.neyse bir kaç gündü durgundu herşey.ama ben yine buna gıcık oluyordum.çocuklarına bağırır dövür kızını bizim yanımızda.iğrenç laflar falan ben sinir oluyordum içten içe buna.ha bu arada çocuğunu benim odama falan bırakmıyor sanki bana çok lazımmış gibi.demin bakıyorum kızım bununla konuşuyor teyze falan diyor,ama bu kızıma cevap vermiyor.kendi çocuğuna da sinirle gel odana falan.neyse benim kız bunun küçük kızını istemeden itti,çocuğun kafası çarptı kapıya başladı ağlamağa,benim de ağzım açıldı kızıma,saydırdım ona,arada laflar da sokuyordum duysun diye.çok korkunc bağırıyordum .neyse oğlumu yıkamaya gidiyordum baktım bu da geliyor kapıyı öyle çarptım ki banyonun..çıkınca kv bana kapıyı öyle kim çarptı?deli misiniz gidin tımarhaneye falan.dedim geçenlerde sizin yanınızda elti kapıyı çarptı çocuğun tuvaletini öyle itti ki ayagıyla,ona birşey demiyorsunuz benim kapı çarpmamın lafını ediyorsunuz.falan.ya cidden bıktım kendime inanamıyorum nasıl günlere düştüm ben lütfen yardımcı olun .evime gelince anahtarları verdiler teslim ettiler Mayıs 15’e kadar izin vermiyorlar tamire .omdan sonra izin var İnşaAllah bakayım kurtuluyorum şunlardan.hep sinirliyim ya nasıl olCak bu durum böyle