Boyle erkek var midir?

Sen gibi diyon yani 1 aylık bile olmayan herifle çıktığın tatilden de millete laf ediyon değişik bir arkadaşımız çıktın baya.
ya işte bedava vermeyin, lüks otelde verin diyo katip yavvv. tavsiye verin. yanlış anlaşılmasın.

Evlenmek istemesin kısmını kısa kesmişim tam oturmamış 😂

Evlenmek istesin, ciddi olsun (bu da ne saçma tabirdir) ama 8 sene diz dize göz göze oturduktan sonra evlenelim diyolla.
he tamam bi "hemen" kelimesi lazımmış oraya. :KK70:

8 sezon pembe dizi çekelim, sonra zifaf yani. bu dizilerden hep.

Sen gibi diyon yani 1 aylık bile olmayan herifle çıktığın tatilden de millete laf ediyon değişik bir arkadaşımız çıktın baya.
Kullanıcı menekşeydi sanırım,onun başka yazılarını görmeyen konu sahipleri de yorumlarını ciddiye alacaklar sonra ,Allah tan siz görüyorsunuz da konu sahipleri fikir ediniyor.

ya işte bedava vermeyin, lüks otelde verin diyo katip yavvv. tavsiye verin. yanlış anlaşılmasın.

he tamam bi "hemen" kelimesi lazımmış oraya. :KK70:

8 sezon pembe dizi çekelim, sonra zifaf yani. bu dizilerden hep.
Dizilerde de herkes sevişiyor yav. Hatta herkes herkesle sevişiyor. Masal dünyası bu. Yakışıklı pirems güzel kızın peşinde gezecek.

Kizlar bir seyler yasamadan iliski yurutmek istiyorum ama oyle erkekler var midir sizce oyle birini bulan var mi?
Yok canım .. bu devirde mümkün değil .. online görüş istersen o zaman birşey yaşamazsın

bilmiyorum ama bu sebeple ayrılmadık.
geçmişim olsa kesinlikle evlenmezdi bence de

çok dindar sunu düşünebilir. benle yaşadıysan kimlerle ohooo
bunda o yoktu ama ayrıldık :KK70:
Bence böyle düşünmeye hakları yok. Neticede biz onların neler yaşadığı hakkında fikir sahibi değiliz. Artık toplumda ileri yaş evlilikler yaygın dolayisiylada her insanın yaşanmışlıklarınin olması normal

Bence böyle düşünmeye hakları yok. Neticede biz onların neler yaşadığı hakkında fikir sahibi değiliz. Artık toplumda ileri yaş evlilikler yaygın dolayisiylada her insanın yaşanmışlıklarınin olması normal
haklısınız ama ben kişi kendisi yaşamadıysa isteyebilir diye düşünyorum
ama kendi yapıp kadından sözümona ''temiz'' olmasını bekliyorsa,karşıyım

Günümüz muhafazakar erkeklerinin ( hepsi değil ÇOĞU ) seküler kız sevdası bitmiyor
Kizlar bir seyler yasamadan iliski yurutmek istiyorum ama oyle erkekler var midir sizce oyle birini bulan var mi?
Görücü usülü görüşeceksen vardır ( istisnaları katmıyorum )
Onun dışında çok iyimser olamayacagım ama kenarda köşede saklı biryerler de mutlaka vardır

Bir şeyler yaşamaktan kastın cinsel ilişki ise mümkün tabi. Eşim de ben de evlendikten sonra ilk birlikteliğimizi yaşadık. 12 yıldır çok sağlıklı bir evliliğimiz var 😀 ama elimi tutmasın kısmı içim bir şey diyemem onu yaptık çünkü

Daha genç yaşlarda evet. Ama yaş belli bir seviyeyi geçince özellikle 25 26 sonrası çoook zor ben pek görmedim diyebilirim. Ki ben 25imden beri evliyim. Çevremde gördüğüme göre yorumladım sadece :)

Haha cok enteresanmis. Bu durumda masturbasyona okay olup olmadiginizi sorabilir miyim ayip olmazsa(cevap vermekten rahatsiz olursaniz tabii ki anlarim). Mast’a da haram diyenler var ama iki sene boyunca sadece ruyalandi mi yani 🤨
ben de o da mastürbasyona haram diyenlerden değiliz :) tabi ki yakınlaşmalar vs oldu. ama tam anlamıyla ilişki olmadı. dediğim gibi bi sürü şey yaşayıp ilişkiye girmemeyi marifet sayıyordum o zamanlar. şimdi çok farklı düşünüyorum :) (biraz geç bir cvp oldu bu)

Neden olmasın tercih meselesi öncesinde cinsel birliktelikleri olmuştur adamın ama sen ve o evlenmeden birliktelik istemiyorsanız bu gayet normal bunda tuhaf karşılanacak birşey yok
Bende evlenmeden cinsel birliktelik yaşamadım tercih meselesi eğer gerçekten sadıksa nişanlılık yada sevgililik sürecinde size sadık kalır

X